...

Ρόλερ Σκίασης: Βάλτε την άνοιξη στο χώρο σας!

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς θα ήταν ο χώρος του σπιτιού ή της εργασίας σας με λίγο χρώμα παραπάνω; Η παραπάνω φωτογραφία σίγουρα θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους ενδοιασμούς σας!

Βάλτε λίγο χρώμα στη ζωή σας και αλλάξτε διάθεση!

Η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και ποιοτήτων που διαθέτει η εταιρεία μας, είναι απολύτως βέβαιο πως θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Σας εγγυόμαστε ότι θα δείτε τον εσωτερικό σας χώρο να μετατρέπεται σε ένα μοντέρνο καταφύγιο με φιλόξενη ατμόσφαιρα, όπου οι ώρες παραμονής σε αυτόν θα περνάνε ευχάριστα και αισιόδοξα για ιδιοκτήτες και επισκέπτες!

Οι προδιαγραφές των ρόλερ σκίασης από την εταιρεία «Μπραΐμης»

Τα νέα μας συστήματα ρόλερ σκίασης πληρούν τις πιο εξελιγμένες προδιαγραφές των υφασμάτων, σας προστατεύουν ιδανικά από την ηλιακή ακτινοβολία, συμβάλλοντας παράλληλα στον απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασίας και του φυσικού φωτός στον χώρο σας.

Διατίθενται σε 30 διαφορετικούς μηχανισμούς κίνησης καλύπτοντας έτσι οποιαδήποτε ανάγκη υπάρχει για εσωτερική ή εξωτερική σκίαση στο χώρο σας. Η κίνησή τους πραγματοποιείται είτε χειροκίνητα με αλυσίδα είτε με σύστημα ηλεκτροκίνησης.

Υψηλή Αισθητική & Μοντέρνα Διακόσμηση

Τα ρόλερ σκίασης αποτελούν την πιο δημοφιλή επιλογή εναλλακτικής μοντέρνας διακόσμησης και υψηλής αισθητικής στο χώρο της εσωτερικής σκίασης! Βοηθούν σημαντικά στην εξοικονόμηση ενέργειας, δίνοντας την χαρακτηριστική τους πινελιά στον προσωπικό σας χώρο.

Πληθώρα Επιλογών & Εξειδικευμένες Προτάσεις Διακόσμησης

Η πολυετής εμπειρία της εταιρείας μας στο χώρο της σκίασης, μας καθιστούν ικανούς να σας προσφέρουμε εξειδικευμένες προτάσεις διακόσμησης, απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας! Αν κάνετε μια βόλτα από το κατάστημά μας θα σας παρουσιάσουμε όλη τη συλλογή ρόλερ που διαθέτουμε και θα σας προτείνουμε την ιδανική λύση που θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας!

Ήρθε η ώρα να υποδεχθείτε την άνοιξη και μέσα στον χώρο σας, γιατί τα χρώματα φέρνουν καλή διάθεση και αισιοδοξία!

Σκέφτεστε την αγορά ενός ρόλερ σκίασης; Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας Μπραΐμης αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την κατασκευή και την τοποθέτηση  της στο χώρο σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο ☎️ 210 95 21 819 ή επισκεφθείτε μας στο κατάστημά μας στην Καλλιθέα, Δημοσθένους 27.

Μπραΐμης. Οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης!