...
συστηματα σκιασης

Ποιες είναι οι πιο συχνές απορίες σας σχετικά με τα συστήματα σκίασης;

  1. Ποιο είναι το ιδανικότερο σύστημα σκίασης για μεγάλη προβολή;

Αρχικά, με τον όρο μεγάλη προβολή εννοούμε το μεγάλο «κατέβασμα». Τα ιδανικότερα συστήματα σκίασης λοιπόν για μεγάλες προβολές είναι οι τεντοπέργκολες αλουμινίου και οι βιοκλιματικές πέργκολες αλουμινίου και αυτό γιατί παρουσιάζουν μεγάλη αντοχή στα καιρικά φαινόμενα.

 

  1. Είναι οι τέντες αδιάβροχες;

Όλες οι αναδιπλούμενες τέντες είναι αδιάβροχες. Αυτό οφείλεται κυρίως στην ποιότητα των τεντόπανων, τα οποία είναι ειδικά κατασκευασμένα για να απορροφούν το νερό της βροχής και παράλληλα διαθέτουν προστασία ενάντια σε μύκητες και μούχλα. Επίσης, ο ίδιος ο σχεδιασμός μίας τέντας ή μίας πέργκολας είναι τέτοιος που δεν επιτρέπει στα νερά της βροχής να λιμνάζουν πάνω τους.

 

  1. Πρέπει να ανεβάζουμε την τέντα μας μετά από βροχή;

Εάν επιθυμούμε να ανεβάσουμε την τέντας μας μετά από βροχή, θα πρέπει να σιγουρευτούμε ότι το πανί μας είναι απόλυτα στεγνό, έτσι ώστε να μην πάρει υγρασία και μουχλιάσει.

 

  1. Τι πρέπει να προσέξουμε σε μια τέντα με βραχίονες με μικρή κλίση;

Όταν μια τέντα με βραχίονες έχει μικρή κλίση είναι πιο επιρρεπής στο αέρα λόγω του τρόπου με τον οποίο κινείται. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση αέρα και ειδικά με τα καιρικά φαινόμενα που παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια, οι τέντες με βραχίονες θα πρέπει να μαζεύονται.

 

  1. Χρειάζεται άδεια η τεντοπέργκολα αλουμινίου;

Εάν θέλετε να τοποθετήσετε μία τεντοπέργκολα αλουμινίου, η οποία να έχει μέγεθος έως 50m2, δεν απαιτείται έκδοσης άδειας, ειδικά σε ιδιωτικούς χώρους, αφού αποτελεί ανοιγόμενο σύστημα. Σε κάποιες περιπτώσεις ενδέχεται να χρειαστεί άδεια μικρής κλίμακας σε δημόσιο χώρο όπου στεγάζονται καταστήματα.

 

  1. Τι είναι το blackout πανί;

Το blackout είναι πανί συσκότισης και προσφέρει 100% κάλυψη από τον ήλιο, καθώς επίσης προσφέρει και περισσότερη δροσιά.

 

Αν χρειάζεστε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την καλύτερη επιλογή εσωτερικής σκίασης για το χώρο σας, οι ειδικοί της σκίασης είναι διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 95 21 819 ή κάντε μια βόλτα από το κατάστημά μας, Δημοσθένους 27, Καλλιθέα.

Βρείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook.

Μπραΐμης, οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης!