...
λυσεις σκιασης για ξενοδοχειο

Λύσεις σκίασης για το ξενοδοχείο σας

Στις περισσότερες ξενοδοχειακές μονάδες υπάρχουν οι υποδομές που θα χαρίσουν τις ιδανικές συνθήκες φιλοξενίας για τους επισκέπτες. Εξωτερικοί χώροι που αφήνουν το δικό τους στίγμα στις διακοπές και βοηθούν στην ηρεμία, τη χαλάρωση και την απόλυτη ομορφιά.  Για να πετύχει αυτόν τον στόχο κάθε επαγγελματίας θα πρέπει να κάνει τον χώρο του ακόμη πιο ελκυστικό και προσιτό, έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε καιρική συνθήκη.

 

Μια πρόταση που προσφέρει άνεση και σιγουριά είναι η τεντοπέργκολα αλουμινίου καθώς επίσης και το περιμετρικό «κλείσιμο» του χώρου με κάθετα συστήματα ζελατίνας ή διάτρητου πανιού σε κασονέτα αλουμινίου. Για κάθε επιλογή γίνεται μελέτη και προτείνεται η ιδανική λύση σκίασης, ακόμα και στις πιο δύσκολες δομικές συνθήκες, με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα. Σκοπός είναι να μην περιορίζεται η οπτική εμβέλεια των επισκεπτών ενώ ταυτόχρονα να μπορεί να δημιουργηθεί και το αντίστοιχο αίσθημα ασφάλειας. Design που να είναι προσιτό και ευχάριστο για τον πελάτη και να είναι λειτουργικό ώστε να μην εμποδίζει την πρόσβαση σε άλλους χώρους ή εξόδους αλλά και να προσφέρει την ιδανική στεγανοποίηση από τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα, ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες.

 

Η απόφαση του επιχειρηματία να προβεί στο περιμετρικό κλείσιμο του χώρου χρησιμοποιώντας κασονέτα αλουμινίου, αποπνέει σύγχρονη και μοντέρνα αισθητική ενώ προστατεύει τους επισκέπτες του χώρου αφήνοντάς τους ανενόχλητους να απολαύσουν τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου.

 

Η κατασκευή της πέργκολας έχει αντοχή ανεμοπίεσης ενώ τα κασονέτα στο επάνω μέρος τους φέρουν κέλυφος αλουμινίου που εσωκλείει το κάθε είδος πανιού , τον άξονα και τον μηχανισμό για μεγαλύτερη προστασία. Στο κάτω μέρος  υπάρχει παράλληλο αλουμίνιο το οποίο δίνει στο τελικό αποτέλεσμα μεγαλύτερη μόνωση.

 

Η απόλυτη και ιδανική λύση για σκίαση μπορεί να δοθεί κατόπιν μελέτης, προσαρμοσμένη στον χώρο σας. Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υφασμάτων που καλύπτουν κάθε απαίτηση και καθαρές γραμμές design. Έτσι, είναι απολύτως βέβαιο ότι θα έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο ☎️ 210 95 21 819 ή επισκεφθείτε μας στο κατάστημά μας στην Καλλιθέα, Δημοσθένους 27.

Βρείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook.

Μπραΐμης. Οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης