...

Κασετίνες

Προστατέψτε το χώρο σας με τον πιο εξελιγμένο και λειτουργικό προϊόν σκίασης της αγοράς. Βρείτε τέντες κασετίνες άριστης ποιότητας σε μοναδικές τιμές με την εγγύηση Μπραΐμη. Επιλέξτε τις διαστάσεις της επιλογής σας και βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο κατάστημα στην Αθήνα ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά.

Τι είναι η κασετίνα;

Κασετίνες
Η κασετίνα αποτελεί ένα σύστημα σκίασης ιδιαίτερης καινοτομίας και τεχνολογίας, το οποίο συνδυάζει τη λειτουργικότητα με το εξαιρετικό design, κάτι που την κατατάσσει στις πλέον εξειδικευμένες και ενδιαφέρουσες προτάσεις της εταιρείας μας.

Η κασετίνα ξεχωρίζει για το μοναδικό design της και τη δυνατότητα να αποθηκεύει το ύφασμα και τα μηχανικά της μέρη (βραχίονες) σε μία ειδικά διαμορφωμένη θήκη αλουμινίου, γεγονός που διευκολύνει τον καθαρισμό της και έχει ως αποτέλεσμα τη θεαματική αύξηση της διάρκειας ζωής της. Με αυτόν τον τρόπο, αποφεύγετε άσκοπα μελλοντικά έξοδα συντήρησης ή και αντικατάστασης.

Η κασετίνα διατίθεται σε διαφορετικά προφίλ ξεχωριστών χαρακτηριστικών και διαστάσεων, ανάλογα με τις δομικές και αρχιτεκτονικές ιδιαιτερότητες του χώρου σας, καθώς και τις αισθητικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Όλα τα μηχανικά μέρη της κατασκευής μπορούν να βαφτούν στην απόχρωση ral που επιθυμείτε και θεωρείται πως αναδεικνύει καλύτερα το χώρο σας. Τα πανιά που επιλέγονται είναι από εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής αντοχής ακρυλικό, με τεράστια ποικιλία αποχρώσεων.

Ο χειρισμός της γίνεται εξ’ αποστάσεως με αυτοματισμό Somfy, ενώ υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης αισθητήρα ήλιου-αέρα (ανεμούριο), ο οποίος σας πληροφορεί για τις καιρικές συνθήκες του περιβάλλοντος, προκειμένου να προφυλάξετε έγκαιρα την κατασκευή από ακραία καιρικά φαινόμενα.

 

Βασικά πλεονεκτήματα

Η κασετίνα, εξαιτίας των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και δυνατότητων της, προσφέρει μία ευρεία γκάμα πλεονεκτημάτων που αδιαμφισβήτητα θα την τοποθετήσουν ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων σας. Ορισμένα από αυτά είναι τα εξής:

  • Ξεχωριστό Design
  • Δυνατότητα Βαφής Εξαρτημάτων στο Ral που Επιθυμείτε
  • Στεγανή Αποθήκευση
  • Δυνατότητες Αυτοματισμού
  • Ευκολία Καθαρισμού
  • Μεγάλη Διάρκεια Ζωής
  • Ποικιλία Αποχρώσεων & Διαστάσεων

 

Διευκόλυνση Πληρωμής

Προσφέροντας με σεβασμό και συνέπεια απέναντί σας τις υπηρεσίες μας, σας δίνουμε την δυνατότητα διακανονισμού πληρωμής έως και 3 μήνες, την χρήση πιστωτικής κάρτας έως και 6 άτοκες δόσεις, καθώς επίσης και την αποπληρωμή με επιταγές και γραμμάτια. Το κατάστημά μας διαθέτει POS.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

Κασετίνες
kasetina-profil
Κασετίνες

Ψάχνετε την ιδανική λύση σκίασης;