...
τεντοπεργκολα

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της νέας τεντοπέργκολας αλουμινίου Space;

Όταν έρχεται η στιγμή που πρέπει να επιλέξουμε ποια ακριβώς πέργκολα ταιριάζει στο χώρο μας, το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειαζόμαστε τη βοήθεια ενός ειδικού στις λύσεις σκίασης, καθώς οι επιλογές είναι πάρα πολλές. Από τεντοπέργολες αλουμινίου, σταθερές αλλά και βιοκληματικές, μέχρι πέργκολες αλουμινίου με ντίζες ή με πανί κύμα.

Σε αυτές τις επιλογές πρόσφατα προστέθηκε και η τεντοπέργολα αλουμινίου Space, την οποία φαίνεται να προτιμούν όλο και περισσότεροι ενδιαφερόμενοι. Ποια είναι λοιπόν τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης τεντοπέργκολας;

Έχει απόλυτη αυτονομία

Η τεντοπέργκολα Space προσαρμόζεται απόλυτα στον κάθε χώρο εξαιτίας του ιδιαίτερου σχήματός της. Πιο συγκεκριμένα, αυτή η κατηγορία πέργκολας έχει αυτοφερόμενο σκελετό, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να τοποθετηθεί οπουδήποτε. Αυτό το γεγονός δίνει την ευκαιρία στον ιδιοκτήτη του σπιτιού ή της επιχείρησης όπου θα τοποθετηθεί να επωφεληθεί από όλα τα πλεονεκτήματα της πέργκολας στην αυλή, τον κήπο, τη βεράντα ή όπου αλλού θέλει, χωρίς να περιοριστεί η θέα ή να «κρυφτεί» το σπίτι.

Έχει άψογη αισθητική

Ένα από τα βασικά προβλήματα που σκέφτονται όσοι ενδιαφέρονται να τοποθετήσουν μία πέργκολα είναι αυτή να μη μοιάζει σαν ξένο σώμα σε σχέση με την υπόλοιπη κατασκευή του σπιτιού ή του καταστήματος. Η τεντοπέργκολα αλουμινίου Space εναρμονίζεται απόλυτα με τον χώρο στον οποίο θα τοποθετηθεί, καθώς έχει όμορφη εμφάνιση, στιβαρές γραμμές και μετόπες αλουμινίου που καλύπτουν περιμετρικά την πέργκολα, προσφέροντας συμπαγή εικόνα και μοντέρνα αισθητική. Χαρακτηριστική είναι επίσης και η ιδιαιτερότητα που παρουσιάζει, όπου κάνει μία ελαφριά καμπύλη στην μπανέλα αλουμινίου.

Είναι διαθέσιμη σε μεγάλες διαστάσεις

Είναι σημαντικό, ειδικά εάν ο λόγος που αναζητάτε μια τεντοπέργκολα είναι για να καλύψετε ένα μεγάλο μέρος ενός καταστήματος ή μιας επιχείρησης, να μπορεί η πέργκολα να είναι διαθέσιμη σε μεγάλες διαστάσεις. Η τεντοπέργκολα αλουμινίου Space έχει ως  μέγιστη διάσταση 5,50 x 7,00 μ.!

Έχει μεγάλη προσαρμοστικότητα

Η τεντοπέργκολα αλουμινίου Space μπορεί να είναι ανεξάρτητη από το υπάρχον κτήριο ή να συνδεθεί με αυτό, αφαιρώντας απλά τη μια πλευρά της.  Επίσης, μπορεί να δεχθεί στοιχεία κάθετης σκίασης μεταξύ των στύλων στήριξης κι έτσι να δημιουργήσει ακόμα κι ένα αίθριο.

 

Αν χρειάζεστε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την καλύτερη επιλογή εσωτερικής σκίασης για το χώρο σας, οι ειδικοί της σκίασης είναι διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 95 21 819 ή κάντε μια βόλτα από το κατάστημά μας, Δημοσθένους 27, Καλλιθέα.

Βρείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook.

Μπραΐμης, οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης!