...
τεντοπέργκολα αλουμινίου

Τα 6+1 χαρακτηριστικά του blackout πανιού που τοποθετείται στην τεντοπέργκολα αλουμινίου.

Το πανί blackout δεν είναι ένα συνηθισμένο πανί, πόσο μάλλον όταν χρησιμοποιείται σε μια τεντοπέργκολα αλουμινίου. Γιατί πρέπει να το επιλέξετε και ποια ακριβώς είναι τα χαρακτηριστικά του;

 Τα υφάσματα συσκότισης ή πιο γνωστά ακόμη ως πανιά blackout έχουν κάνει εδώ και πολλά χρόνια την εμφάνισή τους στην ελληνική αγορά, με πολλούς ανθρώπους να τα προτιμάνε ακόμη και έναντι των παραδοσιακών παντζουριών, αφού χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο ύφασμα ως κουρτίνα. Πρόκειται για μία καλαίσθητη και σύγχρονη λύση σκίασης που γίνεται όλο και περισσότερο δημοφιλής στην Ελλάδα.

Η χρήση του πανιού blackout γίνεται ακόμα καλύτερη όταν συνδυάζεται με την τεντοπέργκολα αλουμινίου, καθώς την συμπληρώνει πλήρως και αυξάνει ακόμα περισσότερο την αποτελεσματικότητά της. Ποια λοιπόν είναι συγκεκριμένα τα χαρακτηριστικά του και γιατί αποτελεί την ιδανική επιλογή;

 

  1. Διαθέτει 3 στρώσεις PVC

Το πανί blackout είναι κατασκευασμένο από το υψηλής τεχνολογίας υλικό PVC. Διαθέτει τρία στρώματα και είναι αντιπυρικό.

 

  1. Παρέχει 100% κάλυψη από τον ήλιο

Πρόκειται για ένα απόλυτο μέσο σκίασης, καθώς παρέχει 100% προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία αλλά και τη ζέστη. Με αυτό τον τρόπο κάνει την τεντοπέργκολα αλουμινίου ένα απόλυτα αξιόπιστο σύστημα σκίασης.

 

  1. Είναι 100% αδιάβροχο

Μια τεντοπέργκολα αλουμινίου δεν είναι μόνο χρήσιμη κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών. Μας παρέχει προστασία απ’ όλες τις καιρικές συνθήκες. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο και είναι πολύ σημαντικό το πανί blackout να είναι 100% αδιάβροχο και να μην επιτρέπει στο νερό της βροχής να λιμνάζει.

 

  1. Είναι περίπου 5°C πιο κρύο από το απλό πανί

Αυτό το χαρακτηριστικό του είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την επίτευξη δροσιάς. Ένα πανί blackout πρέπει να μας χαρίζει σκιά αλλά και δροσιά. Και τα δύο είναι εξίσου απαραίτητα τους καλοκαιρινούς μήνες σε μια χώρα όπως η Ελλάδα. Το γεγονός λοιπόν ότι το συγκεκριμένο πανί είναι περίπου  5°C πιο κρύο από τα υπόλοιπα επιτυγχάνει αυτόν ακριβώς τον σκοπό.

 

  1. Είναι κολλημένο και δεν έχει γαζιά

Το υψηλής ποιότητας blackout πανί που χρησιμοποιεί και η εταιρεία Μπραΐμης για τις τεντοπέργκολες αλουμινίου που προμηθεύει είναι κολλημένο και δεν έχει γαζιά.

 

  1. Διαθέτει μαύρη ίνα ανάμεσα

Ένα εξίσου σημαντικό χαρακτηριστικό του αυθεντικού blackout πανιού είναι ότι διαθέτει μαύρη ίνα ανάμεσα στα στρώματα του υλικού PVC.

 

+1 Έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής λόγω και της ιδιαίτερης κατασκευής της πέργκολας

Το πανί blackout αντέχει στο χρόνο. Είναι φτιαγμένο με μία ειδική σύνθεση προστασίας από μικροοργανισμούς και προσθέτει στην συνολική κατασκευή μία απίστευτη αντοχή και διάρκεια ζωής.

 

Αν χρειάζεστε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την καλύτερη επιλογή εσωτερικής σκίασης για το χώρο σας, οι ειδικοί της σκίασης είναι διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 95 21 819 ή κάντε μια βόλτα από το κατάστημά μας, Δημοσθένους 27, Καλλιθέα.

Βρείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook.

Μπραΐμης, οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης!