...
καθετη σκιαση

Γιατί τα συστήματα κάθετης σκίασης είναι το απόλυτο trend στο design;

Το design, ο οικολογικός σχεδιασμός, τα σκούρα χρώματα και η minimal αισθητική, αποτελούν κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά των κατασκευών του σήμερα. Ο καθένας μπορεί πια να διακρίνει με ευκολία ποια πολυκατοικία έχει κατασκευαστεί τα τελευταία χρόνια και ποια ανήκει σε παλαιότερες δεκαετίες. Η αρχιτεκτονική είναι πολύ συγκεκριμένη και σκοπό έχει μέσω απλών και λιτών γραμμών να αναδείξει την πολυτέλεια αλλά και να εξασφαλίσει την πρακτικότητα και λειτουργικότητα του χώρου.

Είναι λογικό λοιπόν όταν έρχεται η στιγμή να τοποθετηθούν συστήματα σκίασης γι’ αυτούς τους συγκεκριμένους χώρους, οι κλασικές επιλογές να μην είναι κατάλληλες. Τα κάθετα συστήματα αποτελούν πια το Α και το Ω στην σκίαση των σύγχρονων σπιτιών. Ποιες επιλογές υπάρχουν και ποια είναι τα πλεονεκτήματά τους;

 

Ποια συστήματα κάθετης σκίασης υπάρχουν;

Ανάλογα με το τι επιθυμείτε για το χώρο σας, υπάρχουν δεκάδες επιλογές σε συστήματα κάθετης σκίασης. Από περιμετρική κάλυψη εξωτερικών χώρων, τζαμαριών, μέχρι συνδυαστικά με προεγκατεστημένα συστήματα (σε μορφή κασονέτου), τα συστήματα κάθετης σκίασης προσφέρουν πληθώρα δυνατοτήτων.

Οι κάθετες τέντες αποτελούν μία ποιοτική επιλογή και είναι ιδανικές για ιδιώτες που θέλουν να έχουν πλήρη προστασία του μπαλκονιού ή της βεράντας τους. Για την επένδυση του συγκεκριμένου προϊόντος, επιλέγεται τεντόπανο, πλαστικό PVC (ζελατίνα), αλλά και διάτρητου πανί Sunworker, το οποίο προσφέρει ανεμπόδιστη θέα προς τον εξωτερικό χώρο, χωρίς ωστόσο να είναι ορατό το εσωτερικό του χώρου.

Για τους εσωτερικούς χώρους, τα κάθετα συστήματα σκίασης αποτελούν έναν «έξυπνο» και λειτουργικό τρόπο που προστατεύει αποτελεσματικά από το φως, τις αντανακλάσεις και τα αδιάκριτα βλέμματα. Με μεγάλα ανοίγματα προστατεύουν και καλύπτουν κομψά μεγάλες επιφάνειες, προσφέροντας ένα δροσερό και σκιερό περιβάλλον.

 

Ποια είναι τα πλεονεκτήματά τους;

Τα πλεονεκτήματα των συστημάτων κάθετης σκίασης είναι πολλά. Μεταξύ άλλων προσφέρουν προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, μπορούν να καλύψουν επιφάνειες που είναι δομικά δύσκολες, εξασφαλίζουν την ιδιωτικότητα του χώρου σας και κυκλοφορούν σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και υφασμάτων.

 

Αν χρειάζεστε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την καλύτερη επιλογή εσωτερικής σκίασης για το χώρο σας, οι ειδικοί της σκίασης είναι διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 95 21 819 ή κάντε μια βόλτα από το κατάστημά μας, Δημοσθένους 27, Καλλιθέα.

Βρείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook.

Μπραΐμης, οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης