...

Τεντοπέργκολα αλουμινίου: Το ιδανικότερο σύστημα σκίασης για χώρους με μεγάλη προβολή

Υψηλή προστασία από τον ήλιο και τη βροχή, χωρίς περιορισμό της θέας μας. Μια τεντοπέργκολα αλουμινίου αποτελεί το ιδανικό σύστημα σκίασης για όσους αγαπούν τη γραμμικότητα και τη σύγχρονη αισθητική. Ποια τα πλεονεκτήματα που την καθιστούν μοναδική;

 Καλύπτει μεγάλες επιφάνειες

Μια τεντοπέργκολα αλουμινίου καλύπτει χώρο έως 150m², αποτελώντας το ιδανικό σκίαστρο για χώρους εστίασης και δεξιώσεων. Πρόκειται για ένα σημαντικό προβάδισμά της σε σύγκριση με άλλους τύπος σκίασης, ιδιαίτερα εάν επιθυμούμε ενιαίο αποτέλεσμα, χωρίς να παραμένει κανένα σημείο ακάλυπτο.

 

Διατίθεται σε διαφορετικούς τύπους

Για όσους επιθυμούν κάτι διαφορετικό, τότε η τεντοπέργκολα CURVED 120 είναι η απόλυτη επιλογή. Χάρη στον μοναδικό, κυρτό σχεδιασμό της, καλύπτει επιφάνειες έως και 90 m² με τον πιο ολοκληρωμένο και εντυπωσιακό τρόπο.

 

Προσαρμόζεται σε πολλούς διαφορετικούς χώρους

Τόσο στον κήπο όσο και στην ταράτσα, μια τεντοπέργκολα προτείνεται για χώρους των οποίων η αρχιτεκτονική επιτρέπει ένα ενιαίο σύστημα σκίασης. Σημαντικό της προτέρημα αποτελεί το γεγονός ότι μπορεί να συνδεθεί με το κτίριο ή να τοποθετηθεί σε σημείο με απόσταση από αυτό, δημιουργώντας έναν νέο, πλήρως ανεξάρτητο χώρο.

 

Προστατεύει από τον ήλιο και τη βροχή

Χάρη στα υλικά τελευταίας τεχνολογίας, οι τεντοπέργκολες προσφέρουν εξαιρετική προστασία τόσο από την ηλιακή ακτινοβολία όσο και από τη βροχή. Η αδιαβροχοποίηση ενός εξωτερικού χώρου έχει κομβική σημασία εάν θέλουμε να τον χρησιμοποιούμε όλες τις εποχές. Η αντοχή σε δύσκολες καιρικές συνθήκες διασφαλίζει τη μακροβιότητα του συστήματος, απαλλάσσοντάς σας από περιττά έξοδα συντήρησης, επιδιόρθωσης ή αντικατάστασης.

 

Διαθέτει εντυπωσιακή εμφάνιση

Οι λάτρεις του design αγαπούν τα σύγχρονα συστήματα σκίασης. Η στιβαρή κατασκευή και οι λιτές γραμμές τους τα καθιστούν ιδανικά για έναν μοντέρνο εξωτερικό χώρο. Ανάλογα με τις ανάγκες και την προτίμηση του εκάστοτε ιδιοκτήτη, μπορούν να αναπροσαρμοστούν τόσο χρωματικά όσο και ως προς το λειτουργικό τους επίπεδο.

 

Συνδυάζονται με φωτισμό

Κατόπιν παραγγελίας, μπορεί να τοποθετηθεί ειδικός φωτισμός LED, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα για τις βραδινές ώρες.

 

Ένα σύγχρονο σπίτι απαιτεί μια σύγχρονη προσέγγιση στη λειτουργικότητα και στην αισθητική του. Η πλήρης εξατομίκευση του χώρου μας είναι σημαντική, γι’ αυτό διαθέτουμε την πλέον έμπειρη ομάδα που θα σας συμβουλεύσει και θα σας καθοδηγήσει στη δημιουργία ενός μοναδικού χώρου.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 95 21 819 ή κάντε μια βόλτα από το κατάστημά μας,

Δημοσθένους 27, Καλλιθέα.

Βρείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook.

Μπραΐμης, οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης!