...

Τεντόπανα

Διαλέξτε ανάμεσα στα δεκάδες σχέδια και τύπους τεντόπανων που προσφέρουν οι έμπιστοι συνεργάτες μας. Όλα πιστοποιημένα με τη διεθνή διασφάλιση ποιότητας ΙSO 9001. Ποια είναι τα καλύτερα τεντόπανα; Σε αυτή τη κατηγορία θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε τεντόπανα με το μέτρο. Διαλέξτε ανάμεσα στην μεγάλη στοκ ποικιλία σε εξαιρετικές τιμές και προσφορές. Μοντέρνα σχέδια και χρώματα από τις μεγαλύτερες μάρκες σε τιμές χονδρικής! Βρείτε τεντόπανα Calbari, Ten Cate, Dickson, Sattler, Marlon ακρυλικά, αδιάβροχα, φθηνά σε όλες τις ποιότητες. Τα καλύτερα τεντόπανα με ένα κλικ στην πόρτα σας. Βρείτε μας στο φυσικό κατάστημα στην Αθήνα (Καλλιθέα) ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά για περισσότερες λεπτομέριες!

TenCate Logo
Tα ολλανδικής κατασκευής τεντόπανα TEN CATE είναι 100% ..
Docril Logo
Η ολλανδική εταιρεία NYFAN – TENCATE – DOCRIL ..
Recasens Logo
Τα τεντόπανα της ισπανικής εταιρείας RECASENS ..
Calbari Logo
Τα ελληνικά τεντόπανα CALBARI είναι κατασκευασμένα ..
Sattler Logo
Ενημερωθείτε για τον κατάλογο απο το κατάστημά μας ..
Dickson Logo
Tα γαλλικά τεντόπανα dickson έχουν μια τεράστια ποικιλία ..
MARLON
Η ελληνική εταιρεία MARLON ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ εδώ και πολλά χρόνια ..
TenCate Logo

Προέλευση: Ολλανδία
Εγγύηση: 7 χρόνια
Πιστοποίηση: ISO 9001,ISO 14001

Tα ολλανδικής κατασκευής τεντόπανα TEN CATE είναι 100% αδιάβροχα, παρέχουν απόλυτη προστασία από την υπεριώδη UV ακτινοβολία και είναι κατασκευάσμένα από μη τοξικά υλικά & χρώματα.

Calbari Logo

Προέλευση: Ελλάδα
Εγγύηση: 12 χρόνια
Πιστοποίηση: ISO 9001

Τα ελληνικά τεντόπανα CALBARI είναι κατασκευασμένα από υλικά απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον, εγκεκριμένα με ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις ποιότητας και 10 χρόνια εγγύση.

Recasens Logo

Προέλευση: Ισπανία
Εγγύηση: 5 χρόνια
Πιστοποίηση: ISO 9001,ISO 14001

Τα τεντόπανα της ισπανικής εταιρείας RECASENS, χαρακτηρίζονται για την ανθεκτικότητά τους στο πέρασμα του χρόνου. Αξιόπιστα πανιά, με συνεχείς ελέγχους ποιότητας.

Docril Logo

Προέλευση: Ολλανδία
Εγγύηση: 10 χρόνια
Πιστοποίηση: ISO 9001

Η ολλανδική εταιρεία NYFAN – TENCATE – DOCRIL προσφέρει τεντόπανα εξαιρετικής ποιότητα σε πολλά χρωμάτα. Οικονομικές προτάσεις και 10ετή εγγύηση σε όλα τα τεντόπανα της εταιρείας.

Dickson Logo

Προέλευση: Γαλλία
Eγγύηση: 7 χρόνια
Πιστοποιήση: ISO 9001

Tα γαλλικά τεντόπανα dickson έχουν μια τεράστια ποικιλία υφασμάτων πολύ υψηλών προδιαγραφών [ακρυλικά,εμπριμέ,sunworker κλπ.]

Προέλευση: Ελλάδα
Eγγύηση: 10 χρόνια
Πιστοποιήση: ISO 9001:2000

Η ελληνική εταιρεία MARLON ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ εδώ και πολλά χρόνια προσφέρει εξαιρετική ποιότητα τεντόπανων , από υλικά μη τοξικά, χωρίς επιβλαβείς ουσίες, φροντίζοντας να εμπλουτίζει διαρκώς την γκάμα των προϊόντων της με νέα είδη.

Βρείτε τεντόπανα εμπριμέ (100% πολυεστερικά), ριγέ και μονόχρωμα (100% ακρυλικά), σε τεράστια ποικιλία για κάθε αισθητική απαίτηση. Επιπλέον, εξασφαλίστε 100% αδιαβροχοποίηση και προστασία του χώρου από την ηλιακή ακτινοβολία UV.

Τα προϊόντα της εταιρείας MARLON πληρούν όλες τις αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές διασφάλισης ποιότητας (ISO 9001:2000), προσφέροντας υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία.

Sattler Logo

Προέλευση: Αυστρία
Εγγύηση: 5 χρόνια
Πιστοποίηση: ISO 9001,ISO 14001

Ενημερωθείτε για τον κατάλογο απο το κατάστημά μας.

Ψάχνετε την ιδανική λύση σκίασης;