...

Τι γνωρίζετε για τις τεντοπέργκολες αλουμινίου με φωτισμό LED Somfy;

Μια τεντοπέργκολα δεν σας δίνει μόνο σκιά, μπορεί να σας χαρίσει και φως! Μάθετε τα πάντα για τις τεντοπέργκολες αλουμινίου με φωτισμό led somfy.

Πλέον μπορείτε να μετατρέψετε τον εξωτερικό σας χώρο και να τον κάνετε ιδανικό τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα. Εάν αναρωτιέστε, αν πρέπει να επενδύσετε σε τεντοπέργκολα αλουμινίου με φωτισμό led somfy, ίσως ήρθε η στιγμή να κάνετε το επόμενο βήμα.

Τα LED που τοποθετούνται δεν επιβαρύνουν την κατασκευή, αφού έχουν πολύ μικρό βάρος. Παράλληλα, συντελούν στην εξοικονόμηση ενέργειας, αφού τα ίδια καταναλώνουν ελάχιστη κατά τη λειτουργία τους. Ποια είναι όμως τα βασικά πλεονεκτήματα μιας τεντοπέργκολας αλουμινίου με φωτισμό led somfy;

 

Έχετε όλα τα θετικά της τεντοπέργολας αλουμινίου

Η τεντοπέργκολα ή αλλιώς πέργκολα αλουμινίου είναι ένα σύστημα σκίασης που προστατεύει τον χώρο σας από όλες τις καιρικές συνθήκες. Είναι εύκολη στη χρήση, μπορεί να καλύψει μεγάλες επιφάνειες, έχει απίστευτη αντοχή και ανθεκτικότητα και αναβαθμίζει αισθητικά τον κάθε χώρο.

Οι πέργκολες αλουμινίου αποτελούν έναν ιδανικό τρόπο σκίασης. Τώρα όμως με τα συστήματα LED Somfy μπορούν να αποτελέσουν και τον ιδανικό τρόπο φωτισμού.

 

Δημιουργείτε την ατμόσφαιρα που θέλετε

Τα συστήματα φωτισμού LED Somfy στις τεντοπέργκολες σας επιτρέπουν να ρυθμίζετε την ένταση του φωτισμού, όπως και να τα ενεργοποιείτε και να τα απενεργοποιείτε απλά και μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Δημιουργήστε μια ζεστή ατμόσφαιρα και διαμορφώστε ένα περιβάλλον γαλήνης και ρομαντισμού, ακριβώς όπως το έχετε στο μυαλό σας.

 

Ελέγχετε τον φωτισμό εξ αποστάσεως

Το εάν κλείσαμε τα φώτα αποτελεί πάντα ένα μόνιμο άγχος. Αυτό όμως δεν πρόκειται να το αντιμετωπίσετε με την σε τεντοπέργκολα αλουμινίου με φωτισμό led somfy. Εάν ξεχάσατε να σβήσετε τα φώτα φεύγοντας ή δεν είστε απλά σίγουροι, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το smartphone κινητό σας και να το ελέγξετε εξ αποστάσεως.

 

Διατηρήστε το σπίτι σας φωτεινό ακόμη και όταν απουσιάζετε

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου συστήματος είναι το ότι μπορείτε να ελέγχετε τον φωτισμό σας με τηλεχειριστήριο, tablet ή smartphone. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ανάβετε τα φώτα της τεντοπέργκολας πριν φτάσετε στο σπίτι σας ή ακόμη να διατηρείτε το σπίτι φωτεινό κατά την απουσία σας. Αυτό αποτελεί και έναν αποτρεπτικό παράγοντα για τυχόν παραβιάσεις του σπιτιού, αφού θα φαίνεται πως πάντοτε κάποιος είναι εκεί.

Αν χρειάζεστε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την καλύτερη επιλογή εσωτερικής σκίασης για το χώρο σας, οι ειδικοί της σκίασης είναι διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 95 21 819 ή κάντε μια βόλτα από το κατάστημά μας, Δημοσθένους 27, Καλλιθέα.

Βρείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook.

Μπραΐμης, οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης!