...

Βιοκλιματική Πέργκολα – Ομορφύνετε τον εξωτερικό σας χώρο προστατεύοντας το περιβάλλον!

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας στο χώρο της σκίασης από το 1968, μας επιτρέπει να σας κάνουμε τις πιο έξυπνες και πάντα ποιοτικές προτάσεις για τις ανάγκες της εξωτερικής σκίασης σε κάθε σας χώρο, προσωπικό ή επαγγελματικό! Αν λοιπόν επιθυμείτε έναν σκιερό χώρο για διασκέδαση ή χαλάρωση στην αυλή, τον κήπο σας ή την βεράντα σας, η βιοκλιματική πέργκολα είναι η λύση που ψάχνετε! Ας τα πάρουμε από την αρχή!

Τι είναι η πέργκολα;

Η πέργκολα είναι ένα στοιχείο του κήπου, το οποίο παρέχει ένα σκιερό χώρο (συχνά για διασκέδαση ή χαλάρωση) και είναι κατασκευασμένη με δοκούς και εγκάρσια δοκάρια. Μπορούν να διαθέτουν στέγαστρο, υφάσματα ή απλώς να είναι γυμνές. Οι πέργκολες χρησιμοποιούνται γενικά για να δημιουργήσουν την «αίσθηση» ενός καθορισμένου δωμάτιου, χωρίς στην πραγματικότητα να είναι. Η επιλογή της σωστής πέργκολας δεν είναι πάντα εύκολη, και υπάρχει μια σειρά από διαφορετικούς παράγοντες που θα πρέπει να ζυγίσετε μέχρι να πάρετε τη σωστή πέργκολα για το σπίτι σας ή για τον επαγγελματικό σας χώρο!

Γιατί να διαλέξετε τις βιοκλιματικές πέργκολες;

Η ενεργειακή κρίση, το φαινόμενο του θερμοκηπίου και τα γενικότερα οικολογικά προβλήματα της εποχής μας, έχουν κάνει απαραίτητη τη στροφή προς την βιοκλιματική αρχιτεκτονική. Στον χώρο λοιπόν της σκίασης και της ηλιοπροστασίας τη λύση αυτή δίνουν οι βιοκλιματικές πέργκολες! Τι διαφορετικό έχουν;

  • Εξασφαλίζουν σημαντική εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας!
  • Κατασκευάζονται με σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, από 99% ανακυκλώσιμα υλικά!
  • Προσφέρουν υψηλό αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα!
  • Προστατεύουν από έντονες βροχοπτώσεις και δυνατό αέρα, γεγονός που τις καθιστά κατάλληλες για όλες τις εποχές του χρόνου!
  • Χαρακτηρίζονται από υψηλή ανθεκτικότητα και αντοχή και κατ’ επέκταση έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής!
  • Διακρίνονται για την ποιότητα και την κομψότητά τους!
  • Διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις, αφού είναι ικανές να καλύψουν έως και 15 μέτρα άξονα και 10 μέτρα κατέβασμα (150 τμ)!
  • Διαθέτουν κάθετα περιστρεφόμενα πτερύγια που προσαρμόζονται, ώστε να προσφέρουν σκιά όποια κι αν είναι η θέση του ήλιου!

Αν τα παραπάνω δε σας έπεισαν, ακούστε κι αυτό:

Βάζουν φως στις στιγμές σας!

Αν θέλετε η πέργκολά σας να είναι ένα μέρος για ξεκούραση και δροσιά για κάθε στιγμή της ημέρας αλλά και της νύχτας, τα νέα είναι ευχάριστα! Στο πλαίσιο της υψηλής τους αισθητικής και λειτουργικότητας, οι βιοκλιματικές πέργκολες δίνουν τη δυνατότητα τοποθέτησης φωτισμού LED. Τα LED ως γνωστόν καταναλώνουν ελάχιστη ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας κατά τη λειτουργία τους, συντελώντας έτσι στην εξοικονόμηση ενέργειας του οικοδομήματος και δεν επιβαρύνουν την κατασκευή αφού το βάρος τους είναι πολύ μικρό. Επίσης, σας δίνουν τη δυνατότητα προγραμματισμού του φωτισμού μέσω ειδικού αυτοματισμού, κάνοντας παράλληλα τη ζωή σας πιο απλή και φυσικά πιο άνετη!

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Οι ειδικοί της σκίασης είναι στη διάθεσή σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο ☎️ 210 95 21 819 ή επισκεφθείτε μας στο κατάστημά μας Δημοσθένους 27, στην Καλλιθέα.

Βρείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook.

Μπραΐμης, οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης!