...

Ρολερ – περσίδες: Μια σύγχρονη πινελια στο χώρο σας!

Τα παράθυρα του χώρου μας είναι πάντα ανοιχτά για να μπαίνει το φυσικό φως και δίνει μία διαφορετική και πιο θερμή αίσθηση στον χώρο μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και η ανάγκη για εσωτερική σκίαση. Τα ρόλερ όπως επίσης και οι περσίδες αποτελούν διαδεδομένες και όμορφες λύσεις σκίασης που συμπληρώνουν καλαίσθητα τη διακόσμηση ενός χώρου, προσφέροντας ουσιαστικά στη σκίαση και προστασία του.

Γιατί περσίδες;

Ενας από τους πιο βασικούς λόγους που κάποιος μπορεί να επιλέξει περσίδες είναι ο διακοσμητικός – αισθητικός. Οι περσίδες είναι ένα κομψό και διαχρονικό σύστημα εσωτερικής σκίασης το οποίο διατίθεται σε πολλά σχέδια, χρώματα και υλικά. Επιλέγοντας μεταξύ οριζόντιων & κάθετων περσίδων μπορείτε να καλύψετε κάθε αισθητική αλλά και ανάγκη σκίασής σας.

Οι οριζόντιες περσίδες πέρα από την προηγμένη σχεδίασή τους, προσφέρονται και σε μια μεγάλη γκάμα μοντέρνων αποχρώσεων. Διατίθενται σε απλά και διάτρητα φύλλα αλουμινίου πλάτους 16 και 25 χιλιοστών και σε φύλλα φυσικού ξύλου πλάτους 25 και 50 χιλιοστών.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην επιλογή περσίδων, είναι η ευκολία και η πρακτικότητα στον χειρισμό τους. Η βασική μορφή χειρισμού τους είναι ο μηχανισμός με κορδόνι για το άνοιγμα και κλείσιμο και η αλυσίδα για την αλλαγή γωνίας και περιστροφής των περσίδων, ανάλογα με το πόσο φως θέλετε να επιτρέψετε στο χώρο σας.

Τέλος, σε σύγκριση με την αγορά των κουρτινών, η οποία συνήθως απαιτεί την αγορά και την εγκατάσταση κουρτινόξύλων, επιλέγοντας περσίδες αποποιείστε αυτού του εξόδου αλλά και της ταλαιπωρίας να κρεμάσετε κάτι τόσο βαρύ στον τοίχο σας.

Γιατί ρόλερ;

Minimal προσέγγιση που δεν «βαραίνει» τον χώρο, αλλά αντιθέτως δίνει μία αέρινη αίσθηση που μπορεί να ταιριάξει άψογα με τον χώρο σας.

Τα συστήματα ρόλερ διαθέτουν πολλούς διαφορετικούς μηχανισμούς κίνησης, όπως επίσης τεράστια ποικιλία χρωμάτων, υφασμάτων και διαστάσεων, ανάλογα με το τι επιθυμείτε για τον χώρο σας. Επιλέξτε μεταξύ μονού ή διπλού ρόλερ, ανάλογα το βαθμό συσκότισης που επιθυμείτε να προσφέρετε στο χώρο σας. . Τα ρόλερ μπορούν να προσφέρουν μερική, ακόμα και πλήρη συσκότιση με την επιλογή πανιών blackout, λειτουργώντας παράλληλα και ως «θερμοστάτης», εξισορροπώντας τη θερμοκρασία του χώρου, κάθε εποχή

Επιπλέον, δεν αφήνουμε έξω μόνο τον ήλιο αλλά και τα αδιάκριτα βλέμματα αφού μπορεί να επιτευχθεί η «απομόνωση» που επιθυμείτε.

Μοναδική επιλογή για τα νέα έξυπνα σπίτια (smart home) καθώς δίνεται και η δυνατότητα να το  χειρίζεστε με τη προσθήκη ειδικών μοτέρ ενσύρματα ή ασύρματα.

Προσφέροντας με σεβασμό και συνέπεια απέναντί σας τις υπηρεσίες μας, σας δίνουμε την δυνατότητα διακανονισμού πληρωμής έως και 3 μήνες, την χρήση πιστωτικής κάρτας έως και 4 άτοκες δόσεις, καθώς επίσης και την αποπληρωμή με επιταγές. Το κατάστημά μας διαθέτει POS.

Αν χρειάζεστε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την καλύτερη επιλογή εσωτερικής σκίασης για το χώρο σας, οι ειδικοί της σκίασης είναι διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 95 21 819 ή κάντε μια βόλτα από το κατάστημά μας, Δημοσθένους 27, Καλλιθέα.

Βρείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook.

Μπραΐμης, οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης!