...

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την τεντοπέργκολα αλουμινίου; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα;

Είναι γεγονός ότι οι τεντοπέργκολες αποτελούν μία αισθητικά ξεχωριστή αλλά και απολύτως λειτουργική λύση όσον αφορά τις επιλογές σκίασης ενός χώρου. Είναι αρκετά διαδεδομένες και μπορούμε να τις συναντήσουμε παντού: από επαγγελματικούς χώρους όπου είναι σχεδιασμένες να καλύπτουν μεγάλες επιφάνειες, μέχρι κατοικίες όπου χρησιμοποιούνται για κάλυψη βεράντας, ή μπαλκονιού σε διαμερίσματα.

Ποια είναι όμως ακριβώς τα πλεονεκτήματα της τεντοπέργκολας αλουμινίου και ποιοι είναι οι λόγοι κάποιος να την επιλέξει για το χώρο του;

 

Τι είναι η τεντοπέργκολα;

Η τεντοπέργκολα ή αλλιώς πέργκολα αλουμινίου είναι ένα σύστημα σκίασης που προστατεύει τον χώρο σας, αλλά και τα αντικείμενα με τα οποία τον έχετε διακοσμήσει, από όλες τις καιρικές συνθήκες. Είναι κατασκευασμένη από αναδυόμενο αλουμίνιο, μία τεχνολογία που διευκολύνει τη λειτουργία της και είναι ειδικά μελετημένη για όλες τις κλιματολογικές συνθήκες.

Η πέργκολα αλουμινίου προσφέρει υψηλό βαθμό προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία και τη ζέστη, όπως και αδιαβροχοποίηση, καθώς η σχεδίαση και τα υλικά της, επιτρέπουν στο νερό της βροχής να κυλάει, δίχως να λιμνάζει πάνω σε αυτή.

 

Προστασία από τα καιρικά φαινόμενα

Ένα από τα πιο εμφανή οφέλη μιας τεντοπέργολας είναι η προστασία από τα στοιχεία της φύσης. Αισθανθείτε δροσιά αποφεύγοντας τον καυτό ήλιο ή προστατευτείτε από τη βροχή. Η τεντοπέργκολα είναι εκεί για να κάνει την κάθε σας στιγμή άνετη και ξεχωριστή.

 

Επέκταση χώρων διαβίωσης

Οι τεντοπέργκολες μπορούν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε επιπλέον χώρους στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο. Στην ουσία μπορείτε να αποκτήσετε ένα ακόμα «δωμάτιο» απλά και μόνο με την εγκατάστασή της. Ειδικά δε, εάν είναι μονωμένη μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον εξωτερικό σας χώρο. Θα μπορείτε να βρίσκεστε εκεί ανεξάρτητα από το κρύο ή τη ζέστη.

Επίσης, σας προσφέρει τη δυνατότητα να έχετε έπιπλα και άλλες εξωτερικές διακοσμήσεις που διαφορετικά θα μπορούσαν να καταστραφούν στο ύπαιθρο. Τέλος, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να επεκτείνετε ένα εσωτερικό δωμάτιο προς τα έξω.

 

Απίστευτη αντοχή και ανθεκτικότητα

Οι τεντοπέργκολες από αλουμίνιο και ανοξείδωτα υλικά είναι εξαιρετικά ανθεκτικές στη διάβρωση. Δεν επηρεάζονται καθόλου από τα άλατα, πράγμα που σημαίνει πως αν ο χώρος σας είναι δίπλα στη θάλασσα, κάτι ιδιαίτερα συνηθισμένο σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, η τεντοπέργκολά σας δε διατρέχει κανένα κίνδυνο να χαλάσει. Η μοναδική της σχεδίαση, καθώς και τα κατασκευαστικά υλικά της, επιτρέπουν στο νερό της βροχής να κυλάει μέσω υδρορροών, δίχως να λιμνάζει πάνω σε αυτή.

 

Κάλυψη μεγάλων επιφανειών

Η τενοπέργκολες από αλουμίνιο έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα ότι μπορούν να καλύψουν αρκετά μεγάλους σε έκταση χώρους. Αυτό τις κάνει εξαιρετική επιλογή για επαγγελματικές στέγες, χώρους εστίασης ή και ξενοδοχεία. Πιο συγκεκριμένα, μπορούν να καλύψουν έως και 150m2.

 

Ευκολία στη χρήση

Η λειτουργικότητα και ευκολία χρήσης ενός αντικειμένου είναι υψίστης σημασίας, επομένως οι τεντοπέργκολες αλουμινίου δε θα μπορούσαν να μην ακολουθούν και αυτόν τον κανόνα. Οι τεντοπέργκολες αλουμινίου συνοδεύονται από την εγκατάσταση κιβωτίου κίνησης Somfy για το εύκολο μάζεμά τους, όπως και δυνατότητα τοποθέτησης φωτισμού Led Somfy.

 

Αν χρειάζεστε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την καλύτερη επιλογή εσωτερικής σκίασης για το χώρο σας, οι ειδικοί της σκίασης είναι διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 95 21 819 ή κάντε μια βόλτα από το κατάστημά μας, Δημοσθένους 27, Καλλιθέα.

Βρείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook.

Μπραΐμης, οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης!