...
τεντοπεργκολα

Πώς το κατάλληλο σύστημα σκίασης μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας;

Πόσες φορές σας έχει τύχει να μην μπορείτε να θυμηθείτε για παράδειγμα το όνομα μιας καφετέριας ή ενός καταστήματος με ρούχα, αλλά να έχετε ξεκάθαρα στο μυαλό σας την εικόνα της επιχείρησης; Τις περισσότερες φορές αυτό οφείλεται τόσο στην αρχιτεκτονική που μπορεί να έχει το μαγαζί, όσο και στα χαρακτηριστικά χρώματα και στο σχέδιο του συστήματος σκίασης που έχει επιλεγεί.

Πώς μπορεί λοιπόν το κατάλληλο σύστημα σκίασης να βοηθήσει στην επιτυχία της επιχείρησή σας;

Το χρώμα και το στιλ της τέντας έχουν σημασία

Μία τέντα ειδικά φτιαγμένη για την επιχείρησή σας, μπορεί να οδηγήσει περισσότερους νέους πελάτες να περάσουν την πόρτα σας. Ένα χαρακτηριστικό σχέδιο και χρώμα τέντας θα στείλει ένα θετικό μήνυμα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και θα μπορούσε τελικά να σας βοηθήσει να αυξήσετε τις πωλήσεις.

Η τέντα καποτίνα αποτελεί μια χαρακτηριστική τέντα που επιλέγεται από καταστήματα. Η ρετρό αισθητική της και το ιδιαίτερο σχήμα της βοηθούν τους πελάτες να αναγνωρίζουν την επιχείρηση. Πραγματικά μπορούν να χαρίσουν να κομψό και αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα, απόλυτα προσαρμοσμένο στο χώρο που τοποθετούνται.

Η τέντα σε μπάρα από την άλλη μεριά, είναι απολύτως κατάλληλη εάν έχετε αρκετά μεγάλο υπαίθριο χώρο και θέλετε να αυξήσετε τη λειτουργικότητά του. Είναι ιδανική για κάλυψη μεγάλων και δύσκολων επιφανειών. Η συγκεκριμένη κατασκευή σκίασης παρέχει μία πρακτική λύση σκίασης για τα καταστήματα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες χώρου, με μαρκίζες.

Εξασφαλίστε περισσότερο χώρο για την επιχείρησή σας

Εάν η επιχείρησή σας είναι χώρος εστίασης, τότε μία τεντοπέργολα αλουμινίου αποτελεί την ιδανική λύση για να μπορείτε να έχετε προστασία και κάλυψη από τις καιρικές συνθήκες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Κατά του καλοκαιρινούς μήνες μπορεί να προσφέρει την απαραίτητη σκιά και δροσιά, ενώ το χειμώνα μπορεί να προστατεύσει τα τραπεζοκαθίσματα και τους πελάτες από τη βροχή. Έχουν απίστευτη αντοχή, τα πανιά PVC Blackout προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία. Η τεντοπέργκολα διαθέτει επίσης και εξαιρετικό σύστημα αδιαβροχοποίησης που επιτρέπει στο νερό της βροχής να κυλάει χωρίς να λιμνάζει πάνω σε αυτή.

Επίσης, οι τεντοπέργκολες μπορούν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε επιπλέον χώρους. Στην ουσία μπορείτε να αποκτήσετε ένα ακόμα «δωμάτιο» απλά και μόνο με την εγκατάστασή της. Εάν συνδυαστεί με κάθετη τέντα με ζελατίνα, μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον εξωτερικό σας χώρο.

Αν χρειάζεστε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την καλύτερη επιλογή εσωτερικής σκίασης για το χώρο σας, οι ειδικοί της σκίασης είναι διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 95 21 819 ή κάντε μια βόλτα από το κατάστημά μας, Δημοσθένους 27, Καλλιθέα.

Βρείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook.

Μπραΐμης, οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης!