...
τύποι σκίασης

Ποιοι είναι οι 3 πιο διαδεδομένοι τύποι σκίασης για τα καταστήματα εστίασης;

Ο εξωτερικός χώρος ενός καταστήματος είναι πολύ σημαντικός, ειδικά σε μία χώρα όπως η Ελλάδα που ο καλός καιρός επιτρέπει την εκμετάλλευσή του. Εάν ενδιαφέρεστε και εσείς να τον αξιοποιήσετε, ενημερωθείτε για το ποιοι είναι οι πιο διαδεδομένοι τύποι σκίασης για τα καταστήματα εστίασης.

τύποι σκίασης

Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, είναι λογικό πολλά καταστήματα εστίασης να επενδύουν στους εξωτερικούς τους χώρους. Η κατάλληλη σκίαση αυτών των χώρων αποτελεί βασικό κομμάτι της διακόσμησης, τόσο για αισθητικούς όσο και για πρακτικούς λόγους. Το σύστημα σκίασης που θα χρησιμοποιήσουν οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να είναι λειτουργικό, εύχρηστο, ανθεκτικό και φυσικά να ταιριάζει με την αρχιτεκτονική και αισθητική του χώρου.

 

Ποιοι είναι λοιπόν οι πιο διαδεδομένοι τύποι σκίασης για τα καταστήματα εστίασης;

 

1. Τεντοπέργκολα Αλουμινίου με Κολώνες

Η τεντοπέργκολα αλουμινίου με κολώνες αποτελεί μια σταθερή και ιδιαίτερα δημοφιλή επιλογή πολλών επιχειρηματιών. Αυτό οφείλεται στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει, ανάμεσα στα οποία είναι η προστασία από όλες τις καιρικές συνθήκες, η υψηλή αντοχή, καθώς και η κάλυψη μεγάλων επιφανειών έως και 150m2, πράγμα που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για πολλούς χώρους εστίασης, των οποίων ο εξωτερικός χώρος είναι ιδιαίτερα μεγάλος.

Ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημά της, είναι η περιμετρική κάλυψη που μπορούμε να κάνουμε στην συνέχεια, με κασονέτα αλουμινίου και διάτρητο πανί ή ζελατίνες. Με αυτό τον τρόπο δημιουργούμε έναν 100% προστατευμένο εξωτερικό χώρο, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει κόσμο ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν.

 

2. Τεντοπέργκολα Κρεμαστή

Η κρεμαστή τεντοπέργκολα διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα της τεντοπέργκολας αλουμινίου με τη διαφορά ότι δε χρειάζεται επιδαπέδια στηρίγματα. Αυτό ωφελεί πολύ χώρους που το υλικό του δαπέδου ή η δομική και αρχιτεκτονική μορφολογία τους δεν επιτρέπει την τοποθέτηση κολώνων. Σε αυτού του είδους τεντοπέργκολες η στήριξη γίνεται μέσω ειδικών μηχανισμών (ανοξείδωτες ντίζες) που προσαρμόζονται στον τοίχο.

Έτσι, εκτός από τον εργονομικό σχεδιασμό, η κρεμαστή τεντοπέργκολα παρουσιάζει και άλλα προτερήματα όπως το ότι είναι ανθεκτική σε όλες τις καιρικές συνθήκες, έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και προσφέρει τη δυνατότητα να βάψουμε όλα της τα εξαρτήματα, έτσι ώστε να ταιριάξει απόλυτα στο στυλ και την αρχιτεκτονική του καταστήματος.

 

3. Τέντες με Βραχίονες και Μοτέρ SOMFY

Οι τέντες με βραχίονες αποτελούν μία άκρως μοντέρνα και σύγχρονη επιλογή. Διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε τεντόπανα, ενώ ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που τις κάνουν ιδιαιτέρως δημοφιλείς είναι η μεγάλη ευκολία που μαζεύονται, αφού με το μοτέρ SOMFY μπορούμε να τις απλώσουμε ή να τις μαζέψουμε απλά και μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Οι συγκεκριμένες τέντες χρησιμοποιούν βραχίονες με μήκος ανάλογο των αναγκών του χώρου και παρέχουν μεγάλη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

Γιατί η εταιρεία Μπραΐμης αποτελεί την ιδανική επιλογή; Η εταιρεία Μπραΐμης παρέχει λύσεις σκίασης για κάθε χώρο και η πολυετής εμπειρία και η επιμονή στην ποιότητα αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά των υπηρεσιών μας.

Παρέχουμε πιστοποιημένα και πρώτης ποιότητας προϊόντα, τα οποία διαθέτουν εγγύηση χρόνων. Ενημερωνόμαστε για κάθε καινοτομία της αγοράς και το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και έτοιμο να σας συμβουλεύσει για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε.

 

Αν χρειάζεστε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την καλύτερη επιλογή εσωτερικής σκίασης για το χώρο σας, οι ειδικοί της σκίασης είναι διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 95 21 819 ή κάντε μια βόλτα από το κατάστημά μας, Δημοσθένους 27, Καλλιθέα.

Βρείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook.

 

Μπραΐμης, οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης!