...

Αγορά Τέντας: 9+1 πράγματα που πρέπει να προσέξουμε πριν την αγορά της!

Η αγορά τέντας είναι μία αρκετά σημαντική επένδυση για έναν χώρο. Ωστόσο, η διαδικασία αυτή κρύβει και αρκετές δυσκολίες στην υλοποίησή της. Η αγορά σήμερα προσφέρει πολλές και διαφορετικές λύσεις, οι οποίες ικανοποιούν κάθε ανάγκη σκίασης, γούστο, αλλά και budget. Εάν βρίσκεστε και εσείς ανάμεσα στους υποψήφιους αγοραστές μίας, τότε αυτά είναι τα  9 + 1 σημεία προσοχής που πρέπει να εστιάσετε. 

Σωστή επιλογή συστήματος τέντας για τον χώρο σας.

Κάθε χώρος (επαγγελματικός ή μη) έχει διαφορετικές ανάγκες σκίασης, δομικές αλλά και αρχιτεκτονικές ιδιαιτερότητες. Η σωστή αξιολόγηση του χώρου σας από έναν έμπειρο και καταρτισμένο τεχνικό, καθώς και η πρόταση του κατάλληλου συστήματος, αποτελεί μία σωστή «βάση» για την επένδυσή σας.

Κατανόηση των προτάσεων του επαγγελματία.

Είναι απαραίτητο να κατανοήσετε την πρόταση του επαγγελματία, τόσο σε τεχνικό όσο και αισθητικό επίπεδο. Μπορεί οι διαθέσιμες επιλογές της αγοράς να είναι πολλές, ωστόσο ένας έμπειρος τεχνικός ξέρει καλύτερα τι είναι ιδανικό για το χώρο και τις ανάγκες του. Εάν έχετε απορίες, μην διστάσετε να κάνετε ερωτήσεις και να ζητήσετε επιπλέον πληροφορίες για αυτά που σας προτείνει.

Συνέπεια του επαγγελματία από το πρώτο κιόλας ραντεβού.

Το πόσο συνεπής και καταρτισμένος είναι ένας επαγγελματίας, θα φανεί από τον τρόπο που θα συνεργαστεί μαζί σας. Η σωστή μέτρηση και μελέτη των ιδιαιτεροτήτων του χώρου σας και οι προτάσεις που θα σας κάνει, θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε.

Ζητήστε να σας δοθεί γραπτή προσφορά από τον επαγγελματία με τα χαρακτηριστικά του κάθε συστήματος.

Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε συγκεντρωτικά τόσο τα χαρακτηριστικά του συστήματος που σας ενδιαφέρει. Επίσης θα καταλήξετε σε μία τελική τιμή για την κατασκευή και την εγκατάστασή στο χώρο σας. Μία γραπτή προσφορά έχει διαφορετική αξιοπιστία και εγκυρότητα από μία ανεπίσημη, προφορική προσφορά.

Επιλογή τεντόπανου επώνυμης εταιρείας με τις αντίστοιχες εγγυήσεις.

Το τεντόπανο, όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει, αποτελεί το σημαντικότερο στοιχείο μίας τέντας. Είναι αυτό που θα προστατέψει το χώρο από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία και τα έντονα καιρικά φαινόμενα, ενώ θα προσφέρει ποιοτική σκίαση και σταθερή θερμοκρασία όλο τον χρόνο. Για αυτόν τον λόγο, το τεντόπανο που θα επιλέξετε πρέπει να είναι επώνυμο και απόλυτα ποιοτικό. Στην εταιρεία Μπραΐμης θα βρείτε τεράστια ποικιλία σε ποιοτικά τεντόπανα, από τους κορυφαίους κατασκευαστές της αγοράς.

Σωστή στήριξη του συστήματος τέντας που επιλέγετε.

Μπορεί το τεντόπανο να αποτελεί την «καρδιά» ενός συστήματος σκίασης, τα μηχανικά μέρη ωστόσο αποτελούν τον «κορμό» του. Το πόσο ανθεκτική είναι εν τέλει μία τέντα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό από το πόσο ανθεκτικά είναι τα μηχανικά της μέρη. Η εταιρεία Μπραΐμης εγκαθιστά ποιοτικά συστήματα σκίασης, τα οποία συνοδεύονται από πιστοποιήσεις και εγγυήσεις.

Σχέση ποιότητας-τιμής.

…Ή αλλιώς value for money. Η ποιότητα και η τιμή είναι τα δύο βασικότερα κριτήρια. Κάθε αγοραστής τέντας πρέπει να εξετάζει σε μία ενδεχόμενη αγορά τέντας και τα οποία πρέπει πάντοτε να βρίσκονται σε ίση αναλογία.

Επιλογή βάσει ποιότητας και όχι μόνο βάσει φθηνότερης τιμής.

Φθηνό δεν σημαίνει πάντοτε ποιοτικό. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση των συστημάτων σκίασης. Ο υποψήφιος αγοραστής πρέπει να διαπιστώσει εάν η τέντα που επιθυμεί να αγοράσει πληροί όλα τα απαραίτητα στάνταρ ποιότητας, χωρίς να επικεντρωθεί αποκλειστικά στην τιμή της. Ένα χαμηλότερης ποιότητας σύστημα σκίασης, ενδέχεται να παρουσιάσει πιο σύντομα από το αναμενόμενο φθορές και τότε τα έξοδα συντήρησης να υπερβούν εκείνα της αρχικής αγοράς.

Σύγκριση τιμών σε σχέση με άλλες προσφορές με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά.

Η λεγόμενη έρευνα αγοράς. Κάθε αγοραστής οφείλει να αναζητήσει και να εξετάσει προσεκτικά τις διαθέσιμες επιλογές που υπάρχουν στην αγορά, συγκρίνοντάς τες, με βασική προϋπόθεση, τα προϊόντα που συγκρίνονται να είναι ίδιας ποιότητας, χαρακτηριστικών κτλ..

Διευκολύνσεις στην πληρωμή.

Η εταιρεία Μπραΐμης, σεβόμενη τις δυσκολίες της εποχής και τους πελάτες της, προσφέρει τη δυνατότητα διακανονισμού πληρωμής με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

Ψάχνετε την ιδανική λύση σκίασης για το χώρο σας; Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας βρίσκεται στη διάθεσή σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο ☎️210 95 21 819 ή επισκεφθείτε μας στο κατάστημά μας στην Καλλιθέα, Δημοσθένους 27.

Βρείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook.

Μπραΐμης. Οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης!