...

Πώς μπορείτε να διακοσμήσετε τη βεράντα σας για τα Χριστούγεννα;

Χριστούγεννα χωρίς χριστουγεννιάτικη διακόσμηση δε γίνονται. Πέρα όμως από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τι άλλο μπορούμε να κάνουμε; Πώς μπορούμε να δώσουμε μια εορταστική πινελιά στο μπαλκόνι μας;

Ένα σύστημα σκίασης μπορεί προσφέρει πολλά περισσότερα από μια απλή σκιά. Πέρα του ότι μπορεί να προστατεύσει το σπίτι από την ηλιακή ακτινοβολία και τα καιρικά φαινόμενα, μπορεί να προσφέρει όμορφες στιγμές χαλάρωσης και τον χειμώνα.

Πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ζεστή χριστουγεννιάτικη γωνιά στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού μας;

Χρησιμοποιήστε χριστουγεννιάτικα λαμπάκια

Η μαγεία των Χριστουγέννων δεν μπορεί να φανεί χωρίς τον απαραίτητο φωτισμό. Στολίστε τη βεράντα σας με χριστουγεννιάτικα φωτάκια. Η εικόνα της αμέσως θα αλλάξει και θα γίνει πιο γιορτινή. Επίσης, μπορείτε να τοποθετήσετε φαναράκια ή κεριά για μια ακόμη πιο ρομαντική διάθεση.

Τοποθετήστε αντιανεμική ζελατίνα

Πολλές είναι οι φορές που ίσως θα έχετε σκεφτεί να χαλαρώσετε και τον χειμώνα στο μπαλκόνι σας αλλά το κρύο δε σας το επιτρέπει. Μία λύση είναι να επιλέξετε αντιανεμικές ζελατίνες. Μπορούν να τοποθετηθούν περιμετρικά ή και μόνο στην μία πλευρά του χώρου που επιθυμείτε, έτσι ώστε να περιορίσετε αρκετά το κρύο που εισβάλει. Έτσι, μπορείτε να αξιοποιήσετε τον εξωτερικό σας χώρο και κατά τους χειμερινούς μήνες και να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης μόνοι σας ή με φίλους χωρίς να κρυώνετε.

Προτιμήστε ηλεκτρική θερμάστρα ή σόμπα

Ένα μπαλκόνι μπορεί να μεταμορφωθεί σε ζεστή γωνιά εύκολα απλά και μόνο με την τοποθέτηση μιας θερμάστρας ή μιας σόμπας. Σε συνδυασμό με την αντιανεμική ζελατίνα θα είναι σα να έχετε άλλο ένα δωμάτιο στο σπίτι.

Χρησιμοποιείστε χνουδωτές κουβέρτες και μαξιλάρια

Οι χνουδωτές κουβέρτες και τα εορταστικά μαξιλάρια μπορούν να δώσουν και αυτά με τη σειρά τους μία αίσθηση χριστουγεννιάτικης θαλπωρής και εορταστικής διάθεσης. Τοποθετήστε τα στο μπαλκόνι σας και ετοιμαστείτε να περάσετε τις πιο όμορφες και χαλαρές στιγμές.

Τοποθετήστε χαλάκια στο μπαλκόνι

Τέλος, η τελευταία πινελιά που θα απογειώσει και θα ολοκληρώσει το χειμωνιάτικο σκηνικό της βεράντας σας είναι η τοποθέτηση μικρών ή ενός μεγαλύτερου χαλιού στο πάτωμα. Αμέσως θα δείτε την διαφορά. Μπορείτε φυσικά να τοποθετήσετε είτε ένα καινούργιο είτε ένα παλαιότερο χαλί που ίσως έχετε βαρεθεί. Επίσης, μια εντυπωσιακή λύση είναι και ένα κιλίμι της γιαγιάς για μια πιο vintage πινελιά, εάν δεν επιθυμείτε να αγοράσετε καινούριο.

Αν χρειάζεστε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την καλύτερη επιλογή εσωτερικής σκίασης για το χώρο σας, οι ειδικοί της σκίασης είναι διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 95 21 819 ή κάντε μια βόλτα από το κατάστημά μας, Δημοσθένους 27, Καλλιθέα.

Βρείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook.

Μπραΐμης, οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης!