...

Τέντα σε μπάρα – Μία έξυπνη επιλογή!

Τι είναι η τέντα σε μπάρα;

Η τέντα σε μπάρα είναι ένα σύστημα τέντας με βραχίονες που αποτελεί μια ιδανική επιλογή για τον εξωτερικό σας χώρο!

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά της τέντας σε μπάρα είναι ότι διαθέτει τόσο χειροκίνητη όσο και ηλεκτροκίνητη λειτουργία. Προσφέρει ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα χάρη στον διακριτικό της σχεδιασμό. Η εγκατάστασή της δεν προϋποθέτει τρύπημα στην πλάκα ή την χρήση μόνιμων και δυσκίνητων συστημάτων. Διατίθεται σε μοντέρνα τεντόπανα και σε συνάρτηση με την εύκολη εγκατάσταση και μεταφορά της, διακρίνεται για την λειτουργικότητα και την κομψότητα της. Αυτό που την κάνει να διαφέρει από οποιοδήποτε άλλο σύστημα σκίασης στην αγορά είναι πως προορίζεται για ιδιαίτερες δομικές δυσκολίες, όπως για παράδειγμα η απευθείας τοποθέτηση στον τοίχο, σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει μαρκίζα από πάνω. Έτσι, ουσιαστικά θεωρείται ιδανική επιλογή για μπαλκόνια και βεράντες..

Τι μπορούμε να σας προσφέρουμε;

Στο κατάστημά μας, βασικός στόχος είναι να παρέχουμε λύσεις σκίασης με γνώμονα την καινοτομία, την αισθητική και την χρησιμότητα. Στο πλαίσιο αυτό, εμπλουτίζουμε τις δυνατότητες ενός κοινού σκέπαστρου, κατασκευάζοντας μια μαρκίζα η οποία προστατεύει το ύφασμα της τέντας από καιρικές συνθήκες όπως η βροχή ή ο ήλιος. Συμπεριλαμβανομένων των βάσεων στήριξης, οι οποίες υπάρχουν στο καρέ της μπάρας ή και τον τοίχο με την βοήθεια από καπάκια δίνουν στην εγκατάσταση μια καλαίσθητη και ομοιογενή εικόνα.

Επωφεληθείτε από την χρήση της τέντας σε μπάρα τοποθετώντας την στον χώρο σας και θα αποζημιωθείτε για την επιλογή σας! Απολαύστε τον εξωτερικό σας χώρο με ήλιο ή βροχή με την προστασία που μόνο τα έξυπνα και ανθεκτικά συστήματα σκίασης μπορούν να σας προσφέρουν!

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, οι ειδικοί της σκίασης θα χαρούν πολύ να σας εξυπηρετήσουν!

Επικοινωνήστε σήμερα με το κατάστημα μας. Τηλεφωνήστε τώρα στα: 210 9521819 – 6936673127 ή κάντε μια βόλτα από το κατάστημά μας: Δημοσθένους 27 Καλλιθέα

Βρείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook.

Μπραΐμης. Οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης!