...

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Υπάρχει κάποια έκπτωση για αγορές on-line;

Για τους χρήστες του διαδικτύου, με την προσκόμιση του παρακάτω εκπτωτικού κουπονιού, σας προσφέρουμε έκπτωση 5-8%, ανάλογα με το είδος της σκίασης που επιλέξετε.

*η προσφορά ισχύει για τιμές μετρητοίς προ ΦΠΑ 24%
**η προσφορά δεν περιλαμβάνει μοτέρ και βραχίονες.
**το κουπόνι έκπτωσης δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά.

Εκτύπωση Κουπονιού

Υπάρχει δυνατότητα διακανονισμού αποπληρωμής;

Η εταιρεία μας προσφέρει δυνατότητα διακανονισμού πληρωμής σε διάστημα έως και 3 μήνες, ενώ με την χρήση πιστωτικής κάρτας έως και σε 6 άτοκες δόσεις. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα αποπληρωμής με επιταγές και γραμμάτια. Το κατάστημα διαθέτει POS.

Υπάρχει εγγύηση στα προϊόντα;

Με συνέπεια και σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη, η εταιρεία μας σε συνεργασία με τους έμπιστους συνεργάτες μας, προσφέρει σε όλα τα προϊόντα εγγύηση ανάλογη με το προϊόν που αγοράσετε.

Παρέχεται δωρεάν service;

Με την αντικατάσταση κάθε νέου τεντόπανου, παρέχουμε δωρεάν service και συντήρηση στον ήδη τοποθετημένο μηχανισμό.

Το τεντόπανο μου έχει φθαρεί. Μπορώ να το επιδιορθώσω;

Υπάρχει δυνατότητα ραψίματος παλαιών τεντόπανων εφόσον φυσικά αξίζει να δοθεί αυτή η υπηρεσία, έτσι ώστε να συμφέρει τον πελάτη και να δώσει παράταση ζωής στα πανιά του. Όλα τα παραπάνω εξαρτώνται από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το πανί.

Παρέχονται υπηρεσίες σε επαρχεία ή εξωτερικό;

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την Ελλάδα (αλλά και σε μέρη του εξωτερικού), καθώς επίσης και διανομή οποιουδήποτε προϊόντος επιθυμείτε με δική σας μέτρηση.

Υπάρχει δυνατότητα κατασκευής ειδικού συστήματος σκίασης;

Μελετώντας με προσοχή τον χώρο σας και τις δομικές και αρχιτεκτονικές ιδιομορφίες του, σας προτείνουμε την ιδανική λύση σκίασης ακόμα και στις πιο δύσκολες δομικές συνθήκες, με ειδικές κατασκευές.

Ψάχνετε την ιδανική λύση σκίασης;