...

Γιατί η τεντοπέργκολα είναι καλύτερη επιλογή από την ομπρέλα σε καταστήματα εστίασης;

Πολλοί ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης επενδύουν στους εξωτερικούς χώρους της επιχείρησής τους,  ειδικότερα σε μια περίοδο όπως αυτή που διανύουμε. Η χρήση όσο δυνατόν περισσότερου χώρου ενός καταστήματος είναι αναγκαία για την επιβίωση αρκετών χώρων εστίασης, αφού λόγω της πανδημίας αρκετοί είναι αυτοί που αποφεύγουν τους εσωτερικούς χώρους των καταστημάτων.

Ποια μέσα σκίασης λοιπόν είναι καταλληλότερα για τα καταστήματα εστίασης; Ποιο μπορεί να προστατεύσει τους θαμώνες καλύτερα, όχι μόνο από τον ήλιο αλλά και από τη βροχή ή τον αέρα; Θα πρέπει οι καταστηματάρχες να προτιμήσουν ομπρέλες ή τεντοπέργκολα αλουμινίου;

 

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις ομπρέλες;

Υπάρχουν αρκετά είδη ομπρέλας που είναι κατάλληλα για χώρους εστίασης. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών σε διαστάσεις και υφάσματα. Αποτελούν όμως οι ομπρέλες την ιδανικότερη επιλογή; Σίγουρα, η έκταση του χώρου που θέλουμε να προστατέψουμε αλλά και το είδος του καταστήματος εστίασης παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιλογή του συστήματος σκίασης.

Τόσο οι ομπρέλες όσο και οι τεντοπέργκολες μοιράζονται το κοινό πλεονέκτημα ότι μας προστατεύουν από τα καιρικά φαινόμενα. Σε μια πρώτη εκτίμηση, η ομπρέλα σίγουρα αποτελεί μια οικονομικότερη λύση σε σχέση με την τεντοπέργκολα. Επίσης, το γεγονός ότι είναι ελαφριά και μπορούμε να την μετακινούμε εύκολα στο σημείο που θέλουμε είναι πολύ σημαντικό. Αποτελούν όμως οι ομπρέλες την ιδανικότερη επιλογή ή μήπως η τεντοπέργκολα αλουμινίου είναι η λύση που ζητάμε;

 

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις τεντοπέργκολες;

Υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι για τους οποίους στις περισσότερες περιπτώσεις, μία τεντοπέργκολα αλουμινίου αποτελεί την καλύτερη επιλογή σκίασης για τον εξωτερικό χώρο ενός καταστήματος εστίασης. Αρχικά, βοηθάει στην επέκταση του καταστήματος, αφού μπορεί να δημιουργήσει έναν χώρο που αν και εξωτερικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους σε όλες τις εποχές. Μάλιστα, εάν η τεντοπέργκολα συνδυαστεί και με περιμετρική τοποθέτηση τέντας ζελατίνας, τότε μπορούμε να έχουμε έναν 100% προστατευμένο χώρο από βροχή, κρύο αλλά και αέρα.

Επίσης, σε αντίθεση με τις ομπρέλες που μπορεί να καταστραφούν από τις κακές καιρικές συνθήκες, οι τεντοπέργκολες είναι ανθεκτικές, διαθέτουν σύστημα αδιαβροχοποίησης, αφού η σχεδίαση και τα υλικά τους επιτρέπουν στο νερό της βροχής να κυλάει, δίχως να λιμνάζει πάνω σε αυτές. Επίσης, προσφέρουν υψηλό βαθμό προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία και την ζέστη και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από μια τυπική εξωτερική ομπρέλα.

 

Τι πρέπει να επιλέξετε;

Είναι αλήθεια πως το αρχικό κόστος μιας τεντοπέργκολας μπορεί να είναι υψηλότερο σε σχέση με αυτό της ομπρέλας, παρ’ όλα αυτά, μπορείτε να δείτε πως υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι για τους οποίους μια ποιοτική πέργκολα αλουμινίου αποτελεί μια πολύ ανώτερη επένδυση από μια ομπρέλα. Αν και οι τεντοπέργκολες και οι ομπρέλες εξυπηρετούν την ίδια βασική λειτουργία, οι τεντοπέργκολες αποτελούν μια πολύ καλύτερη και ανθεκτικότερη επιλογή.

 

Αν χρειάζεστε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την καλύτερη επιλογή εσωτερικής σκίασης για το χώρο σας, οι ειδικοί της σκίασης είναι διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 95 21 819 ή κάντε μια βόλτα από το κατάστημά μας, Δημοσθένους 27, Καλλιθέα.

Βρείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook.

Μπραΐμης, οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης!