...

Τέντα Κασετίνα – Γιατί να την επιλέξω;

Γιατί να επιλέξετε τέντα κασετίνα;

Ένας βασικός παράγοντας που επηρεάζει τη ζωή και τη λειτουργία της τέντας σας είναι η έκθεση της στις διάφορες αφιλόξενες καιρικές συνθήκες. Προκειμένου να προστατευτούν τόσο το πανί, όσο και ο μηχανισμός της και να διατηρηθεί η τέντα σας σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σας η εταιρεία μας σας παρέχει την επιλογή της τέντας κασετίνας.

Η λειτουργία της είναι σχετικά απλή με ένα στοιχείο ανατροπής, αποτελείται από μια σειρά βραχίονες που μ ένα ηλεκτρικό σύστημα τυλίγουν και ξεδιπλώνουν την τέντα, όταν δεν χρειαζόμαστε πλέον σκίαση υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης μαζί με τον μηχανισμό της μέσα σ’ ένα κουτί ώστε να παραμείνει προστατευμένη.

Οι τέντες κασετίνες ξεχωρίζουν επίσης και για το design τους δίνοντας μια ιδιαίτερη εικόνα στο χώρο σας.

Συγκεκριμένα για τις τέντες:

  • Κάθε προϊόν έχει δημιουργηθεί με τις δικές του τεχνικές καινοτομίες ικανές να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες σκίασης, με ιδιαίτερο σχεδιασμό ώστε να δημιουργούν το ιδανικό στιλιστικό αποτέλεσμα εξατομικευμένο στον χώρο σας. Γι’ αυτό τον λόγο κάποια από τα προϊόντα μας διατίθενται και σε βαφή κατ’ επιλογή. Τα προϊόντα μας υπόσχονται η τέντα σας να έχει ένα τέλεια τεντωμένο πανί χωρίς όψη κυματισμού, υπερέχοντας έτσι από άλλες τέντες. Αισθητικά οι μαλακές και στρογγυλεμένες γραμμές προσφέρουν ένα διακριτικό και όμορφο σύνολο, μοναδικό στο είδος του.
  • Οι κασετίνες μας διαθέτουν βραχίονες ρυθμισμένους με τέτοιον τρόπο ώστε να αξιοποιούν την δύναμη και την αντοχή τους στο μέγιστο βαθμό σε συνδυασμό πάντα με τα μοτέρ κίνησης. Το ηλεκτροκίνητο σύστημα τους εξασφαλίζει άνεση και αποτελεσματικότητα. Είναι λοιπόν κατάλληλες να χρησιμοποιηθούν , ώστε να προσφέρουν σκίαση, σε κάθε τύπου κατασκευές.
  • Τα υλικά που χρησιμοποιούνται ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ποιοτικούς ελέγχους και εξασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία χωρίς προβλήματα για πολλά χρόνια. Τέλος ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξετε σας δίνεται η δυνατότητα ν’ αποκτήσετε ένα πλήρως συνδεδεμένο σπίτι με τεχνολογία home automation.

Σκέφτεστε την αγορά μίας τέντας κασετίνας; Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας Μπραΐμης αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την κατασκευή και την τοποθέτηση  της στο χώρο σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο ☎️ 210 95 21 819 ή επισκεφθείτε μας στο κατάστημά μας στην Καλλιθέα, Δημοσθένους 27.

Μπραΐμης. Οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης!