...

Συστήματα Κάθετης Σκίασης: Απόλυτη προστασία για κάθε χώρο!

Τα τελευταία χρόνια, τα συστήματα κάθετης σκίασης κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις των αγοραστών. Η σχεδιαστική τους απλότητα, η αξιοπιστία, αλλά και η μεγάλη ποικιλία επιλογών που προσφέρουν, τα καθιστά ιδανικά για κάθε χώρο και ανάγκη σκίασης.

Τι επιλογές σε συστήματα κάθετης σκίασης υπάρχουν στην αγορά;

Ανάλογα με το τι επιθυμείτε για το χώρο σας, υπάρχουν δεκάδες επιλογές σε συστήματα κάθετης σκίασης. Από περιμετρική κάλυψη εξωτερικών χώρων, τζαμαριών, μέχρι συνδυαστικά με προεγκατεστημένα συστήματα (σε μορφή κασονέτου), τα συστήματα κάθετης σκίασης προσφέρουν πληθώρα δυνατοτήτων. Πιο συγκεκριμένα:

Οι κάθετες τέντες αποτελούν μία ποιοτική επιλογή για επαγγελματίες που θέλουν να προστατέψουν ή ακόμη να επεκτείνουν τον εξωτερικό χώρο του καταστήματός τους.  Παράλληλα είναι ιδανικά για ιδιώτες που θέλουν να έχουν πλήρη προστασία του μπαλκονιού ή της βεράντας τους. Για την επένδυση του συγκεκριμένου προϊόντος, επιλέγεται τεντόπανο, πλαστικό PVC (ζελατίνα), αλλά και διάτρητου πανί Sunworker, το οποίο προσφέρει ανεμπόδιστη θέα προς τον εξωτερικό χώρο, χωρίς ωστόσο να είναι ορατό το εσωτερικό του χώρου.

Για τους εσωτερικούς χώρους, τα κάθετα συστήματα σκίασης αποτελούν έναν «έξυπνο» και λειτουργικό τρόπο που προστατεύει αποτελεσματικά από το φως, τις αντανακλάσεις και τα αδιάκριτα βλέμματα. Με μεγάλα ανοίγματα προστατεύουν και καλύπτουν κομψά μεγάλες επιφάνειες, προσφέροντας ένα δροσερό και σκιερό περιβάλλον.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματά τους;

  • Προστασία από τον ηλιακή ακτινοβολία.
  • Κάλυψη δύσκολων δομικά επιφανειών.
  • Προστασία ιδιωτικότητας χώρου.
  • Μεγάλη ποικιλία σχεδίων και υφασμάτων.

Στην εταιρεία Μπραΐμης έχετε τη δυνατότητα επιλογής μέσα από μία ανεξάντλητη γκάμα τεντόπανων, που θα αποτελέσουν την τέλεια επένδυση για το σύστημα σκίασής σας. Κατασκευασμένα από τους κορυφαίους κατασκευαστές της αγοράς, συνοδεύονται με τουλάχιστον 5ετή γραπτή εγγύηση. Απόδειξη της αδιαπραγμάτευτης ποιότητάς τους.

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με το ποιο σύστημα κάθετης σκίασης να επιλέξετε; Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας βρίσκεται στη διάθεσή σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο ️ 210 95 21 819 ή επισκεφθείτε μας στο κατάστημά μας στην Καλλιθέα, Δημοσθένους 27.

Μπραΐμης. Οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης!