...
καθετη σκιαση

Προετοιμάστε το μπαλκόνι σας για τον χειμώνα με κάθετη σκίαση

Τα τελευταία χρόνια, τα κάθετα συστήματα σκίασης κερδίζουν όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού. Η απλότητα, η λειτουργικότητα αλλά και η σύγχρονη minimal αισθητική έχει κάνει την κάθετη σκίαση ίσως και μία από τις πρώτες επιλογές σκίασης, ειδικά για νέες πολυκατοικίες και κατασκευές.

Υπάρχουν διάφορα είδη κάθετης σκίασης, τα οποία καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες. Μεταξύ αυτών βρίσκονται η περιμετρική κάλυψη εξωτερικών χώρων, η σκίαση μπαλκονιών αλλά και η επέκταση του εξωτερικού χώρου των καταστημάτων. Η κάθετη σκίαση αποτελεί επίσης μια πολύ καλή επιλογή για μπαλκόνια διαμερισμάτων. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι ιδανική τόσο για τους καλοκαιρινούς, όσο και για τους χειμερινούς μήνες. Ποια είναι λοιπόν συγκεκριμένα τα πλεονεκτήματα της κάθετης σκίασης;

 

Προστασία από ηλιακή ακτινοβολία & ακραία καιρικά φαινόμενα

Όταν σκέφτεσαι ένα σύστημα σκίασης είναι απολύτως λογικό η πρώτη σου σκέψη να είναι η προστασία από τον ήλιο. Οι κάθετες τέντες μπορούν εύκολα να εμποδίζουν τις ηλιακές ακτίνες από το να εισχωρούν στο σπίτι μας. Μπορούν με αυτό τον τρόπο να προσφέρουν σκιά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η κάθετη σκίαση όμως έχει και άλλα πλεονεκτήματα όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες. Η συγκεκριμένη τέντα, ειδικά εάν έχουμε επιλέξει αντί για υφασμάτινο τεντόπανο, πλαστικό PVC (ζελατίνα), μας προσφέρει ανεμπόδιστη θέα, ενώ παράλληλα μας προστατεύει από τον άνεμο ή και τη βροχή.

 

Κάλυψη δύσκολων δομικά επιφανειών

Κάποιες επιφάνειες δεν μπορούν εύκολα να δεχτούν την τοποθέτηση μιας τέντας. Οι κάθετες τέντες διακρίνονται για την μεγάλη τους προσαρμοστικότητα και πραγματικά μπορούν να τοποθετηθούν σε μέρη που ένα άλλο, πιο απλό μέσο σκίασης δε θα μπορούσε. Εάν και εσείς επιθυμείτε να βάλετε μία τέντα σε έναν χώρο με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, μπορεί να επικοινωνήσετε με την εταιρεία Μπραΐμης που διαθέτει την εμπειρία να σας προτείνει το σύστημα σκίασης που πραγματικά ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

 

Προστασία ιδιωτικότητας χώρου

Οι κάθετες τέντες έχουν την ικανότητα να κατέβουν μέχρι πολύ χαμηλά. Αυτό δίνει στον ιδιοκτήτη του σπιτιού τη δυνατότητα να προφυλάξει την ιδιωτικότητά του. Μπορείτε να κάθεστε με τους φίλους και την οικογένειά σας για ώρες στο μπαλκόνι μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των γειτόνων σας.

 

Μεγάλη ποικιλία σχεδίων και υφασμάτων

Οι κάθετες τέντες μπορούν πραγματικά να ταιριάξουν σε διάφορα μέρη, από εστιατόρια και καφετέριες μέχρι minimal και πολυτελείς πολυκατοικίες. Ένας βασικός παράγοντας σε αυτή την προσαρμοστικότητα είναι η μεγάλη ποικιλία που διαθέτουν σε τεντόπανα. Μονόχρωμα, φλοράλ, με σχέδια όπως και πλαστικό PVC (ζελατίνα). Πολλή καλή επιλογή είναι και το διάτρητο πανί Sunworker, το οποίο προσφέρει ανεμπόδιστη θέα προς τον εξωτερικό χώρο, χωρίς ωστόσο να είναι ορατό το εσωτερικό του χώρου. Όποια και να είναι η αισθητική του χώρου αλλά και η ανάγκη σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι μια κάθετη τέντα μπορεί να την καλύψει και να ταιριάξει απόλυτα στο περιβάλλον που θα τοποθετηθεί.

 

Αν χρειάζεστε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την καλύτερη επιλογή εσωτερικής σκίασης για το χώρο σας, οι ειδικοί της σκίασης είναι διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 95 21 819 ή κάντε μια βόλτα από το κατάστημά μας, Δημοσθένους 27, Καλλιθέα.

Βρείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook.

Μπραΐμης, οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης