...

Τι πρέπει να εγκαταστήσετε σε ένα κατάστημα εστίασης; Ομπρέλα ή τεντοπέργκολα;

Ένα κατάστημα εστίασης δε κρίνεται μόνο από το φαγητό που προσφέρει, αλλά και από την αισθητική και την προστασία των πελατών από τον ήλιο και τα υπόλοιπα καιρικά φαινόμενα. Πολλοί είναι όμως οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης, οι οποίοι δεν μπορούν να αποφασίσουν σχετικά με το ποιο είναι το καταλληλότερο σύστημα σκίασης που πρέπει να τοποθετήσουν στην επιχείρησή τους. Τι θα πρέπει να λάβουν υπόψη και πώς θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στην ομπρέλα και την τεντοπέργκολα αλουμινίου;

 

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της ομπρέλας;

Όλοι γνωρίζουν την ομπρέλα, αφού αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή συστήματα σκίασης τόσο σε σπίτια, όσο και σε καταστήματα. Στα βασικά της πλεονεκτήματα περιλαμβάνεται η δυνατότητα μετακίνησης, καθώς μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί στο σημείο που επιθυμείτε. Πολλά άλλωστε είναι τα καταστήματα εστίασης που χρησιμοποιούν αυτή τη λύση σκίασης. Μπορεί να ταιριάξει σε διάφορους χώρους και προσφέρει μεγάλη σκιά, καθώς υπάρχουν διάφορα είδη ομπρέλας όπως η κλασική, η XL ομπρέλα αλλά και η κρεμαστή. Επίσης, αποτελεί μία άκρως καλοκαιρινή επιλογή από πλευράς διακόσμησης, αφού ο περισσότερος κόσμος την έχει συνδυάσει με τους θερινούς μήνες.

 

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της τεντοπέργκολας;

Η τεντοπέργκολα ή αλλιώς πέργκολα αλουμινίου είναι ένα σύστημα σκίασης, το οποίο συνδυάζει την απόλυτη προστασία από όλες τις καιρικές συνθήκες με την καλαισθησία και την ευκολία προσαρμογής σε κάθε χώρο. Μπορεί να απορροφήσει με ευκολία την ηλιακή ακτινοβολία και να μας προστατέψει από τις υψηλές θερμοκρασίες. Αποτελούν μία ιδιαίτερα δημοφιλή λύση για καταστήματα εστίασης, αφού μπορούν να καλύψουν δύσκολες και μεγάλες επιφάνειες, με εμβαδόν έως και 150m2. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε στην τεντοπέργκολα αυτοματισμούς Somfy που επιτρέπουν το άνοιγμα και το κλείσιμό της με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ παράλληλα μπορείτε να τοποθετήσετε κρυφούς φωτισμούς.

 

Συμπέρασμα

Αν και τα δύο συστήματα σκίασης είναι πολύ διαδεδομένα, τα κριτήρια για το ποιο θα επιλέξετε για το δικό σας κατάστημα εστίασης εξαρτώνται αρχικά από τις ανάγκες και τις ιδιομορφίες του χώρου σας. Η αλήθεια είναι πως η τεντοπέργκολα αλουμινίου αποτελεί μία πιο σταθερή επιλογή, αφού προστατεύει όχι μόνο από τον ήλιο αλλά και από τα υπόλοιπα καιρικά φαινόμενα όπως τον αέρα και τη βροχή. Επίσης, η τεντοπέργκολα αλουμινίου δίνει τη δυνατότητα να καλυφθεί πολύ μεγαλύτερη έκταση σε σχέση με μια ομπρέλα.

 

Αν χρειάζεστε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την καλύτερη επιλογή εσωτερικής σκίασης για το χώρο σας, οι ειδικοί της σκίασης είναι διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 95 21 819 ή κάντε μια βόλτα από το κατάστημά μας, Δημοσθένους 27, Καλλιθέα.

Βρείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook.

Μπραΐμης, οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης