...

5+1 λόγοι για να επιλέξετε διάτρητο πανί για κάθετη σκίαση

Η κάθετη σκίαση αποτελεί το πιο μοντέρνο και καλαίσθητο statement για κάθε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Επενδύοντας σε συστήματα κορυφαίας κατασκευής και ποιότητας υλικών, δημιουργούμε ένα περιβάλλον που μας κάνει να νιώθουμε άνεση και ασφάλεια, καθώς και έναν φιλόξενο χώρο για τους επισκέπτες μας. Ποια τα πλεονεκτήματα επιλογής ενός διάτρητου πανιού για κάθετη σκίαση; Πώς αυτό θα αλλάξει το πώς νιώθουμε μέσα στον χώρο μας;

 

Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων

Μόνο επιλέγοντας τα χρώματα που μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα φτιάχνουμε ένα σπίτι ακριβώς όπως το θέλουμε. Κάθε χώρος έχει το δικό του χρωματολόγιο. Ένα σαλόνι δείχνει μεγαλύτερο και πιο φιλόξενο με θερμά χρώματα, όπως το μπεζ ή η ώχρα. Ένα υπνοδωμάτιο χρειάζεται χρώματα που μας κάνουν να αισθανόμαστε ηρεμία, άρα κατευθυνόμαστε προς μια παλ παλέτα (γαλάζιο, ροζ, φυστικί). Το γραφείο μας χρειάζεται έντονα και φωτεινά χρώματα που μας κρατάνε σε εγρήγορση, αυξάνοντας τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητά μας. Επιλέγοντας ένα διάτρητο πανί στο χρώμα που ταιριάζει με τη δυναμική του χώρου σας, αναβαθμίζετε τόσο το σπίτι σας όσο και την καθημερινότητά σας.

 

Είναι αδιάβροχα

Ένα αδιάβροχο πανί σκίασης θα προστατεύσει το σπίτι σας από τη βροχή και από την υγρασία. Η αδιαβροχοποίηση είναι το Α και το Ω σε ένα σπίτι, ιδιαίτερα κατά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες. Επενδύοντας σε ένα ποιοτικό σκίαστρο δημιουργούμε μια “ασπίδα προστασίας”, ικανή να προφυλάξει τον χώρο μας από μελλοντική φθορά.

 

Προστατεύουν από τον αέρα

Κορυφαία ποιότητα κατασκευής σημαίνει υψηλή προστασία και μακροβιότητα. Ένα διάτρητο πανί για κάθετη σκίαση προστατεύει από τον αέρα, χωρίς να απειλείται από σκίσιμο χάρη στον εργονομικό του σχεδιασμό.

 

Διατηρούν την ιδιωτικότητά μας

Ποιος δεν αποζητεί την ιδιωτικότητα στον προσωπικό του χώρο; Ένα λειτουργικό σκίαστρο προσφέρει προστασία από τα αδιάκριτα βλέμματα με τον πιο καλαίσθητο τρόπο. Επιλέγοντας το κατάλληλο μοτίβο στο ύφασμα, κάνετε το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο και τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού σας να ξεχωρίσουν.

Προσφέρουν ορατότητα

Ένα διάτρητο πανί σκίασης μας επιτρέπει να διατηρήσουμε την επαφή με τον έξω κόσμο, χειμώνα – καλοκαίρι. Έτσι, μπορούμε να είμαστε προστατευμένοι από βροχή, αέρα και ακτίνες UV, χωρίς ο χώρος να σκοτεινιάζει. Τα ανοιχτόχρωμα πανιά μας χαρίζουν μια εξίσου αποτελεσματική σκίαση, επιτρέποντάς μας να δούμε καλύτερα μέσα από αυτά σε σχέση με τα σκουρόχρωμα.

 

Αποτελούν μια σύγχρονη και minimal επιλογή

Σύγχρονο, μοντέρνο, minimal. Ένα διάτρητο πανί κάθετης σκίασης συνδυάζει μοντέρνο design και χρηστικότητα. Ανακαλύψτε το ιδανικό για εσάς, μέσα από μια ευρεία γκάμα επιλογών για το σπίτι και τον κήπο. Η προσήλωσή μας στη λειτουργικότητα και το πάθος μας για την καλαισθησία του χώρου είναι αυτές που κάνουν όλα τα προϊόντα μας να ξεχωρίζουν.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 95 21 819 ή κάντε μια βόλτα από το κατάστημά μας,

Δημοσθένους 27, Καλλιθέα.

Βρείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook.

Μπραΐμης, οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης!