...

Πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον εξωτερικό σας χώρο και τον χειμώνα με μία πέργκολα αλουμινίου;

Αν και συνήθως χρησιμοποιούμε τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού μας τους θερινούς μήνες, αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορούμε να τους αξιοποιήσουμε και για το χειμώνα με τη βοήθεια μιας πέργκολας αλουμινίου.

Είναι αλήθεια πως οι περισσότεροι έχουν συνδυάσει τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού τους με το καλοκαίρι. Όταν οι μέρες αρχίζουν να μικραίνουν και οι κρύες θερμοκρασίες μπαίνουν στην καθημερινότητά μας, όλοι ξεκινούν να μαζεύονται μέσα στο σπίτι και ξεχνάνε τις αυλές. Τι θα κάνατε όμως εάν σας λέγαμε πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας και το χειμώνα, παραμένοντας ταυτόχρονα άνετοι και ζεστοί;  

 

Γιατί να τοποθετήστε μια πέργκολα αλουμινίου;

Η τοποθέτηση μιας πέργκολας αλουμινίου αποτελεί την ιδανική λύση για όλους όσους θέλουν να απολαμβάνουν τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού τους και το χειμώνα. Πρόκειται για ένα σύστημα σκίασης, το οποίο συνδυάζει την απόλυτη προστασία από όλες τις καιρικές συνθήκες. 

Είναι εξίσου χρήσιμη το καλοκαίρι, όσο και το χειμώνα, αφού κατά του θερινούς μήνες μπορεί να προσφέρει προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και τη ζέστη, ενώ το χειμώνα μπορεί να μετατραπεί σε ένα ασφαλές από τη βροχή καταφύγιο, κυρίως εξαιτίας της μοναδικής της αδιαβροχοποίησης και του σχεδιασμού της, ο οποίος δεν επιτρέπει στο νερό της βροχής λιμνάζει πάνω σε αυτή. 

 

Πώς μπορεί η πέργκολα αλουμινίου να σας προστατεύσει από το κρύο και τον αέρα;

Αν και η πέργκολα αλουμινίου μπορεί να μας προστατεύσει από τον ήλιο και από τη βροχή, κάποιοι αναρωτιούνται εάν θα μπορούμε να έχει τα ίδια αποτελέσματα για τον αέρα και για το κρύο. Η τεντοπέργκολα αποτελεί ένα μέσο σκίασης, όμως μπορεί να τροποποιηθεί σε μια ζεστή και απολύτως στεγνή γωνιά μέσω του συνδυασμού της με την εγκατάσταση μιας τέντας ζελατίνας (σε μορφή κασονέτου).

Έτσι, αυτομάτως έχετε έναν εξωτερικό και ταυτόχρονα 100% προστατευμένο χώρο, χωρίς όμως να χάνετε τη θέα αφού δε σας περιορίζει τίποτα. Τι άλλο όμως μπορείτε να κάνετε έτσι ώστε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την πέργκολα αλουμινίου;  

 

Εγκαταστήστε μια πηγή θερμότητας

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι δημιουργίας θερμότητας στο αίθριό σας. Μόλις η πέργκολα σας προστατευτεί σωστά από τα διάφορα καιρικά φαινόμενα, μια καλή πηγή θερμότητας θα επεκτείνει σημαντικά το χρόνο που θα περνάτε εκεί. Μπορείτε να προμηθευτείτε μία σόμπα ή να τοποθετήσετε θερμάστρες στις δοκούς της πέργκολας σας. Εάν όμως θέλετε να δώσετε μία επιπλέον πινελιά, ένα υπαίθριο τζάκι δεν θα προσθέσει μόνο ζεστασιά, αλλά θα δημιουργήσει ίσως και το πιο εντυπωσιακό σημείο του σπιτιού σας. 

 

Κάντε το χώρο άνετο και ευχάριστο

Το τελευταίο βήμα για να κάνετε την πέργκολα σας έναν υπέροχο χειμερινό εξωτερικό χώρο είναι η διακόσμηση. Επιλέξτε ζεστά έπιπλα και υφάσματα, τα οποία θα σας προσκαλούν να απολαύσετε ζεστά ροφήματα κάτω από την πέργκολά σας με θέα το χειμωνιάτικο τοπίο. 

 

 

Αν χρειάζεστε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την καλύτερη επιλογή εσωτερικής σκίασης για το χώρο σας, οι ειδικοί της σκίασης είναι διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 95 21 819 ή κάντε μια βόλτα από το κατάστημά μας, Δημοσθένους 27, Καλλιθέα.

Βρείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook.

Μπραΐμης, οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης!