...

Τι κάνει τα συστήματα σκίασης απαραίτητα στις περιοχές των Μεσογειακών χωρών, όπως η Ελλάδα;

Σε ποιες κατηγορίες χωρίζονται τα συστήματα σκίασης;

Πριν εξηγήσουμε γιατί είναι σημαντικό να έχουμε συστήματα σκίασης, στον προσωπικό ή τον επαγγελματικό μας χώρο, είναι απαραίτητο να διαχωρίσουμε τα προϊόντα που προσφέρουν λύσεις σκίασης, σε δύο μεγάλες κατηγορίες: Την εξωτερική και την εσωτερική σκίαση. Τα βασικά προϊόντα που περιλαμβάνει η εξωτερική σκίαση είναι οι τέντες, οι πέργκολες, οι κασετίνες, τα τεντόπανα και οι ομπρέλες.

Από την άλλη, όταν μιλάμε για εσωτερική σκίαση, αναφερόμαστε στα ρόλερ (μονά/ διπλά), στις περσίδες (οριζόντιες/ κάθετες), καθώς και στα πάνελ.

Από τι προστατεύουν τα συστήματα σκίασης;

Το μεσογειακό κλίμα χαρακτηρίζεται από πολλή κι έντονη ηλιοφάνεια όλο το χρόνο, γι’ αυτό λοιπόν, είναι σημαντική η προστασία του προσωπικού μας χώρου από την υπερβολική έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία κα τις συνέπειες της. Από την άλλη, κατά τους χειμερινούς και φθινοπωρινούς μήνες παρατηρούνται έντονοι άνεμοι και ισχυρές βροχοπτώσεις, που δυσκολεύουν την καθημερινότητα των κατοίκων ιδίως στις παραθαλάσσιες περιοχές που πλήττονται από το φαινόμενο της υγρασίας.

Τα προϊόντα μας & γιατί να τα επιλέξετε

Τα έξυπνα και ανθεκτικά προϊόντα του καταστήματός μας, πληρούν όλες τις προδιαγραφές ποιότητας που επιβάλλονται, καθώς είναι ειδικά μελετημένα κι απόλυτα προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του Μεσογειακού κλίματος, ακόμα και στις συνθήκες υγρασίας των παραθαλάσσιων περιοχών.

Ακόμα, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι τα συστήματα σκίασης που είναι σχεδιασμένα βάσει βιοκλιματικών προδιαγραφών, όπως οι τέντες και οι πέργκολες, παράλληλα με τα υπόλοιπα οφέλη τους, συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και στη μείωση του κόστους θέρμανσης και ψύξης ενός κτηρίου, έως και 25% σύμφωνα με έρευνες.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, τα συστήματα σκίασης, λειτουργώντας ως θερμοστάτες κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου, μπορούν να παρέχουν αποδεδειγμένα μείωση της θερμοκρασίας των δομημένων χώρων έως και 10˚C, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες κι έτσι κάνουν τον χώρο σας δροσερό κι ιδανικό τόσο για ξεκούραση όσο και για δουλειά!

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, οι ειδικοί της σκίασης θα χαρούν πολύ να σας εξυπηρετήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο ☎️ 210 95 21 819 ή επισκεφθείτε μας στο κατάστημά μας στην Καλλιθέα, Δημοσθένους 27.

Μπραΐμης. Οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης!