...

Πέργκολες Αλουμινίου Μεταλλικές

Βρείτε την πέργκολα αλουμινίου που ταιριάζει απόλυτα στο στιλ και την αρχιτεκτονική του χώρου σας. Ανακαλύψτε μια τεράστια ποικιλία από μεταλλικές πέργκολες άριστης ποιότητας και κατασκευής. Επιλέξτε με βάση το budget και τις ανάγκες σας. Οι καλύτερες πέργκολες αλουμινίου βρίσκονται εδώ! Συναντήστε μας από κοντά στο φυσικό κατάστημα στην Αθήνα – Καλλιθέα.

frame

ΤΕΝΤΟΠΕΡΓΚΟΛΑ FRAME

Η ιδιαιτερότητα της τεντοπέργκολας frame, είναι η μετόπη αλουμινίου που τοποθετείται περιμετρικά του σκελετού της και δίνει αυτή την άψογη αισθητική!

solid

ΤΕΝΤΟΠΕΡΓΚΟΛΑ SOLID

Μια τεντοπέργκολα solid χαρακτηρίζεται από την καμπύλη των οδηγών αλουμινίου που συνθέτουν την οροφή της,με το εξαιρετικής ποιότητας πάντα πανί blackout της εταιρείας nazil!

curved

ΤΕΝΤΟΠΕΡΓΚΟΛΑ CURVED

H τεντοπέργκολα curved έχει ως χαρακτηριστικό την ημικαμπύλη των οδηγών αλουμινίου,η οποία μπορεί να δημιουργηθεί και σε κρεμαστή με ντίζες αλλά και με κολώνες κανονικά.

tentopergola-space

ΤΕΝΤΟΠΕΡΓΚΟΛΑ SPACE

Η τεντοπέργκολα Space προσαρμόζεται απόλυτα στον κάθε χώρο εξαιτίας του ιδιαίτερου σχήματός της.

Πέργκολα Αλουμινίου Με Ντίζες - Κρεμαστή Πέργκολα

ΠΕΡΓΚΟΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕ ΝΤΙΖΕΣ

Η πέργκολα με ντίζες προτείνεται για χώρους όπου η αρχιτεκτονική τους δεν επιτρέπει την τοποθέτηση πέργκολας με παραδοσιακό τρόπο στήριξης.

Βιοκλιματική Πέργκολα Με Περσίδες Αλουμινίου

ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑ ΜΕ ΠΕΡΣΙΔΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Η βιοκλιματική πέργκολα αλουμινίου αποτελεί την ιδανική πρόταση σκίασης για κάθε εποχή του χρόνου.

Πέργκολα Αλουμινίου

ΤΕΝΤΟΠΕΡΓΚΟΛΑ - ΠΕΡΓΚΟΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Η τεντοπέργκολα – πέργκολα αλουμινίου αποτελεί τη τέλεια λύση για τον κήπο, το μπαλκόνι και την ταράτσα.

Πέργκολα Με Πανί Κύμα

ΠΕΡΓΚΟΛΑ ΜΕ ΠΑΝΙ ΚΥΜΑ

Η πέργκολα με πανί κύμα είναι μια εναλλακτική λύση σκίασης η οποία χαρίζει μοναδική αισθητική και στυλ.

Σταθερή Πέργκολα

ΠΕΡΓΚΟΛΑ ΣΤΑΘΕΡΗ

Η σταθερή πέργκολα είναι η επιλογή σκίασης με τις περισσότερες δυνατότητες παραμετροποίησης και προσαρμογής στο χώρο σας.

Τεντοπέργκολα Frame

Η ιδιαιτερότητα της τεντοπέργκολας frame ,είναι η μετόπη αλουμινίου που τοποθετείται περιμετρικά του σκελετού της και δίνει αυτή την άψογη αισθητική!

Έχει όλα τα χαρακτηριστικά της κλασσικής τεντοπέργκολας και είναι ένα ιδανικό σύστημα σκίασης για χώρους όπου δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει τοίχος στο πίσω μέρος,καθώς μπορεί και αυτή να γίνει αυτοστήρικτη σε οποιοδήποτε μέρος του εξωτερικού σας χώρου επιθυμείτε.Η μέγιστη διάσταση μιας frame είναι 15,00Χ7,50μ.και διαθέτει περιμετρική υδρορροή για την απορροή των υδάτων.

Διατίθεται και αυτή σε 7 βασικά χρώματα ral 1013/9010/7040/1019/9005/7021/8014,αλλά και σε οποιοδήποτε διαφορετικό ral της επιλογής σας.

ΒΑΣΙΚΑ RAL

Tεντοπέργκολα Solid

Μια τεντοπέργκολα solid χαρακτηρίζεται από την καμπύλη των οδηγών αλουμινίου που συνθέτουν την οροφή της,με το εξαιρετικής ποιότητας πάντα πανί blackout της εταιρείας nazil!

Σε προφίλ πάντα 160 με όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της τεντοπέργκολας,δίνει λύση και σε πολλούς χώρους εστίασης όπου τους επιτρέπεται η άδεια για τραπεζοκαθίσματα και σε πλατείες.Μια πέργκολα solid έχει δυνατότητα να σκιάσει εώς και 150m2.

Διατίθεται και αυτή σε 7 βασικά χρώματα ral 1013/9010/7040/1019/9005/7021/8014,αλλά και σε οποιοδήποτε διαφορετικό ral της επιλογής σας.

ΒΑΣΙΚΑ RAL

Tεντοπέργκολα curved

H τεντοπέργκολα curved έχει ως χαρακτηριστικό την ημικαμπύλη των οδηγών αλουμινίου,η οποία μπορεί να δημιουργηθεί και σε κρεμαστή με ντίζες αλλά και με κολώνες κανονικά.

Η μέγιστη διάσταση της curved με κολώνες είναι 15,00Χ10,00μ. και της κρεμαστής curved είναι 15,00Χ7,00μ.Όπως σε όλες τις τεντοπέργκολες αλουμινίου που τοποθετούνται,έτσι και στην curved μπορεί να μπει φωτισμός somfy led με dimmer.

Διατίθεται και αυτή σε 7 βασικά χρώματα ral 1013/9010/7040/1019/9005/7021/8014,αλλά και σε οποιοδήποτε διαφορετικό ral της επιλογής σας.

ΒΑΣΙΚΑ RAL

Τι είναι η τεντοπέργκολα αλουμινίου Space

Τεντοπέργκολα Space

Η τεντοπέργκολα Space προσαρμόζεται απόλυτα στον κάθε χώρο εξαιτίας του ιδιαίτερου σχήματός της. Αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω του αυτοφερόμενου σκελετού της, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να τοποθετηθεί οπουδήποτε. Αυτό το γεγονός δίνει την ευκαιρία στον ιδιοκτήτη του σπιτιού ή της επιχείρησης να επωφεληθεί από όλα τα πλεονεκτήματα της πέργκολας στην αυλή, τον κήπο, τη βεράντα ή όπου αλλού θέλει, χωρίς να περιοριστεί η θέα ή να «κρυφτεί» το σπίτι.

 

 

 

 

 

Γιατί να την επιλέξω;

Η τεντοπέργκολα αλουμινίου Space εναρμονίζεται απόλυτα με τον χώρο στον οποίο θα τοποθετηθεί, καθώς έχει όμορφη εμφάνιση, στιβαρές γραμμές και μετόπες αλουμινίου που καλύπτουν περιμετρικά την πέργκολα, προσφέροντας συμπαγή εικόνα και μοντέρνα αισθητική.

Χαρακτηριστική είναι και η ιδιαιτερότητα που παρουσιάζει, όπου κάνει μία ελαφριά καμπύλη στην μπανέλα αλουμινίου.

Η τεντοπέργκολα αλουμινίου Space μπορεί να καλύψει μεγάλη έκταση χώρου, αφού η μέγιστη διάστασή της είναι  5,50 x 7,00 μ.!  Επίσης, μπορεί να είναι ανεξάρτητη από το υπάρχον κτήριο ή να συνδεθεί με αυτό, αφαιρώντας απλά τη μια πλευρά της. Επίσης, μπορεί να δεχθεί στοιχεία κάθετης σκίασης μεταξύ των στύλων στήριξης κι έτσι να δημιουργήσει ακόμα κι ένα αίθριο.

 

Πλεονεκτήματα

 • Απόλυτη αυτονομία
 • Άψογη αισθητική
 • Διαθέσιμη σε μεγάλες διαστάσεις
 • Μεγάλη προσαρμοστικότητα

 

Συνολικό Κόστος & Συντήρηση

Η κατασκευαστική της ποιότητα, καθώς επίσης και η αδιαμφισβήτητη ποιότητα των υλικών που διαλέγουμε για εσάς, καθιστούν την τεντοπέργκολα αλουμινίου Space, ίσως την πιο ασφαλή και εγγυημένα αποτελεσματική πέργκολα της αγοράς, πάντα με την εγγύηση της ποιότητας των προϊόντων της εταιρείας Μπραΐμης. Καθώς τα συστήματα σκίασης συνεχώς εξελίσσονται, η πέργκολα αλουμινίου είναι εκείνη που καλύπτει όλες τις προδιαγραφές και σας προσφέρει μία λύση ποιοτική και αισθητικά άρτια, η οποία μελλοντικά θα σας μειώσει αισθητά τα πιθανά έξοδα συντήρησης. Το συνολικό κόστος κατασκευής μίας κρεμαστής πέργκολας, εξαρτάται από παράγοντες όπως το μέγεθος και οι επιλογές που εσείς θα κάνετε σε χρωματισμό και φωτισμό. Η όλη διαδικασία συναρμολόγησης και τοποθέτησης αναλαμβάνεται από το προσωπικό της εταιρείας μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

Περγκολοτέντα - Πέργκολα Αλουμινίου
Περγκολοτέντα - Πέργκολα Αλουμινίου
Περγκολοτέντα - Πέργκολα Αλουμινίου

ΒΑΣΙΚΑ RAL

Τι είναι η Τεντοπέργκολα;

Πέργκολα Αλουμινίου

Η τεντοπέργκολα ή αλλιώς πέργκολα αλουμινίου είναι ένα σύστημα σκίασης, το οποίο συνδυάζει την απόλυτη προστασία από όλες τις καιρικές συνθήκες (ακόμα και τις πιο ακραίες), με την καλαισθησία και την ευκολία προσαρμογής σε κάθε χώρο.

Κατασκευασμένη από αναδυόμενο αλουμίνιο ειδικά μελετημένο για όλες τις κλιματολογικές συνθήκες, η πέργκολα αλουμινίου Floper προσφέρει υψηλό βαθμό προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία και την ζέστη, όπως και αδιαβροχοποίηση, καθώς η σχεδίαση και τα υλικά της, επιτρέπουν στο νερό της βροχής να κυλάει, δίχως να λιμνάζει πάνω σε αυτή. Αυτό οφείλεται, στο πανί από PVC Blackout, τριών στρωμάτων, υψηλής τεχνολογίας, το οποίο είναι αντιπυρικό και φτιαγμένο με ειδική σύνθεση προστασίας από μικροοργανισμούς, το οποίο έρχεται να προστεθεί στην συνολική κατασκευή και να προσφέρει ένα απόλυτα αξιόπιστο σύστημα σκίασης. Οι περγκολοτέντες, μπορούν να καλύψουν δύσκολες και μεγάλες επιφάνειες, με εμβαδόν έως και 150m2.

Μία ακόμη ιδιαίτερη επιλογή που η εταιρεία Μπραΐμης προσφέρει, είναι η τεντοπέργκολα CURVED 120, η οποία ξεχωρίζει χάρις την ιδιαίτερη κυρτή σχεδίαση της. Η συγκεκριμένη πρόταση καλύπτει επιφάνειες έως και 90m2 και προσφέρει ένα ξεχωριστό και μοντέρνο αποτέλεσμα για τον χώρο σας.

 

Πλεονεκτήματα Τεντοπέργκολας

 • Υψηλή Αντοχή σε Δύσκολες Καιρικές Συνθήκες
 • Κάλυψη Μεγάλων Επιφανειών (έως και 150m2)
 • Ποικιλία Χρωμάτων και Αποχρώσεων σε Τεντόπανα
 • 5 Χρόνια Εγγύηση

 

Δυνατότητες Προσαρμογής & Συνολικό Κόστος

Η πέργκολα αλουμινίου λειτουργεί με κιβώτιο κίνησης SOMFY, ενώ υπάρχει η δυνατότητα βαφής όλων των εξαρτημάτων της, σε πολλά Ral χρώματα, πέρα των 4 βασικών (RAL 1013 – RAL 9010 – RAL 7021 -RAL 8014). Είναι ιταλικής κατασκευής, ενώ η εταιρεία μας σας παρέχει 5 χρόνια εγγύηση για τα μηχανικά της κομμάτια.

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό αναλαμβάνει εξ΄ολοκλήρου την κατασκευή και την τοποθέτηση της πέργκολας στο χώρο σας. Το συνολικό κόστος κατασκευής και τοποθέτησης μίας τεντοπέργκολας, εξαρτάται από παράγοντες όπως το μέγεθος, το τεντόπανο, αλλά και το ral χρώμα που εσείς θα επιλέξετε.

Στην συνολική κατασκευή, έπειτα από απαίτηση σας, μπορεί να προστεθεί ειδικός φωτισμός LED με διακόπτη Dimmer, ο οποίος χαρίζει ένα ιδιαίτερα κομψό και καλαίσθητο αποτέλεσμα την νύχτα, με ελάχιστα έξοδα κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος.

Προσφέροντας με σεβασμό και συνέπεια απέναντί σας τις υπηρεσίες μας, σας δίνουμε την δυνατότητα διακανονισμού πληρωμής έως και 3 μήνες, την χρήση πιστωτικής κάρτας έως και 6 άτοκες δόσεις, καθώς επίσης και την αποπληρωμή με επιταγές και γραμμάτια. Το κατάστημά μας διαθέτει POS.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

Περγκολοτέντα - Πέργκολα Αλουμινίου
Περγκολοτέντα - Πέργκολα Αλουμινίου
Περγκολοτέντα - Πέργκολα Αλουμινίου

ΒΑΣΙΚΑ RAL

Τι είναι οι πέργκολες με ντίζες;

Πέργκολα Αλουμινίου Με Ντίζες - Κρεμαστή Πέργκολα
Σε αντίθεση με τις κλασικές μορφές πέργκολας, η κρεμαστή πέργκολα χρησιμοποιεί ειδικούς μηχανισμούς στήριξης (ανοξείδωτες ντίζες) που προσαρμόζονται στον τοίχο, δίχως να χρησιμοποιεί άλλου είδους επιδαπέδια στηρίγματα. Αυτή η σχεδιαστική ιδιαιτερότητα τους, την καθιστούν μία έξυπνη και πρακτική επιλογή για χώρους, όπου είτε το υλικό του δαπέδου, είτε η δομική και αρχιτεκτονική μορφολογία του χώρου, δεν επιτρέπουν την τοποθέτηση πέργκολας με παραδοσιακό τρόπο στήριξης (στήριξη στο έδαφος).

 

Γιατί να την επιλέξω;

Η εταιρεία μας, το 2009, ήταν η πρώτη στην Ελλάδα που εφάρμοσε την τοποθέτηση πέργκολας με ανοξείδωτες ντίζες και αντίθετη ρήση, με έναν αυτοσχέδιο τρόπο στήριξης, απαλλαγμένο από κολώνες.
Η πέργκολα Floper 120 με ειδικές ανοξείδωτες ντίζες στήριξης, επενδυμένη με ύφασμα από PVC ειδικού τύπου, λειτουργεί με κιβώτιο κίνησης SOMFY, ενώ διατίθεται στα 4 βασικά Ral χρώματα (RAL 1013 – RAL 9010 – RAL 7021 -RAL 8014). O μηχανισμός της πέργκολας με ανοξείδωτες ντίζες είναι δυνατόν να διπλώνει, προφυλάσσοντας την από τις δυσχερείς καιρικές συνθήκες και μελλοντικές φθορές, όπως και τα πιθανά έξοδα που αυτές συνεπάγονται.

Στην συνολική κατασκευή, έπειτα από απαίτηση σας, μπορεί να προστεθεί ειδικός φωτισμός LED με διακόπτη Dimmer, ο οποίος χαρίζει ένα ιδιαίτερα κομψό και καλαίσθητο αποτέλεσμα την νύχτα, με ελάχιστα έξοδα κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος.

 

Πλεονεκτήματα

 • Εργονομικός Σχεδιασμός
 • Αντοχή σε όλες τις Καιρικές Συνθήκες
 • Μεγάλη Διάρκεια Ζωής
 • Δυνατότητα Βαφής Όλων των Εξαρτημάτων

 

Συνολικό Κόστος & Συντήρηση

Η κατασκευαστική της ποιότητα, καθώς επίσης και η αδιαμφισβήτητη ποιότητα των υλικών που διαλέγουμε για εσάς, καθιστούν την πέργκολα με ντίζες, ίσως την πιο ασφαλή και εγγυημένα αποτελεσματική πέργκολα της αγοράς, πάντα με την εγγύηση της ποιότητας των προϊόντων της εταιρείας Μπραΐμης. Καθώς τα συστήματα σκίασης συνεχώς εξελίσσονται, η πέργκολα αλουμινίου είναι εκείνη που καλύπτει όλες τις προδιαγραφές και σας προσφέρει μία λύση ποιοτική και αισθητικά άρτια, η οποία μελλοντικά θα σας μειώσει αισθητά τα πιθανά έξοδα συντήρησης. Το συνολικό κόστος κατασκευής μίας κρεμαστής πέργκολας, εξαρτάται από παράγοντες όπως το μέγεθος και οι επιλογές που εσείς θα κάνετε σε χρωματισμό και φωτισμό. Η όλη διαδικασία συναρμολόγησης και τοποθέτησης αναλαμβάνεται από το προσωπικό της εταιρείας μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

Πέργκολα Αλουμινίου με Ντίζες - Κρεμαστή Πέργκολα
Πέργκολα Αλουμινίου με Ντίζες - Κρεμαστή Πέργκολα
Πέργκολα Αλουμινίου με Ντίζες - Κρεμαστή Πέργκολα

ΒΑΣΙΚΑ RAL

Τι είναι η βιοκλιματική πέργκολα;

Βιοκλιματική Πέργκολα Με Περσίδες Αλουμινίου
Η πέργκολα με περσίδες αλουμινίου αποτελεί μία ιδιαίτερα φιλική προς το περιβάλλον πρόταση σκίασης, απόλυτα προσαρμοσμένη στις βιοκλιματικές μεταβολές, οι οποίες επιτάσσουν λύσεις φιλικές προς το περιβάλλον, με χαμηλό το κόστος κατανάλωσης ενέργειας. Ξεχωρίζουν, διότι οι αλουμινένιες περσίδες που διαθέτουν, μας δίνουν πολλές δυνατότητες προσαρμογής προς τις συνθήκες του περιβάλλοντος.

 

Δυνατότητες Προσαρμογής

Η ιταλικής κατασκευής βιοκλιματική πέργκολα Vision, χαρίζει στον χώρο σας μία ιδιαίτερα minimal αισθητική, προσαρμοσμένη σε κάθε αρχιτεκτονικό στυλ. Δεδομένου ότι οι βιοκλιματικές πέργκολες στηρίζονται σε αυτόνομες δοκούς, δεν χρειάζεται να επέμβουμε στην αρχιτεκτονική δομή του εκάστοτε χώρου, κάτι που μας χαρίζει μία μεγάλη γκάμα επιλογών διαμόρφωσης, ανάλογων των αισθητικών και λειτουργικών απαιτήσεων μας.
Τα κινούμενα πτερύγια της περιστρέφονται κατά 140 μοίρες, επιτρέποντας στο φυσικό φως να εισέλθει, στο επίπεδο έντασης που εσείς επιθυμείτε. Όταν οι περσίδες αλουμινίου κλείνουν, παρέχουν την τέλεια φυσική σκιά και προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία, τη βροχή, τον άνεμο ή οποιοδήποτε άλλο φυσικό φαινόμενο, δημιουργώντας το τέλειο σημείο χαλάρωσης για κάθε στιγμή της ημέρας.

Η βιοκλιματική πέργκολα διατίθεται στη βασική RAL 9010 απόχρωση, ενώ υπάρχει η δυνατότητα βαφής της, σε οποιοδήποτε άλλο RAL χρώμα επιλέξετε, βάσει των αισθητικών απαιτήσεων σας.

 

Πλεονεκτήματα

Οι βιοκλιματικές πέργκολες διαθέτουν ένα ξεχωριστό σύνολο πλεονεκτημάτων, εξαιτίας της ιδιαίτερης κατασκευαστικής τους μορφολογίας, η οποία είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις βιοκλιματικές αλλαγές και απαιτήσεις. Ορισμένα από αυτά είναι:

 • Συμβάλλουν στην Εξοικονόμηση Ενέργειας
 • Κατασκευασμένες από Υλικά, Φιλικά προς το Περιβάλλον
 • Πολλές Δυνατότητες Προσαρμογής
 • Μεγάλη Αντοχή & Διάρκεια Ζωής

 

Εξοικονόμηση Ενέργειας & Κόστος

Οι βιοκλιματικές πέργκολες τύπου Vision, συμβάλλουν σημαντικά στην εξοικονόμηση ενέργειας, δεδομένου ότι δημιουργούν ένα μικρόκλιμα που ρυθμίζει τη θερμοκρασία του χώρου με φυσικό τρόπο, όλες τις εποχές του έτους. Το κόστος κατασκευής μίας βιοκλιματικής πέργκολας εξαρτάται από το μέγεθος της και τα υλικά που επιλεχθούν. Η ιδιαίτερη, όμως, φύση της, σας απαλλάσσει σημαντικά από ενεργειακές δαπάνες και περιττά έξοδα συντήρησης. Μία απόλυτα eco-friendly επένδυση, με την εγγύηση της ποιότητας της εταιρείας μας!

Προσφέροντας με σεβασμό και συνέπεια απέναντί σας τις υπηρεσίες μας, σας δίνουμε την δυνατότητα διακανονισμού πληρωμής έως και 3 μήνες, την χρήση πιστωτικής κάρτας έως και 6 άτοκες δόσεις, καθώς επίσης και την αποπληρωμή με επιταγές και γραμμάτια. Το κατάστημά μας διαθέτει POS.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

Βιοκλιματική Πέργκολα με Περσίδες Αλουμινίου
Βιοκλιματική Πέργκολα με Περσίδες Αλουμινίου
Βιοκλιματική Πέργκολα με Περσίδες Αλουμινίου

ΒΑΣΙΚΑ RAL

Υπάρχει δυνατότητα βαφής σε οποιδήποτε RAL της επιλογής σας.

Τι είναι η πέργκολα με πανί κύμα;

Πέργκολα Με Πανί Κύμα
Για την κατασκευή της συγκεκριμένης κατηγορίας πέργκολας, χρησιμοποιούνται είτε κοιλοδοκοί είτε αλουμίνια είτε και ξύλα, ανάμεσα εκ των οποίων είναι περασμένα πανιά, σε μορφή κύματος. Επιλέγοντας την λύση των πανιών κύμα, δεν έχουμε πλήρη προστασία από τη βροχή. Η συγκεκριμένη λύση, επιλέγεται συνήθως για μια ελαφριά σκίαση από τον ήλιο καθώς και για λόγους αισθητικής.

 

Τι να επιλέξω; Αλουμίνιο ή Ξύλο;

Η τοποθέτηση αλουμινίου, αποτελεί την προτεινόμενη επιλογή έναντι του ξύλου, καθώς πέρα από την δυνατότητα να βάψουμε την κατασκευή στο χρώμα RAL που επιθυμούμε, είμαστε σε θέση να αυξήσουμε σημαντικά την διάρκεια ζωής της κατασκευής. Αντίθετα, οι ξύλινοι δοκοί απαιτούν συντήρηση κάθε χρόνο, με τα ανάλογα βερνίκια, κάτι που αυξάνει τα ετήσια έξοδα συντήρησης της κατασκευής.

 

Πλεονεκτήματα

Οι πέργκολες με πανί κύμα ανήκουν στις ιδιαίτερες προτάσεις σκίασης, η οποία διαθέτει ένα πολύ συγκεκριμένο εύρος πλεονεκτημάτων, όπως:

 • Άρτιο Αισθητικό Αποτέλεσμα
 • Χαμηλό Κόστος Κατασκευής & Συντήρησης
 • Δυνατότητες Παραμετροποίησης

 

Κόστος Κατασκευής

Η πέργκολα με πανί σε μορφή κύματος, αποτελεί μία οικονομική λύση, προσιτή για κάθε γούστο και budget. Το συνολικό της κόστος εξαρτάται από το υλικό κατασκευής που θα επιλέξουμε, το συνολικό μέγεθός της, το χρώμα ral που θα βάψουμε τους κοιλοδοκούς ή τα αλουμίνια, καθώς επίσης και το πανί που θα χρησιμοποιήσουμε.

Προσφέροντας με σεβασμό και συνέπεια απέναντί σας τις υπηρεσίες μας, σας δίνουμε την δυνατότητα διακανονισμού πληρωμής έως και 3 μήνες, την χρήση πιστωτικής κάρτας έως και 6 άτοκες δόσεις, καθώς επίσης και την αποπληρωμή με επιταγές και γραμμάτια. Το κατάστημά μας διαθέτει POS.

 

Τι τεντόπανο να επιλέξω;

Η εταιρεία μας, με σεβασμό στις ανάγκες σας, συνεργάζεται με ορισμένες από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες κατασκευής τεντόπανων, όπως είναι οι Tencate, Calbari, Docril κ.α.. Αναγνωρίζουμε την υψηλή σημασία που κατέχει η επιλογή του κατάλληλου τεντόπανου για τις τέντες σας, έτσι σας παρέχουμε υφάσματα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Η εγγύηση της ποιότητας των υλικών μας είναι κάτι για το οποίο μπορούμε να είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι.

Η επιλογή τεντόπανου είναι μία απλή, αλλά ιδιαίτερα σημαντική διαδικασία, καθώς το ύφασμα που θα επιλέξετε θα πρέπει να εναρμονίζεται απόλυτα με την αισθητική και την αρχιτεκτονική του χώρου σας. Επιλέγοντας, μέσα από μία ευρεία γκάμα χρωμάτων και σχεδίων, μπορείτε να δώσετε το κατάλληλο ύφος και διάθεση στο διαμέρισμα ή την αυλή σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

Πέργκολα με Πανί Κύμα
Πέργκολα με Πανί Κύμα
Πέργκολα με Πανί Κύμα

Τι είναι η σταθερή πέργκολα;

Σταθερή Πέργκολα
Όταν μιλάμε για σταθερή πέργκολα εννοούμε μια κατασκευή όπου το επάνω μέρος της δεν έχει την δυνατότητα αφαίρεσης ή ανοίγματος. Το βασικό υλικό κατασκευής της μπορεί να είναι από αλουμίνιο και να προσαρμόζεται ανάλογα με τις αισθητικές και λειτουργικές ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη.

Στην συγκεκριμένη κατηγορία ανήκουν οι πέργκολες με περαστό πανί, σταθερό τεντόπανο σκίασης, όπως επίσης και οι πέργκολες χωρίς καμία επιλογή οροφής, οι οποίες επιλέγονται καθαρά για θέμα αισθητικής και αρχιτεκτονικής του κτίσματος.

 

Τι υλικό να επιλέξω;

Η επιλογή του κατάλληλου υλικού για μία σταθερή πέργκολα αποτελεί μία ιδιαίτερα απαιτητική και ουσιώδη διαδικασία, καθώς είναι εκείνη που θα καθορίσει τον τρόπο σκίασης και τα πλεονεκτήματα που συνοδεύουν τον καθένα, καθώς επίσης και το συνολικό κόστος της κατασκευής.

Ο κάθε πελάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε ένα πλήθος υλικών, ανάλογα με το αν επιθυμεί απόλυτη σκίαση, αδιαβροχοποίηση, στεγανοποίηση, φυσικό φωτισμό ή ένα σύστημα που να συνδυάζει όλα τα παραπάνω. Ειδικό πανί PVC, περσίδες αλουμινίου είναι μονάχα μερικές από τις επιλογές που υπάρχουν στη διάθεσή σας, προκειμένου να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χώρο σας.

 

Βασικά Πλεονεκτήματα

Η σταθερή πέργκολα παρά το μεγάλο εύρος δυνατοτήτων και επιλογών που μας παρέχει, διαθέτει μία σταθερή γκάμα πλεονεκτημάτων, που την καθιστούν ως μία από τις πιο αξιόπιστες και ποιοτικές επιλογές για τον χώρο σας:

 • Γερή & Σταθερή Κατασκευή
 • Υψηλή Αντοχή σε Δύσκολες Καιρικές Συνθήκες
 • Ποικιλία Σχεδίων & Χρωμάτων
 • Εύκολη και Γρήγορη Εφαρμογή

 

Κόστος Κατασκευής & Τοποθέτηση

Το συνολικό κατασκευής μίας σταθερής πέργκολας εξαρτάται απόλυτα από τις επιλογές του πελάτη. Παράγοντες, όπως το βασικό υλικό στήριξης της κατασκευής, το υλικό σκίασης, ο μηχανισμός, οι διαστάσεις, το χρώμα ral των εξαρτημάτων και τα σχέδια του τεντόπανου, συμβάλλουν στο να καθοριστεί το τελικό ποσό. Η κατασκευή και η τοποθέτηση αναλαμβάνεται αποκλειστικά από το τεχνικό προσωπικό μας, το οποίο μετατρέπει την εγκατάσταση του καταλληλότερου συστήματος σκίασης για εσάς, σε απλή υπόθεση.

Προσφέροντας με σεβασμό και συνέπεια απέναντί σας τις υπηρεσίες μας, σας δίνουμε την δυνατότητα διακανονισμού πληρωμής έως και 3 μήνες, την χρήση πιστωτικής κάρτας έως και 6 άτοκες δόσεις, καθώς επίσης και την αποπληρωμή με επιταγές και γραμμάτια. Το κατάστημά μας διαθέτει POS.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

Σταθερή Πέργκολα
f17-new-2
Σταθερή Πέργκολα

Ψάχνετε την ιδανική λύση σκίασης;