...
Τέντες

Τέντες: Δροσίστε εύκολα το χώρο σας!

Όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, η βεράντα και ο κήπος μας καλούν! Αυτό το καλοκαίρι, απολαύστε την άνεση και τη δροσιά τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του σπιτιού σας με τις κατάλληλες τέντες που θα σας προστατεύσουν από την ηλιακή ακτινοβολία.

Οι ειδικοί σε λύσεις σκίασης, από το 1968, της εταιρείας «Μπραΐμης», σας παρουσιάζουν όλα τα είδη τεντών, ώστε να επιλέξετε τον τύπο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του σπιτιού, του επαγγελματικού σας χώρου και της αισθητικής σας!

Τέντες με αντηρίδες

Οι τέντες με αντηρίδες είναι ιδανικές για μπαλκόνια, ιδίως για διαμερίσματα ρετιρέ, αλλά και για κήπους! Οι αντιρίδες προδίδουν αντοχή κι ανθεκτικότητα, δίνοντας κατεύθυνση στο ανέβασμα και το κατέβασμα της τέντας. Παρέχουν προστασία ενάντια στον ήλιο, στη βροχή και στον αέρα. Επιπλέον πλεονέκτημα, οι εξαιρετικά προσιτές τους τιμές!

Τέντες με βραχίονα

Για όσους στοχεύουν στο στυλ, οι τέντες με πτυσσόμενο βραχίονα από αλουμίνιο είναι η απάντηση! Λειτουργούν είτε με αυτόματο είτε με χειροκίνητο αυτοματισμό. Δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα σε αντοχή και ανθεκτικότητα από τις προηγούμενες, προστατεύουν πλήρως από τον ήλιο, κερδίζοντας παράλληλα σε αισθητική!

Τέντες με μπάρα

Πρόκειται για την πιο σύγχρονη λύση στις τέντες! Η τέντα σε μπάρα είναι μια έξυπνη λύση σκίασης καθώς με την ανεξάρτητη στήριξή της είναι κατάλληλη και εύκολη να τοποθετηθεί σε πιο δύσκολες δομικές συνθήκες. Χρησιμοποιείται χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα και τα υλικά κατασκευής της είναι πιστοποιημένα με ISO 9000.

Ριντό

Οι τέντες ριντό είναι οι κάθετες λύσεις για την κάλυψη εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, τόσο σε σπίτια και όσο καταστήματα! Προστατεύουν από τον ήλιο και τον αέρα και παράλληλα δίνουν την δυνατότητα επέκτασης του χώρου κλείνοντας περιμετρικά με την μορφή κασονέτου. Δουλεύουν με χειροκίνητο ή ηλεκτροκίνητο μηχανισμό.

Καποτίνες

Σύστημα τόσο διακοσμητικό όσο και προστατευτικό! Η τέντα καποτίνα προτείνεται για ημιυπαίθριους χώρους, για εισόδους καταστημάτων και πολυκατοικιών, καθώς και για την κάλυψη παραθύρων. Η κατασκευή της μπορεί να είναι σταθερή, χειροκίνητη και ηλεκτροκίνητη.

Πρέπει να γνωρίζετε πως οι τέντες, εξασφαλίζουν την προστασία των μπαλκονιών αλλά και των επίπλων ή των φυτών που τα διακοσμούν τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και σε κάθε εποχή του χρόνου!

Σκέφτεστε την αγορά μίας τέντας; Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας Μπραΐμης αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την κατασκευή και την τοποθέτηση της στο χώρο σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο ☎️ 210 95 21 819 ή επισκεφθείτε μας στο κατάστημά μας στην Καλλιθέα, Δημοσθένους 27.

Εναλλακτικά, βρείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook.

Μπραΐμης. Οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης!