...

Γιατί οι αντιανεμικές ζελατίνες είναι ιδανική επιλογή για τον χειμώνα;

Πόσες φορές τον χειμώνα ο άνεμος μας εμποδίζει να απολαύσουμε λίγες στιγμές χαλάρωσης στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού μας; Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτό το χώρο, χωρίς να χάσουμε τη θέα; Οι αντιανεμικές ζελατίνες είναι η λύση που ζητάμε.

Η τέντα ζελατίνα αποτελεί μία «έξυπνη» λύση σκίασης, με υψηλή χρηστικότητα και αρκετές δυνατότητες εφαρμογής. Έχοντας ως βασικό της υλικό το πλαστικό PVC, υπόσχεται να μας προστατέψει από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, χωρίς να χρειαστεί να περιορίσουμε τη θέα μας.

Η τέντα ζελατίνα αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για το χειμώνα όσο και για το καλοκαίρι και τα πλεονεκτήματά της είναι πάρα πολλά.

 

Κατάλληλη για οικιακούς αλλά και για επαγγελματικούς χώρους

Προστασία από τη βροχή και τον δυνατό αέρα, χωρίς να περιορίζεται η θέα ή να μικρύνει ο χώρος. Αυτός ο λόγος καθιστά ακριβώς την τέντα ζελατίνα ιδανική τόσο για επαγγελματικούς, όσο και για οικιακούς χώρους. Μπορεί να καλύψει απόλυτα κάθε ανάγκη σκίασης και δίνει τη δυνατότητα τόσο στους ιδιοκτήτες κατοικιών, όσο και στους επιχειρηματίες, να εκμεταλλευτούν κάθε σπιθαμή του χώρου τους.

Η ανεμπόδιστη θέα σε συνδυασμό με την προστασία πραγματικά κάνουν τη συγκεκριμένη τέντα μία αναγκαία επένδυση. Πολλά είναι τα καταστήματα που την έχουν προτιμήσει, ενώ η υψηλή αισθητική στην κατασκευή και ο διακριτικός σχεδιασμός της, συμβάλλουν στο να την επιλέγουν και για εξωτερικούς χώρους μονοκατοικιών.

Έτσι, με τις αντιανεμικές ζελατίνες PVC μπορείτε να απολαμβάνετε ανεμπόδιστα τη θέα, ενώ παράλληλα να προστατεύεται το χώρο σας από το δυνατό αέρα.

 

Ιδανική για τον δυνατό αέρα αλλά και την ηλιοφάνεια

Είναι λογικό να έχουμε συνδυάσει την Ελλάδα με το καλοκαίρι και τον ήλιο. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν έχουμε και βαρύ χειμώνα με βροχές και ισχυρούς ανέμους. Οι αντιανεμικές ζελατίνες μπορούν να προστατέψουν το χώρο μας από την κακοκαιρία, καθώς χαρακτηρίζονται από υψηλή αντοχή απέναντι στη βροχή και το δυνατό άνεμο. Η κατασκευή τους είναι ιδιαίτερα σταθερή και η σωστή εγκατάστασή τους δεν αφήνει κενά, με αποτέλεσμα να προστατεύει και από τη βροχή.

Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι η τέντα ζελατίνα διαθέτει και υψηλή απορροφητικότητα για την UV ακτινοβολία. Έτσι αποτελούν μια ιδανική λύση για όλο το χρόνο.

 

Υψηλή αντοχή στο πέρασμα του χρόνου

Μία ανησυχία των περισσότερων ανθρώπων είναι τα κόστη συντήρησης μιας τέντας. Όσοι βέβαια τοποθετήσουν τέντα ζελατίνα δεν πρέπει να ανησυχούν για αυτά. Ένα από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά των συγκεκριμένων τεντών είναι η αντοχή τους στον χρόνο.

Μία κλασική φοβία όσων ενδιαφέρονται για τέντες ζελατίνα είναι το θάμπωμα και το κιτρίνισμα. Κάτι τέτοιο όμως δε συμβαίνει, ειδικά εάν προμηθευτείτε τις τέντες σας από μία γνωστή και εξειδικευμένη στη σκίαση εταιρεία.

 

Εκμεταλλευτείτε κάθε γωνιά του χώρου σας

Οι αντιανεμικές ζελατίνες είναι ιδανικές για κλείσιμο εξωτερικών χώρων προσφέροντας μεγαλύτερη στεγανοποίηση. Έτσι, είτε διαθέτετε κάποιο κατάστημα, είτε θέλετε να επεκτείνετε κάποιους χώρους του σπιτιού σας, η τέντα ζελατίνα αποτελεί την ιδανική λύση.

 

 

Αν χρειάζεστε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την καλύτερη επιλογή εσωτερικής σκίασης για το χώρο σας, οι ειδικοί της σκίασης είναι διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 95 21 819 ή κάντε μια βόλτα από το κατάστημά μας, Δημοσθένους 27, Καλλιθέα.

Βρείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook.

Μπραΐμης, οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης!