...
ρόλερ σε τραπεζαρία

4 λόγοι για να βάλεις ρόλερ στα παράθυρά σου!

Η εσωτερική σκίαση του χώρου μας θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας, τόσο για πρακτικούς όσο και για αισθητικούς λόγους. Τα ρόλερ αποτελούν μία αρκετά δημοφιλή και «έξυπνη» επιλογή σκίασης εσωτερικού χώρου, η οποία συνδυάζει την εύκολη λειτουργία και την άρτια αισθητική.

Γιατί, όμως, αξίζει κάποιος να προβεί στην εγκατάσταση ρόλερ στο σπίτι ή την επιχείρησή του;

Προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και τα «αδιάκριτα» βλέμματα.

Η ηλιακή ακτινοβολία, πέρα από το γεγονός πως μπορεί να ανεβάσει αισθητά την θερμοκρασία ενός χώρου, συχνά προκαλεί προβλήματα στην καθημερινότητά μας. Πιο συγκεκριμένα, σε γραφεία και χώρους με πολλά παράθυρα, η αντανάκλαση του ήλιου δυσκολεύει ακόμη και τις πιο απλές δραστηριότητες, ενώ η συχνή έκθεση των επιφανειών (π.χ. έπιπλα, ρούχα κλπ.) στον ήλιο οδηγεί σε σταδιακή αλλοίωση της εικόνας τους.

Τα ρόλερ αποτελούν αποτελεσματικό σύμμαχο ενάντια στις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Απορροφώντας το μεγαλύτερο μέρος τους και δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον τόσο για διαβίωση, όσο και για εργασία. Παράλληλα, προστατεύουν την ιδιωτικότητα του χώρου εύκολα και γρήγορα, κρατώντας τα «αδιάκριτα» βλέμματα μακριά.

 

περιμετρική κάλυψη σαλονιού με ρόλερ

 

Ποικιλία σχεδίων και υφασμάτων.

Ανάλογα με τη σκίαση και το ύφος που επιθυμείτε να δώσετε στο χώρο σας, τα ρόλερ προσφέρουν μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, διαστάσεων και υφασμάτων (απλά, διάτρητα, πλήρους συσκότισης).

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα διπλά ρόλερ. Χάρη στο διπλό ύφασμα τους, προσφέρουν μερική ή και πλήρη συσκότιση στο χώρο.

 

διπλό ρόλερ σε κουζίνα

 

Εύκολος μηχανισμός.

Χειροκίνητα (με αλυσίδα) ή ηλεκτροκίνητα (με μοτέρ) τα ρόλερ λειτουργούν εύκολα, γρήγορα και απροβλημάτιστα. Εφαρμόζουν τέλεια σε όλα τα παράθυρα, ανανεώνοντας την εικόνα του διαμερίσματος ή της επιχείρησής σας. Διατίθενται σε 30 διαφορετικούς μηχανισμούς κίνησης καλύπτοντας έτσι οποιαδήποτε ανάγκη υπάρχει για εσωτερική ή εξωτερική σκίαση στο χώρο σας.

Μεγάλη αντοχή.

Τα ρόλερ ανήκουν στην κατηγορία των ποιοτικών λύσεων σκίασης, παρουσιάζοντας ιδιαίτερη αντοχή στο πέρασμα του χρόνου. Η εγκατάστασή τους είναι αρκετά εύκολη, ενώ το συνολικό κόστος τους εξαρτάται από το ύφασμα, το μηχανισμό και τις διαστάσεις που θα επιλέξει ο κάθε πελάτης για το χώρο του. Τέλος, το κόστος συντήρησής είναι ιδιαίτερα χαμηλό, αφού ο καθαρισμός τους γίνεται εύκολα χωρίς την ανάγκη ειδικού εξοπλισμού.

Σε ποιους χώρους μπορώ να τοποθετήσω ρόλερ;

Τα ρόλερ αποτελούν την ιδανική εναλλακτική για την απλή κουρτίνα προσφέροντας πολλά παραπάνω πλεονεκτήματα. Σε κουζίνα, υπνοδωμάτιο, σαλόνι, ακόμα και μπάνιο θα προσφέρουν μία ποιοτική λύση σκίασης, προστατεύοντας παράλληλα την ιδιωτικότητα του χώρου. Παράλληλα, βοηθούν σημαντικά στην εξοικονόμηση ενέργειας στον απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασίας και του φυσικού φωτός στον χώρο σας.

 

ρολερ σε παιδικό δωμάτιο

 

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για τα ρόλερ; Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας βρίσκεται στη διάθεσή σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 95 21 819 ή επισκεφθείτε μας στο κατάστημά μας στην Καλλιθέα, Δημοσθένους 27.

Βρείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook.

Μπραΐμης. Οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης!