...

Φθινοπωρινές Βροχές: Προστατέψτε το χώρο σας με ένα σύστημα τέντας!

Το φθινόπωρο είναι η εποχή που χαρακτηρίζεται από τον εξαιρετικά απρόβλεπτο και έντονο χαρακτήρα των καιρικών φαινομένων. Οι εναλλαγές μεταξύ ηλιοφάνειας και κακοκαιρίας είναι συχνές, προκαλώντας σημαντικές δυσκολίες στην αξιοποίηση των εξωτερικών χώρων. Ένα σύστημα τέντας θα προστατέψει αποτελεσματικά το χώρο από τα έντονα και απρόβλεπτα καιρικά φαινόμενα και τις συνέπειες τους. Παράλληλα, θα αποτελέσει μία «έξυπνη» και ουσιαστική επένδυση.

Ποιος είναι, λοιπόν, ο ρόλος ενός συστήματος τέντας απέναντι κατά τη φθινοπωρινή περίοδο; Τι κερδίζει ο χώρος μας με την εγκατάσταση μίας τέντας;

Προστασία του χώρου με ένα σύστημα τέντας.

Βασικό πλεονέκτημα για μία τέντα είναι η δυνατότητα να χαρίζει πλούσια σκίαση και δροσιά τους καλοκαιρινούς μήνες. Κατά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες, ο ρόλος του είναι να «θωρακίζει» και να προφυλάσσει αποτελεσματικά τον χώρο, από τους ισχυρούς ανέμους και τα νερά των βροχών. Έτσι, αποφεύγονται σημαντικές φθορές που μπορεί τυχόν να προκληθούν στους τοίχους, τα τζάμια και τις βιτρίνες των καταστημάτων ή των σπιτιών, αντίστοιχα.

Kλαδιά και άλλα αντικείμενα που μεταφέρονται με το δυνατό άνεμο, είναι πολύ επικίνδυνα για το χώρο και την ακεραιότητά του. Τα φύλλα π.χ. από τα δέντρα, σε συνδυασμό με το νερό που συσσωρεύεται, αυξάνουν τον κίνδυνο να πλυμμηρίσει το μπαλκόνι ή ο εξωτερικός μας χώρος. Μία τέντα προφυλάσσει το χώρο από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τις επιπτώσεις τους.

 

vroches-sistima-tentas

 

Σταθερή θερμοκρασία / υγρασία.

Κατά τη φθινοπωρινή περίοδο, οι μεταβολές της θερμοκρασίας είναι μεγάλες και απότομες. Οι τέντες είναι κατασκευασμένες να διατηρούν τη θερμοκρασία και την υγρασία του χώρου σε σταθερά επίπεδα, ανεξάρτητα από τις συνθήκες του περιβάλλοντος. Αυτό μακροπρόθεσμα συμβάλει στη μείωση των εξόδων ενός νοικοκυριού ή μίας επιχείρησης, καθώς οι δαπάνες ενέργειας περιορίζονται. Όσον αφορά τους χειμερινούς μήνες, τα συστήματα εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης καλύτερα να παραμένουν ανεβασμένα ώστε να επιτρέπουν τη φυσική θέρμανση του χώρου όταν υπάρχει ηλιοφάνεια. Με αυτόν τον τρόπο απαιτείται λιγότερη ενέργεια για να θερμανθεί ο χώρος.

Φυσικά, σε αυτό παίζει μεγάλο ρόλο και η επιλογή του κατάλληλου τεντόπανου. Στην εταιρεία Μπραΐμης θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε τεντόπανα από τους κορυφαίους κατασκευαστές του χώρου. Τα τεντόπανα της εταιρείας μας είναι ανθεκτικά απέναντι στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, πλήρως απορροφητικά, ενώ φέρουν διεθνείς πιστοποιήσεις ασφάλειας. Τέλος, συνοδεύονται από πολυετή εγγύηση, δείγμα της αδιαπραγμάτευτης ποιότητάς τους.

 

vroches-sistima-tentas

 

Προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

Πέρα από την εξοικονόμηση ενέργειας, το σύστημα σκίασης παρέχει προστασία και από τις βλαβερές ακτίνες UV. Ακόμα και τις ημέρες που δεν επικρατεί η ηλιοφάνεια, η ακτινοβολία παραμένει επικίνδυνη. Πιο συγκεκριμένα, η UVB ηλιακή ακτινοβολία είναι καρκινογόνος και προκαλεί αρκετούς ερεθισμούς και εγκαύματα. Οπότε, είναι απολύτως αναγκαίο να προστατευτούμε από αυτή. Τη λύση μας δίνουν οι τέντες με ύφασμα υψηλής ποιότητας και προστασίας, το οποίο, ανάλογα το χρώμα και την αντανακλαστικότητά του, έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να μειώσει την ακτινοβολία των UV ακτινών από 50 έως και 90%.

 

vroches-sistima-tentas

 

Αξιοποιήσιμους χώρους όλο το χρόνο.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα είναι πως οι χώροι στους οποίους τοποθετούνται τέντες είναι πάντα αξιοποιήσιμοι. Ειδικά για επιχειρήσεις που θέλουν να διατηρούν ευχαριστημένους τους πελάτες τους, ο εξωτερικός χώρος οφείλει να είναι διαρκώς διαθέσιμος. Χάρη στον εύκολο χειρισμό τους, μπορούν ανά πάσα στιγμή να προσαρμοστούν στις καιρικές συνθήκες και τις ανάγκες των πελατών. Αλλά και σε οικιακούς χώρους, το να απολαμβάνεις το μπαλκόνι, τη βεράντα ή την αυλή σου όλο το χρόνο, βρίσκεται σίγουρα στα πλεονεκτήματα.

 

vroches-sistima-tentas

 

Ποιο σύστημα τέντας να βάλετε στο χώρο σας;

Οι διαθέσιμες επιλογές της αγοράς είναι πολλές. Κάθε χώρος, ωστόσο, έχεις τις δικές του ξεχωριστές ιδιομορφίες και ανάγκες. Συνοπτικά οι τέντες που μπορείτε να επιλέξετε είναι οι εξής:

Παρόλα αυτά, η καλύτερη λύση είναι να απευθυνθείτε σε κάποιο ειδικό. Εκείνος θα εξετάσει το χώρο σας και θα σας προτείνει το σύστημα τέντας που πληροί όλες τις προδιαγραφές τόσο σε τεχνικό, όσο και σε αισθητικό επίπεδο.

 

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κάποιο σύστημα σκίασης; Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας είναι στη διάθεσή σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο ☎️ 210 95 21 819 ή επισκεφθείτε μας στο κατάστημά μας Δημοσθένους 27, στην Καλλιθέα.

Βρείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook.

Μπραΐμης, οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης!