...
Πέργκολες σε επιχείρηση εστίασης.

Επαγγελματική Πέργκολα: Ποια είναι η καταλληλότερη για την επιχείρησή μου;

Η επαγγελματική σκίαση αφορά ένα τεράστιο κομμάτι της αγοράς. Οι πέργκολες καταλαμβάνουν τα πρωτεία στις επιλογές των επαγγελματιών για τη σκίαση των χώρων τους, καθώς συνδυάζουν το άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, με την κατασκευαστική στιβαρότητα και την ποιοτική και πλούσια σκίαση. Η απάντηση στο ποια επαγγελματική πέργκολα να διαλέξει ο κάθε επιχειρηματίας για το χώρο του, εξαρτάται από μία λίστα παραγόντων και κυρίως από τον τρόπο που θέλει να διαμορφώσει ο κάθε επιχειρηματίας το χώρο του.

Τεντοπέργκολα Αλουμινίου

Η ανοιγόμενη τεντοπέργκολα αλουμινίου είναι ικανή να καλύψει κάθε αρχιτεκτονική, κατασκευαστική και αισθητική απαίτηση των επαγγελματιών.

Με δυνατότητα κάλυψης χώρων έως και 150m2 προστατεύει αποτελεσματικά μεγάλους χώρους επιχειρήσεων (π.χ. εστιατορίων, καφέ κ.ο.κ.), υπερβαίνοντας κάθε δομική ή αρχιτεκτονική δυσκολία. Επιπλέον, ο minimal σχεδιασμός της θα αναδείξει την προσωπικότητα και την ταυτότητα κάθε επιχείρησης, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό αισθητικά αποτέλεσμα.

Αυτό δίνει την άνεση για τη διαμόρφωση ενός άνετου χώρου, με ασφαλείς αποστάσεις και δυνατότητα προσαρμογής στις εκάστοτε συνθήκες.

Ο σκελετός της είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο και τα εξαρτήματα συναρμολόγησης είναι ανοξείδωτα, ειδικά μελετημένα για όλες τις κλιματολογικές συνθήκες). Το επάνω μέρος της είναι ανοιγόμενο, επιτρέποντας στο φυσικό φως να εισέρχεται στο χώρο, δημιουργώντας ένα ευάερο & ανοιχτό περιβάλλον. Αντίστοιχα, μπορεί να κλείνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, προστατεύοντας από την κακοκαιρία και την έντονη ηλιοφάνεια. Επίσης μπορεί να συνδυαστεί με την περιμετρική εγκατάσταση κάθετων συστημάτων σκίασης σε μορφή κασονέτου.

Το υψηλής τεχνολογίας, αντιπυρικό, πανί PVC Block Out προσφέρει απόλυτο βαθμό προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία και την ζέστη, ενώ είναι 100% αδιάβροχο προσφέροντας πλήρη στεγανοποίηση του χώρου από τη βροχή.

Παράλληλα, μπορεί να προστεθεί LED φωτισμός με ροοστάτη για εντυπωσιακό αποτέλεσμα ακόμη και τις νυχτερινές ώρες. Επιπλέον, προσφέρεται η δυνατότητα βαφής όλων των εξαρτημάτων της, σε 4 βασικές RAL αποχρώσεις  (RAL 1013 – RAL 9010 – RAL 7021 -RAL 8014) και σε όποιο άλλο RAL επιθυμείτε.

Η εταιρεία μας σας παρέχει 5 χρόνια εγγύηση για τα μηχανικά της κομμάτια.

 

Τεντοπέργκολα σε εξωτερικό χώρο εστιατορίου

 

Κρεμαστή Τεντοπέργκολα με ανοξείδωτες ντίζες

H κρεμαστή τεντοπέργκολα, σε αντίθεση με την κλασική τεντοπέργκολα, χρησιμοποιεί ειδικά επιτοίχια στηρίγματα (ντίζες αλουμινίου), οι οποίες δίνουν μία εικόνα σχεδόν «αιωρούμενης» κατασκευής, αφού απουσιάζουν εντελώς τα επιδαπέδια στηρίγματα.

Αυτή η κατασκευαστική της ιδιαιτερότητα, της προσφέρει έναν ξεχωριστό αισθητικό χαρακτήρα που σίγουρα εντυπωσιάζει.

Από πρακτικής πλευράς, είναι απόλυτα στιβαρή και ανθεκτική απέναντι σε κάθε καιρική συνθήκη. Διαθέτει ηλεκτροκίνητο μοτέρ Somfy, για εύκολο και γρήγορο άνοιγμα, ενώ για το πανί της χρησιμοποιείται αποκλειστικά PVC Block Out, για την απόλυτη σκίαση του χώρου τους.

Προσφέρετε στους πελάτες ένα ασφαλές σημείο να απολαύσουν τον καφέ ή το φαγητό τους, με απόλυτη προστασία από την ηλιοφάνεια ή τις ακραίες καιρικές συνθήκες.

Σαν επιλογή υπάρχει και η κυρτή τεντοπέργκολα (κουρμπαριστή), η οποία έχει κυρτή επιφάνεια.

Η εταιρεία μας, το 2009, ήταν η πρώτη στην Ελλάδα που εφάρμοσε την τοποθέτηση κρεμαστής πέργκολας με ανοξείδωτες ντίζες και αντίθετη ρήση.

 

Κρεμαστή τεντοπέργκολα με ντίζες αλουμινίου σε εξωτερικό καφετέριας.

 

Βιοκλιματική Πέργκολα

Η βιοκλιματική πέργκολα αποτελεί ίσως το πιο premium προϊόν σκίασης της αγοράς. Με minimal σχεδιασμό και ιταλική φινέτσα, «απογειώνει» την εικόνα κάθε χώρου, προσδίδοντας ένα πολύ μοντέρνο χαρακτήρα.

Στηριζόμενη σε αυτόνομες δοκούς, χαρίζει μία μεγάλη γκάμα επιλογών διαμόρφωσης του χώρου, χωρίς να επηρεάζεται η αρχιτεκτονική δομή του.

Οι αλουμινένιες περσίδες της, έχουν δυνατότητα περιστροφής κατά 140ο, επιτρέποντας στο σύστημα να προσαρμόζεται στις εκάστοτε συνθήκες του περιβάλλοντος, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Επιτρέψτε στο φυσικό φως να εισέλθει στο χώρο σας, στο επίπεδο έντασης που εσείς επιθυμείτε, ή χαρίστε φυσική σκιά και προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, τη βροχή, τον άνεμο ή οποιοδήποτε άλλο φυσικό φαινόμενο στους πελάτες σας. Το στηθαίο υδρορροής που διαθέτει εξασφαλίζει την απομάκρυνση των όμβριων υδάτων προστατεύοντας την πέργκολα στο μέγιστο βαθμό.

Η βιοκλιματική πέργκολα διατίθεται στη βασική RAL 9010 απόχρωση. Παράλληλα, υπάρχει δυνατότητα βαφής της σε οποιοδήποτε άλλο RAL χρώμα επιλέξετε. Όπως και στην τεντοπέργκολα, έτσι και στην βιοκλιματική, μπορεί να προστεθεί LED φωτισμός με ροοστάτη (Dimmer).

Μπορεί να συνδυαστεί με περιμετρική εγκατάσταση κάθετων συστημάτων σκίασης σε μορφή κασονέτου.

 

Βιοκλιματική πέργκολα σε επιχείρηση εστίασης

 

Πέργκολα τύπου Βιοκλιματικής

Η πέργκολα τύπου βιοκλιματικής αποτελεί μια ειδική κατασκευή της εταιρείας μας, η οποία πραγματοποιήθηκε ύστερα από επιθυμία πελάτη μας. Οπτικά είναι παρόμοια με την βιοκλιματική πέργκολα, ωστόσο είναι αρκετά πιο προσιτή οικονομικά σαν επιλογή.

Βασική της διαφορά με την βιοκλιματική πέργκολα είναι πως το επάνω μέρος της είναι σταθερό και δεν υπάρχει η δυνατότητα κίνησης.

Προτιμάται κυρίως για αισθητικούς λόγους, καθώς οι περσίδες της δεν περιστρέφονται, με αποτέλεσμα να μην παρέχει προστασία από την βροχή και η σκίασή της να είναι μερική.

Αν επιθυμείτε μία ποιοτική αλλά σαφώς πιο οικονομική εναλλακτική της βιοκλιματικής πέργκολας, τότε η συγκεκριμένη λύση είναι για εσάς!

 

Πέργκολα τύπου βιοκλιματικής

 

Πέργκολα με Κυματιστά Πανιά

Η συγκεκριμένη λύση προτιμάται καθαρά για αισθητικούς σκοπούς, εξαιτίας του σχεδιασμού της. Το πανί της περνάει σε κυματοειδή διάταξη στο επάνω μέρος του σκελετού της, δίνοντας την αίσθηση κύματος, προσδίδοντας έναν πολύ minimal και κομψό χαρακτήρα στο χώρο.

Διαμορφώστε έναν ειδυλλιακό χώρο, ο οποίος τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές, τόσο για την δική σας, όσο και την ασφάλεια των πελατών σας.

Όπως και η πέργκολα τύπου βιοκλιματικής, έτσι και αυτή δεν προστατεύει το χώρο από το νερό της βροχής και η σκίαση που προσφέρει είναι μερική. Ο σκελετός της είναι από 100% ανοξείδωτο αλουμίνιο.

Για το πανί της υπάρχουν δεκάδες επιλογές σε υφάσματα και χρώματα, ανάλογα με το τι επιθυμεί ο καθένας.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τους κορυφαίους προμηθευτές τεντόπανων στον κόσμο, προσφέροντας τουλάχιστον 7ετή εγγύηση για κάθε προϊόν που αγοράζεται.

 

Πέργκολα με κυματιστά πανιά

 

Σκέφτεστε την εγκατάσταση μίας πέργκολας στην επιχείρησή σας; Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας βρίσκεται στη διάθεσή σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο ☎️ 210 95 21 819 ή επισκεφθείτε μας στο κατάστημά μας στην Καλλιθέα, Δημοσθένους 27.

Βρείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook.

Μπραΐμης. Οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης!