...

Γιατί να επιλέξετε τέντες με βραχίονες και αυτοματισμούς Somfy;

Βρίσκεστε στην αναζήτηση τέντας αλλά ανησυχείτε για το ποια είναι η κατάλληλη για το χώρο σας; Μία τέντα με βραχίονες αποτελεί μια ευέλικτη και κομψή επιλογή, καθώς αναδιπλώνεται γρήγορα και εύκολα. Αυτό το συγκεκριμένο είδος τέντας δημιουργεί έναν προσαρμόσιμο υπαίθριο χώρο που συνδυάζει την πρακτικότητα με την αισθητική.

Είναι γεγονός πως όλο και περισσότεροι άνθρωποι τις επιλέγουν και αυτό δεν είναι τυχαίο. Στη συνέχεια, θα απαριθμήσουμε 4 από τους πιο σημαντικούς λόγους που θα σας κάνουν να επιλέξετε τέντα με βραχίονες και αυτοματισμούς Somfy.

 

Ανοίγουν και μαζεύονται εύκολα

Ένα από τα πιο βασικά πλεονεκτήματα μιας τέντας με βραχίονες είναι η εύκολη χρήση της. Φανταστείτε να χαλαρώνετε στο μπαλκόνι σας και ξαφνικά να σας ενοχλήσει ο ήλιος. Μπορείτε μέσα σε δευτερόλεπτα να έχετε και πάλι σκιά, απλά και μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Δεν είναι μόνο το σύστημα αυτοματισμού Somfy, είναι και η ίδια η κατασκευή της συγκεκριμένης τέντας που προσφέρει τέτοιες ευκολίες.

 

Ασυναγώνιστη αντοχή

Σημαντικό χαρακτηριστικό των τεντών με βραχίονες είναι η αντοχή τους στο χρόνο αρκεί φυσικά να τις προσέχουμε κατάλληλα στα έντονα καιρικά φαινόμενα. Οι βραχίονες έχουν αυξημένη διάρκεια ζωής και οι συγκεκριμένες τέντες δεν αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να καταστραφούν από αντίξοες καιρικές συνθήκες, όταν φροντίζουμε να είναι ανεβασμένες λίγο πιο πάνω από την μέση στις παραπάνω συνθήκες που αναφέραμε.

Επίσης θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ανάλογα με τα μέτρα της κάθε τέντας, τοποθετείται και ο ανάλογος αριθμός βραχιόνων έτσι ώστε να έχουμε την μεγαλύτερη αντίσταση στον αέρα και αντοχή.

 

Όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα

Οι τέντες με βραχίονες, ακριβώς λόγω της λειτουργικότητάς τους, μπορούν να δώσουν ένα αισθητικό αποτέλεσμα που συνδυάζει το στυλ με την άνεση. Με αυτές τις τέντες, έχετε την ελευθερία να τις μαζέψετε ολοκληρωτικά, έτσι ώστε να μην περιορίζουν καθόλου τη θέα σας.

Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε τεντόπανα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, έτσι ώστε να δώσετε στο χώρο σας το αισθητικό αποτέλεσμα που ονειρεύεστε.

 

Κατάλληλες για κάθε χώρο

Οι τέντες με βραχίονες επιλέγονται τόσο για οικιακούς, όσο και για επαγγελματικούς χώρους. Μπορούν να εγκατασταθούν σε οροφές και τοίχους και ένα από τα βασικά τους πλεονεκτήματα είναι ότι έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν πολλαπλές γωνίες κλίσης. Το μέγεθος της τέντας είναι ανάλογο του μήκους του βραχίονα, το οποίο ξεκινά από 1,50 μέτρο σε άνοιγμα και φτάνει έως και τα 5.50 μέτρα.

 

Γιατί είναι σημαντικό το σύστημα αυτοματισμού στην τέντα;

Πολλοί είναι αυτοί που ενώ προχωρούν στην αγορά τέντας με βραχίονες, αναρωτιούνται εάν θα έπρεπε να επιλέξουν χειροκίνητο ή ηλεκτροκίνητο μηχανισμό. Τα συστήματα αυτοματισμού στις τέντες με βραχίονες από τη Somfy ενισχύουν τη λειτουργικότητα και την ευκολία στη χρήση της τέντας. Συστήνονται για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Επιλέγοντας μοτέρ για τέντα και αυτοματισμούς τέντας Somfy διασφαλίζετε το σωστό τέντωμα της τέντας και ανέβασμα του πανιού. Έτσι, θα αυξήσετε την μακροζωία της τέντας σας.

Επίσης, θα μπορείτε απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού να ελέγξετε μία ή περισσότερες τέντες μαζί ή ξεχωριστά. Τέλος, και πιο σημαντικό, θα μπορείτε να προστατέψετε τις τέντες σας ακόμα και αν δε βρίσκεστε στο χώρο. Με τον αυτοματισμό αέρα ή ήλιου, η τέντα σας θα ανεβαίνει και θα κατεβαίνει αυτόματα ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

 

Αν χρειάζεστε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την καλύτερη επιλογή εσωτερικής σκίασης για το χώρο σας, οι ειδικοί της σκίασης είναι διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 95 21 819 ή κάντε μια βόλτα από το κατάστημά μας, Δημοσθένους 27, Καλλιθέα.

Βρείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook.

Μπραΐμης, οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης!