...
τεντοπέργκολα αλουμινίου

9+1 πλεονεκτήματα της τεντοπέργκολας αλουμινίου

Ποια είναι όλα τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου συστήματος σκίασης που το κάνουν τόσο δημοφιλές; Τι πρέπει να γνωρίζετε για την τεντοπέργκολα αλουμινίου;

τεντοπέργκολα αλουμινίου

Η τεντοπέργκολα αλουμινίου είναι μία από τις πιο γνωστές και διαδεδομένες λύσεις σκίασης, αφού προσφέρει απόλυτη προστασία από όλες τις καιρικές συνθήκες, καλαισθησία και ευκολία προσαρμογής σε κάθε χώρο. Όμως, οι λόγοι για να την επιλέξει κάποιος δεν περιορίζονται μόνο σε αυτά.

 

Ποιοι είναι οι 9 και 1 λόγοι για να την προτιμήσετε;

 

1. Minimal Σχεδιασμός

Η τεντοπέργκολα αλουμινίου αποτελεί μία λύση σκίασης η οποία συνδυάζει τη λειτουργικότητα με την αισθητική. Προσαρμόζεται απόλυτα στην αρχιτεκτονική του κάθε χώρου και εξαιτίας του minimal σχεδιασμού της μπορεί να αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι του χώρου σας χωρίς να μοιάζει «ξένη» κατασκευή.

 

2. Μεγάλη Ανθεκτικότητα

Η τεντοπέργκολα αλουμινίου είναι εξαιρετικά ανθεκτική και ανταπεξέρχεται πλήρως σε όλες τις καιρικές συνθήκες, ακόμα και στις πιο ακραίες. Παρέχει πλήρη προστασία από την ηλιακή

ακτινοβολία και τη ζέστη, καθώς τοποθετείται ειδικό πανί από PVC Blackout, τριών στρωμάτων, το οποίο είναι αντιπυρικό και φτιαγμένο με ειδική σύνθεση προστασίας από μικροοργανισμούς.

 

3. Δυνατότητα Κάλυψης Μεγάλων Χώρων

Το συγκεκριμένο σύστημα σκίασης είναι κατάλληλο τόσο για κατοικίες, όσο και για επαγγελματικούς χώρους. Και αυτό γιατί με μια μόνο πέργκολα μπορείτε να έχετε κάλυψη έως και 150m2!

 

4. Κατασκευή Υψηλής Αντοχής

Η τεντοπέργκολα είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και ανοξείδωτα υλικά, τα οποία είναι ειδικά μελετημένα για όλες τις κλιματολογικές συνθήκες. Η αντοχή και η ανθεκτικότητά της σε βάθος χρόνου είναι εγγυημένη.

 

5. Προστασία από τη Βροχή

Όταν σκεφτόμαστε συστήματα σκίασης το μυαλό μας πηγαίνει κατευθείαν στην προστασία από τον ήλιο. Όμως, η τεντοπέργκολα αλουμινίου εξασφαλίζει προστασία και από τη βροχή. Το πανί της είναι αδιάβροχο, ενώ το στηθαίο υδρορροής που τοποθετείται επιτρέπει στο νερό της βροχής να κυλάει, δίχως να λιμνάζει πάνω σε αυτή.

 

6. Ευκολία στη Χρήση

Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται, τα συστήματα σκίασης δε θα μπορούσαν να μείνουν πίσω. Η τεντοπέργκολα αλουμινίου παρέχει τη δυνατότητα τοποθέτησης αυτοματισμών, πράγμα που την καθιστά μια ιδιαίτερα δημοφιλή επιλογή. Είναι ηλεκτροκίνητη και διαθέτει κιβώτιο SOMFY Γαλλίας 5ετούς εγγύησης, επιτρέποντας στον κάτοχό της να την ανοίγει και να την μαζεύει με το πάτημα ενός κουμπιού!

 

7. Ατμοσφαιρικός Φωτισμός

Ένα σύστημα σκίασης δημιουργεί μια ξεχωριστή γωνιά στον εξωτερικό σας χώρο, μια γωνιά που μπορείτε να χαλαρώσετε και να περάσετε ξέγνοιαστες στιγμές. Όλο αυτό δε, μπορεί να γίνει ακόμα πιο μοναδικό εάν τοποθετήσετε στην πέργκολά σας ένα σύστημα φωτισμού. Η τεντοπέργκολα αλουμινίου διαθέτει τη δυνατότητα προσθήκης φωτισμού LED somfy με dimmer. Έτσι, μπορείτε να αυξομειώνετε τα φώτα ανάλογα με την περίσταση.

 

8. Ολοκληρωμένη Λύση Σκίασης

Ένας εξωτερικός χώρος μπορεί να γίνει «εσωτερικός» συνδυάζοντας την τεντοπέργκολα αλουμινίου με την περιμετρική κάλυψη κασονέτων αλουμινίου. Έτσι, μπορούμε να απομονώσουμε το χώρο μας και να προστατεύσουμε τα αντικείμενα με τα οποία τον έχουμε διακοσμήσει από όλες τις καιρικές συνθήκες.

 

9. Ποικιλία Χρωμάτων

Η τεντοπέργκολά σας μπορεί να αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι του χώρου σας, παρά το γεγονός ότι τοποθετείται σε δεύτερη φάση. Η εταιρεία Μπραΐμης σας προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής χρωμάτων σε ral. Επιλέξτε το χρώμα που ταιριάζει στο χώρο σας και η τεντοπέργκολα αλουμινίου θα μοιάζει λες και βρισκόταν εκεί από την αρχή.

 

+1 Χωρίς Επιδαπέδια Στηρίγματα

Όταν κάποιος σκέφτεται μια πέργκολα, το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο μυαλό είναι μία κατασκευή η οποία στηρίζεται σε 4 κολώνες. Όμως, η τεντοπέργκολα αλουμινίου μπορεί να υπάρξει και χωρίς κάποιο επιδαπέδιο στήριγμα. Η κρεμαστή πέργκολα χρησιμοποιεί ειδικούς μηχανισμούς στήριξης (ανοξείδωτες ντίζες) που προσαρμόζονται στον τοίχο πράγμα που την καθιστά μία έξυπνη και πρακτική επιλογή για χώρους, όπου είτε το υλικό του δαπέδου, είτε η δομική και αρχιτεκτονική μορφολογία του χώρου, δεν επιτρέπουν την τοποθέτηση πέργκολας με τον παραδοσιακό τρόπο στήριξης.

Γιατί η εταιρεία Μπραΐμης αποτελεί την ιδανική επιλογή; Η εταιρεία Μπραΐμης παρέχει λύσεις σκίασης για κάθε χώρο και η πολυετής εμπειρία και η επιμονή στην ποιότητα αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά των υπηρεσιών μας.

Παρέχουμε πιστοποιημένα και πρώτης ποιότητας προϊόντα, τα οποία διαθέτουν εγγύηση χρόνων. Ενημερωνόμαστε για κάθε καινοτομία της αγοράς και το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και έτοιμο να σας συμβουλεύσει για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε.

 

Αν χρειάζεστε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την καλύτερη επιλογή εσωτερικής σκίασης για το χώρο σας, οι ειδικοί της σκίασης είναι διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 95 21 819 ή κάντε μια βόλτα από το κατάστημά μας, Δημοσθένους 27, Καλλιθέα.

Βρείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook.

 

Μπραΐμης, οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης!