...

4 ιδιαίτερες προτάσεις σκίασης για την επιχείρηση και το σπίτι σας!

Προβληματίζεστε για την επιλογή που πρέπει να κάνετε στον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο; Σπαταλάτε ατελείωτες ώρες κάνοντας έρευνα του συστήματος που ανταποκρίνεται και ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες στο εκάστοτε δωμάτιο;

Οι επιλογές για τον επαγγελματικό σας χώρο αλλά και τον προσωπικό είναι πλέον πολλές, καθώς προστίθενται συνεχώς νέα συστήματα που είναι κατάλληλα για την χρήση και τον λόγο που τα επιλέγετε. Εκτός από το όμορφο design που έχουν, ο πρωταρχικός λόγος πλέον της τοποθέτησης των νέων συστημάτων είναι η χρησιμότητα που έχουν στον εκάστοτε χώρο διότι σας δίνουν την δυνατότητα να επιλέξετε εσείς την φωτεινότητα σε συνδυασμό πάντα με την κατάλληλη ποιότητα υφάσματος.

Ανακαλύψτε τις, παρακάτω:

Ξύλινες περσίδες

Η τοποθέτηση ξύλινων περσίδων δίνει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στον επαγγελματικό σας χώρο εκτός από την σκίαση που σας παρέχει. Επιλέξτε τον τόνο χρώματος ξύλου που σας ταιριάζει αισθητικά και θα νιώσετε αμέσως την ζεστασιά που χαρίζει το ξύλο.

Ρόλερ με πανί Blackout

Μέσα από μια τεράστια συλλογή χρωμάτων, το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου υφάσματος είναι ότι προσφέρει απόλυτη συσκότιση. Είναι κατάλληλο για αίθουσες συνεδριάσεων και προβολής.

Ρόλερ διπλό

Με τον όρο διπλό ρόλερ, αναφερόμαστε σε μια πολύ ιδιαίτερη και κομψή επιλογή, καθώς μπορείτε εσείς οι ίδιοι να προσαρμόζετε το επίπεδο φωτεινότητας ή συσκότισης που επιθυμείτε, στον χώρο σας. Σημειώνεται ότι η λειτουργία του είναι εύκολη και εντυπωσιακή.

Πάνελ

Τα πάνελ είναι εξίσου μια πολύ ιδιαίτερη επιλογή εσωτερικής σκίασης, δεδομένου ότι έχετε τη δυνατότητα να κάνετε χρωματικούς συνδυασμούς, θα έχετε ακριβώς το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε. Λάβατε υπόψιν σας ότι ανάλογα με τα μέτρα που θέλουμε να καλύψουμε τοποθετείται και ο κατάλληλος αριθμός οδηγών.

Για ολοκληρωμένες προτάσεις, μπορείτε να μας καλέσετε στο σταθερό 210 95 21 819/ κινητό 693 66 73 127 ή να έρθετε από τον χώρο μας προκειμένου να μελετήσουμε και να καταλήξουμε από κοινού στην καλύτερη δυνατή επιλογή συστήματος εσωτερικής σκίασης για τον χώρο σας.

Σκέφτεστε την εγκατάσταση ενός συστήματος σκίασης; Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας Μπραΐμης αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την κατασκευή και την τοποθέτηση  της στο χώρο σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο ☎️ 210 95 21 819 ή επισκεφθείτε μας στο κατάστημά μας στην Καλλιθέα, Δημοσθένους 27.

Μπραΐμης. Οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης!