...
τεντα με βραχιονες

Γιατί η τέντα με βραχίονες είναι ιδανική για το νέο σας διαμέρισμα;

Η επιλογή του κατάλληλου μέσου σκίασης δεν πρέπει να γίνεται βιαστικά. Πρόκειται για μία αρκετά απαιτητική διαδικασία και δυστυχώς εάν δε γίνουν οι σωστές επιλογές εξ’ αρχής, είναι αρκετά δύσκολο, και μερικές φορές πολυέξοδο, να γίνουν τροποποιήσεις εκ των υστέρων. Όταν κάποιος μετακομίζει σε ένα νέο διαμέρισμα, μία από τις βασικές εργασίες που πρέπει να γίνουν είναι η τοποθέτηση τεντών στο μπαλκόνι, στην περίπτωση που το διαμέρισμα δε διαθέτει ήδη.

Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά είδη τέντας. Οι τέντες με βραχίονες αποτελούν μία αρκετά διαδεδομένη και δημοφιλή επιλογή. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης τέντας και γιατί αποτελεί ένα πολύ καλό μέσο σκίασης για τα διαμερίσματα που βρίσκονται στην πόλη;

 

Ανοίγουν και κλείνουν εύκολα

Η τέντα με βραχίονες χαρακτηρίζεται από την εύκολη χρήση της, καθώς μπορεί να ανοίξει αλλά και να μαζευτεί χωρίς κόπο. Ειδικά σε περιπτώσεις ξαφνικού και έντονου αέρα ή βροχής, η τέντα με βραχίονες μπορεί να κλείσει στην κυριολεξία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Μπορείτε επίσης εύκολα να ρυθμίζετε το ύψος της με βάση το που κάθεστε σε σχέση με τη θέση του ήλιου, έτσι ώστε να έχετε πάντα σκιά.

 

Μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχή

Οι βραχίονες της τέντας έχουν αυξημένη διάρκεια ζωής. Οι συγκεκριμένες τέντες δεν αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να καταστραφούν από αντίξοες καιρικές συνθήκες, ειδικά όταν φροντίζουμε να είναι ανεβασμένες λίγο πιο πάνω από την μέση κατά τη διάρκεια έντονων ανέμων και βροχοπτώσεων.

 

Αποτελούν μια όμορφη διακοσμητική πινελιά

Τα νέα σχέδια τεντόπανων απέχουν πολύ από τα σχέδια που έχουμε στο μυαλό μας και ανήκουν σε προηγούμενες δεκαετίες. Πλέον κάθε σπίτι, όσο minimal design και να έχει μπορεί να έχει μία τέντα η οποία να ταιριάζει απόλυτα στη διακόσμηση και την αισθητική του. Επιπλέον, οι τέντες με βραχίονες, ακριβώς λόγω της λειτουργικότητάς τους, έχουν την ελευθερία να μαζευτούν ολοκληρωτικά, έτσι ώστε να μην περιορίζουν καθόλου τη θέα σας.

Επίσης, είναι ιδανικές για μπαλκόνια νεόδμητων κατασκευών όπου πλέον τοποθετούνται τζάμια στη θέση του κλασικού κάγκελου.

 

Συνοδεύονται από σύστημα αυτοματισμού

Πολλοί είναι αυτοί που ενώ προχωρούν στην αγορά τέντας με βραχίονες, αναρωτιούνται εάν θα έπρεπε να επιλέξουν χειροκίνητο ή ηλεκτροκίνητο μηχανισμό. Τα συστήματα αυτοματισμού στις τέντες με βραχίονες από τη Somfy ενισχύουν τη λειτουργικότητα και την ευκολία στη χρήση της τέντας. Συστήνονται για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Επιλέγοντας μοτέρ για τέντα και αυτοματισμούς τέντας Somfy διασφαλίζετε το σωστό τέντωμα της τέντας και ανέβασμα του πανιού. Έτσι, θα αυξήσετε την μακροζωία της τέντας σας. Επίσης, θα μπορείτε απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού να ελέγξετε μία ή περισσότερες τέντες μαζί ή ξεχωριστά. Τέλος, και πιο σημαντικό, θα μπορείτε να προστατέψετε τις τέντες σας ακόμα και αν δε βρίσκεστε στο χώρο. Με τον αυτοματισμό αέρα ή ήλιου, η τέντα σας θα ανεβαίνει και θα κατεβαίνει αυτόματα ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

 

Αν χρειάζεστε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την καλύτερη επιλογή εσωτερικής σκίασης για το χώρο σας, οι ειδικοί της σκίασης είναι διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 95 21 819 ή κάντε μια βόλτα από το κατάστημά μας, Δημοσθένους 27, Καλλιθέα.

Βρείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook.

Μπραΐμης, οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης