...

Διαχωριστικά – Ανεμοφράκτες

«Θωρακίστε» τον εξωτερικό χώρο της επιχείρησής σας με την αγορά ενός ανεμοφράκτη – διαχωριστικού.

Ανοιγοκλειώμενα διαχωριστικά για περγκοτέντες
ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΟΜΕΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΕΡΓΚΟΤΕΝΤΕΣ

Τα ανοιγοκλειόμενα διαχωριστικά για περγκοτέντες εφαρμόζουν άψογα σε κάθε είδος πέργκολας.

Ανακλινόμενα διαχωριστικά
ΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ

Τα ανακλινόμενα διαχωριστικά συνδυάζονται αποτελεσματικά με όποιο σύστημα σκίασης και αν διαθέτετε

Σταθερά διαχωριστικά
ΣΤΑΘΕΡΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ

Τα σταθερά διαχωριστικά καλύπτουν πολλές ανάγκες υπαίθριων χώρων και προσαρμόζονται ανάλογα με το design του επαγγελματικού σας χώρου.

Ανοιγοκλειώμενα διαχωριστικά
ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΟΜΕΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ

Τα ανοιγοκλειόμενα διαχωριστικά είναι κατάλληλα για όλους τους εξωτερικούς χώρους καταστημάτων εστίασης,  για βεράντες, κήπους κλπ.

Ανοιγοκλειώμενα διαχωριστικά για περγκοτέντες

Τα ανοιγοκλειόμενα διαχωριστικά για περγκοτέντες είναι μελετημένα και σχεδιασμένα ώστε να εφαρμόζουν άψογα στις πέργκολες που διαθέτετε. Ανοιγοκλείνουν κατακόρυφα και προστατεύουν από όλες τις καιρικές συνθήκες, ενώ προσφέρουν στεγανοποίηση του χώρου σε συνδυασμό με τα συστήματα σκίασης. Έτσι, λοιπόν, πέρα από ένα υπέροχο αισθητικό αποτέλεσμα, δίνουν σε κάθε επαγγελματία τη δυνατότητα να επεκτείνει τον χώρο εξυπηρέτησης των πελατών του και συγχρόνως βεβαίως και τα έσοδα του.

 Ανακλινόμενα διαχωριστικά

Τα ανακλινόμενα διαχωριστικά έχουν κομψό σχεδιασμό και συνδυάζονται αποτελεσματικά με όποιο σύστημα σκίασης επιλέξετε. Χαρακτηρίζονται από την πανεύκολη ανάκλησή τους, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν. Το γυαλί τρίπλεξ, οι σταθερές βάσεις ή τα ροδάκια, καθώς επίσης και η δυνατότητα τοποθέτησης ακόμα και ζαρντινιέρας είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά τους.

Ρόλερ - Πάνελ

Τα σταθερά διαχωριστικά καλύπτουν πολλές ανάγκες υπαίθριων χώρων, καθώς προσαρμόζονται ανάλογα με το στυλ και το design κάθε επαγγελματικού χώρου (καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία κλπ.). Έχουν πολύ ωραίο σχεδιασμό με γυαλί τρίπλεξ υψηλής αντοχής. Η κατασκευή τους μπορεί να γίνει αποκλειστικά από γυαλί, ή με μισό γυαλί και μισό τυφλό φύλλο αλουμινίου. Μπορούν να χωριστούν σε δυο φύλλα με την τοποθέτηση μεντεσέδων και στηρίζονται σε βάσεις ή ροδάκια. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα βαφής τους ηλεκτροστατικά, στο χρώμα που επιθυμείτε.

Ρόλερ - Οριζόντιες Περσίδες

Τα ανοιγοκλειόμενα διαχωριστικά είναι κατάλληλα για εξωτερικούς χώρους καταστημάτων εστίασης, καθώς επίσης βεράντες, κήπους, κλπ, καθώς δίνουν την δυνατότητα περίφραξης τμηματικά αλλά και περιμετρικά του χώρου. Κατατάσσονται σε ανοικτού και κλειστού τύπου και συνδυάζονται με πολλά συστήματα σκίασης, προσφέροντας πλήρη κάλυψη. Μπορούν να εγκατασταθούν μόνιμα, καθώς είναι βαρέως τύπου συστήματα, κατάλληλα για όλες τις εποχές. Κατασκευάζονται από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας και γυαλί τύπου “Securit”.

Ψάχνετε την ιδανική λύση σκίασης;