...

Τεντοπέργκολα αυτοστήρικτη και επιλογή περιμετρικής μετόπης. Ένα σύστημα που καλύπτει όλους τους εξωτερικούς χώρους!

Η αυτοστήρικτη τεντοπέργκολα είναι μία κατασκευή με άρτιο αισθητικό χαρακτήρα που θα δώσει στον χώρο σας μία ιδιαίτερη και διαφορετική πινελιά, προσφέροντας ένα στιβαρό και αποτελεσματό σύστημα σκίασης.

Με λιτή, μίνιμαλ αλλά παράλληλα καινοτόμα σχεδίαση, μπορεί να τοποθετηθεί στον χώρο σας, διατηρώντας και προσφέροντας όλα τα πλεονεκτήματα της κλασικής τεντοπέργκολας, χωρίς να  χρειάζεται καμία επιτοίχια στήριξη.

Αυτό σημαίνει πως μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιονδήποτε χώρο, να είναι τελείως ανεξάρτητη από άλλες κατασκευές και να προστατεύει χώρους που φαντάζουν αποκομμένοι από τους υπόλοιπους (π.χ. το bbq μίας αυλής, ή τον εξωτετικό χώρο ενός εστιατορίου).

Επιπλέον, η ιδιαιτερότητα της να μην χρειάζεται επιτοίχια στήριξη, προσδίδει ένα πολύ μίνιμαλ & οπτικά «ελεύθερο» αποτέλεσμα.

Παράλληλα, στην κατασκευή αυτή υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθεί περιμετρικά στηθαίο μετόπης αλουμινίου, η οποία καλύπτει το τελείωμα των οδηγών αλουμινίου, δίνοντας στην κατασκευή μια συμπαγή και ταυτόχρονα μοντέρνα αισθητική, χωρίς να είναι οπτικά ορατοί οι οδηγοί όπως επίσης και η στήριξή της.

Επιπλέον, άλλη μία δυνατότητα που υπάρχει είναι η διοχέτευση των νερών της βροχής μέσω υδρορροής, οι οποία βρίσκεται μέσα στις κολώνες της πέργκολας που στηρίζουν το στηθαίο, χωρίς έτσι να χρειάζονται εξωτερικές υδρορροές. Πέρα από το αισθητικό πλεονέκτημα, η παραπάνω λύση διευκολύνει την τοποθέτηση κάθετων συστημάτων ανάμεσα στις κολώνες.

Εμεις σας δίνουμε την δυνατότητα διακανονισμού πληρωμής έως και 3 μήνες, την χρήση πιστωτικής κάρτας έως και4 άτοκες δόσεις, καθώς επίσης και την αποπληρωμή με επιταγές. Το κατάστημά μας διαθέτει POS.

Αν χρειάζεστε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την αυτοστήρικτη τεντοπέργκολα, οι ειδικοί της σκίασης είναι διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 95 21 819 ή κάντε μια βόλτα από το κατάστημά μας, Δημοσθένους 27, Καλλιθέα.

Βρείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook.

Μπραΐμης, οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης!