...

Ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι τύποι τέντας;

Αν θέλετε να τοποθετήσετε τέντα και αναρωτιέστε ποια είναι η πιο κατάλληλη για το χώρο σας, τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς τύπους τέντας. Ποιοι είναι αυτοί και ποια είναι τα κριτήρια που θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε; 

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι τέντας. Το ποια τέντα θα επιλέξετε για τον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς και τις ανάγκες σας. Οι πιο δημοφιλείς τέντες, τις οποίες συναντάμε και συχνότερα, είναι οι τέντες με αντηρίδες και οι τέντες με βραχίονες. Ποιες είναι οι διαφορές τους και για ποιο στυλ χώρου είναι ιδανικότερη  η καθεμία; 

 

Γιατί να επιλέξετε τέντα με αντηρίδες;

Οι τέντες με αντηρίδες συναντώνται πολύ συχνά σε μπαλκόνια διαμερισμάτων αλλά και σε αυλές. Πρόκειται για τις τέντες οι οποίες διαθέτουν σταθερούς βραχίονες (αντηρίδες) πάνω στους οποίους είναι περασμένο το πανί. 

Οι τέντες με αντηρίδες είναι πάρα πολύ σταθερές τέντες και αποτελούν ιδανική λύση για διαμερίσματα , αφού μπορούν να καλύψουν επιφάνειες πολλών τετραγωνικών μέτρων. Ο χειρισμός τους μπορεί να γίνει είτε χειροκίνητα, είτε με ηλεκτρικό μηχανισμό (μοτέρ) και δεν επηρεάζονται τόσο από τους δυνατούς ανέμους, αρκεί να είναι σωστά τεντωμένες στις ασφάλειές τους.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης τέντας είναι ο εργονομικός σχεδιασμός, αλλά και η υψηλή σταθερότητα και αντοχή που κάνει το κόστος συντήρησής της πραγματικά πολύ χαμηλό.  

 

Γιατί να επιλέξετε τέντα με βραχίονες;

Οι τέντες με βραχίονες αποτελούν μία άκρως μοντέρνα και σύγχρονη επιλογή. Έχουν μεγάλη ποικιλία σε τεντόπανα και χρώματα, ενώ ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που τις κάνουν ιδιαιτέρως δημοφιλείς είναι η μεγάλη ευκολία που μαζεύονται.

Οι συγκεκριμένες τέντες χρησιμοποιούν βραχίονες με μήκος ανάλογο των αναγκών του χώρου. Είναι κατάλληλες για διαμερίσματα αλλά και για προσόψεις καταστημάτων όπου δεν επιτρέπεται κατασκευή με στηρίγματα στο δάπεδο.  Παρέχουν μεγάλη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και λειτουργούν κατά βάση ηλεκτροκίνητα με μοτέρ somfy, αλλά και χειροκίνητα. Υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτροστατικής βαφής σε ral της επιλογής σας σε όλα τα εξαρτήματά της.

 

Γιατί η εταιρεία Μπραΐμης αποτελεί την ιδανική επιλογή; 

Η εταιρεία Μπραΐμης παρέχει λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα σκίασης για περισσότερα από πενήντα χρόνια. Η πολυετής εμπειρία και η επιμονή στην ποιότητα αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά των υπηρεσιών μας. 

Παρέχουμε πιστοποιημένα και πρώτης ποιότητας προϊόντα, τα οποία διαθέτουν εγγύηση χρόνων. Ενημερωνόμαστε για κάθε καινοτομία της αγοράς και το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και έτοιμο να σας συμβουλεύσει για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε. 

 

 

Αν χρειάζεστε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την καλύτερη επιλογή εσωτερικής σκίασης για το χώρο σας, οι ειδικοί της σκίασης είναι διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 95 21 819 ή κάντε μια βόλτα από το κατάστημά μας, Δημοσθένους 27, Καλλιθέα.

Βρείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook.

 

Μπραΐμης, οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης!