...

Κρεμαστή τεντοπέργκολα αλουμινίου και το βασικότερο πλεονέκτημά της!

Οι τεντοπέργκολες έχουν όλες τα ίδια βασικά χαρακτηριστικά, όπως είναι το εξαιρετικής ποιότητας blockout πανί τους,οι οδηγοί αλουμινίου,το κιβώτιο κίνησης της εταιρείας somfy και την μεγάλη αντοχή σε αέρα και βροχή.

Κάθε μια έχει τον δικό της χαρακτηρισμό λόγω της ιδιαιτερότητας της, όπως είναι η frame,η space κλπ. και στην συγκεκριμένη περίπτωση η κρεμαστή όπου έχει ένα πολύ βασικό πλεονέκτημα…δεν έχει κολώνες.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους δεν επιθυμούμε ή ακόμη και δεν μπορούμε να στηρίξουμε το σύστημά μας μπροστά σε κολώνες.Είτε γιατί δεν υπάρχει η υποδομή ή η άδεια,όπου αυτό ισχύει για δημόσιους χώρους που συνήθως αφορά την εστίαση,είτε πολλές φορές δεν θέλουμε να χάσουμε την απεριόριστη θέα που μας προσφέρει ο χώρος μας ή ακόμη και επειδή δεν επιθυμούμε να έχουμε εμπόδια μπροστά από μια πισίνα,όπως βλέπετε και στην φωτογραφία πρόσφατου έργου μας.

Η στήριξή της από την εταιρεία μας γίνεται στο πίσω μέρος του οικήματος και τοποθετούνται ανοξείδωτες ντίζες και όχι γαλβανιζέ σωλήνα και διατίθεται σε προφίλ 140 βαρέως τύπου.

Είναι μια όμορφη και λιτή επιλογή συστήματος σκίασης και μπορεί να συνοδευτεί και με την τοποθέτηση φωτισμού led somfy με dimmer αν και εφόσον το επιθυμείτε.

Είμαστε στην διάθεσή σας για περισσότερες λεπτομέρειες καλώντας μας τηλεφωνικά στο 2109521819 ή και κάνοντας μια επίσκεψη στο κατάστημά μας για να δείτε και από κοντά το συγκεκριμένο προϊόν.