...
Κρεμαστή Πέργκολα σε εξωτερικό χώρο καταστήματος

Κρεμαστή Πέργκολα: Κατασκευαστική ελευθερία και καινοτομία.

Η πέργκολα έχει ταυτιστεί με μια κατασκευή στηριζόμενη σε επιδαπέδιους δοκούς, με κύριο υλικό είτε το ξύλο, είτε το αλουμίνιο. Τα τελευταία ωστόσο χρόνια οι αρχιτεκτονικές δομές και ανάγκες αλλάζουν, δημιουργώντας καινούργιες απαιτήσεις τόσο δομικά, όσο και αισθητικά. Έτσι, προέκυψε η ανάγκη για ένα εντελώς καινοτόμο προϊόν σκίασης, που να συνδυάζει την πληρη προστασία, με την απόλυτη αρχιτεκτονική ελευθερία: η κρεμαστή πέργκολα με ανοξείδωτες ντίζες αλουμινίου.

Τι είναι η κρεμαστή πέργκολα με ανοξείδωτες ντίζες;

Σε αντίθεση με τις κλασικές μορφές πέργκολας, η κρεμαστή πέργκολα δεν χρησιμοποιεί επιδαπέδια στηρίγματα, αλλά ειδικές, ανοξείδωτες ντίζες.

Αυτή η λειτουργική ιδιαιτερότητα η οποία χαρακτηρίζει τις συγκεκριμένες πέργκολες, τις κάνει να ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες, προσδίδοντάς τους κάποια ξεχωριστά πλεονεκτήματα.

Η εταιρεία μας, το 2009, ήταν η πρώτη στην Ελλάδα που εφάρμοσε την τοποθέτηση κρεμαστής πέργκολας με ανοξείδωτες ντίζες και αντίθετη ρήση.

Για ποιους χώρους προτιμάται η συγκεκριμένη κατασκευή;

Εξαιτίας της κατασκευαστικής της φύσης η κρεμαστή πέργκολα προτιμάται κυρίως για  δύο λόγους:

Για χώρους, όπου είτε το υλικό του δαπέδου, είτε συγκεκριμένες πολεοδομικές ρυθμίσεις, είτε η δομική και αρχιτεκτονική μορφολογία του χώρου, δεν επιτρέπουν την τοποθέτηση πέργκολας με παραδοσιακό τρόπο στήριξης (στήριξη στο έδαφος).

Είτε για χώρους όπου η η επιδαπέδια στήριξη δεν προτιμάται για λόγους αισθητικής.

Τι πλεονεκτήματα προσφέρει;

Εκτός από την ξεχωριστή αισθητική που προσφέρει, η κρεμαστή πέργκολα αποτελεί μία στιβαρή και απόλυτα ποιοτική κατασκευαστικά πρόταση, τόσο για επαγγελματικούς, όσο για ιδιωτικούς χώρους μεγάλης έκτασης.

Συνοπτικά τα πλεονεκτήματά της:

  • Εργονομικός Σχεδιασμός.
  • Υψηλή Αντοχή σε όλες τις Καιρικές Συνθήκες.
  • Μεγάλη Διάρκεια Ζωής.
  • Βαφή σε 4 RAL αποχρώσεις (RAL 1013 – RAL 9010 – RAL 7021 -RAL 8014).

Για το πανί μπορεί να επιλεχθεί PVC Block Out, το οποίο προσφέρει πλήρη σκίαση, απαλλαγμένη από την επικίνδυνη UV ακτινοβολία.

Συμπληρωματικά, μπορούν να τοποθετηθεί φωτισμός led με dimmer (ροοστάτη) για έναν διακριτικό φωτισμό ακόμη και τη νύχτα, με εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης ρεύματος.

Τέλος, λειτουργεί με κιβώτιο κίνησης της γαλλικής εταιρείας SOMFY, ο οποίος σε συνδυασμό με την εγγύηση ποιότητας των προϊόντων Μπραΐμης, εγγυώνται ένα απόλυτα αξιόπιστο αποτέλεσμα 365 ημέρες το χρόνο.

Έχετε απορίες σχετικά με τις εφαρμογές τις κρεμαστής πέργκολας; Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας βρίσκεται στη διάθεσή σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο ☎️ 210 95 21 819 ή επισκεφθείτε μας στο κατάστημά μας στην Καλλιθέα, Δημοσθένους 27.

Βρείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook.

Μπραΐμης. Οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης!