...

Νέα τέντα κασετίνα αλουμινίου με τετράγωνο προφίλ!!!

Καθώς τα συστήματα σκίασης συνεχώς αλλάζουν και εξελίσονται,είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε την νέα τέντα κασετίνα αλουμινίου με τετράγωνο προφίλ για μια ακόμη πιο minimal αισθητική στον εξωτερικό σας χώρο.

Μια τέντα κασετίνα είναι μια εξαιρετική και πολύ όμορφη επιλογή,καθώς εκτός από ωραίο design σε λιτές γραμμές,έχει και μια σημαντική ιδιαιτερότητα που την κάνει να ξεχωρίζει σε σχέση με μια τέντα με βραχίονες.

Αποτελείται από ένα κουτί αλουμινίου όπου μέσα σε αυτό κλείνει τους βραχίονες και το πανί της,όταν φυσικά επιλέξουμε εμείς,με αποτέλεσμα την απόλυτη προστασία όλου του συστήματος από έντονα καιρικά φαινόμενα.

Είναι κατάλληλη και για εξοχικές κατοικίες,καθώς λόγω της ιδιαιτερότητάς της,δεν έχουμε το άγχος μιας πιθανής ζημιάς του συστήματος λόγω καιρικών συνθηκών όταν και εφόσον λείπουμε από τον χώρο μας τους χειμερινούς μήνες,αφού όπως έχουμε αναφέρει και σε άλλο άρθορ μας,οι τέντες καλό είναι να μαζεύονται επάνω αν λείψουμε πολύ καιρό από την οικία μας,για την καλύτερη προστασία τους από αέρα,βροχή κλπ.

Η τοποθέτσή της είναι εύκολη είτε στον τοίχο ή και σε μαρκίζα και λειτουργεί ηλετρικά με μοτέρ somfy Γαλλίας 5ετούς εγγύησης.Το πανί που επιλέγουμε είναι ακρυλικό εξαιρετικής ποιότητας σε μια τεράστια παλέτα χρωμάτων.

Υπάρχει δυνατότητα βαφής σε ral της επιλογής σας,εκτός από τα 7 βασικά χρώματα που ήδη συμπεριλαμβάνονται στην τιμή προσφορά μας και έχει μέγιστη διάσταση 7,00μ.Χ3,25μ.

Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για την τέντα κασετίνα,μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 2109521819.