...
Τεντοπέργκολα αλουμινίου ή βιοκλιματική πέργκολα με περσίδες αλουμινίου

Τεντοπέργκολα αλουμινίου ή βιοκλιματική πέργκολα με περσίδες αλουμινίου; Τι να επιλέξω;

Πολλοί είναι αυτοί που σκέφτονται να τοποθετήσουν μία πέργκολα, καθώς μάς δίνει την ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού μας και να περνάμε χρόνο εκεί, τόσο τους θερινούς όσο και τους χειμερινούς μήνες. Όμως, υπάρχει αρκετός προβληματισμός όσον αφορά το είδος πέργκολας που θα πρέπει να επιλέξουμε.

Ποια είναι η πιο κατάλληλη για τον χώρο μας; Η τεντοπέργκολα αλουμινίου ή η βιοκλιματική πέργκολα με περσίδες αλουμινίου; Ποια είναι τα πλεονεκτήματά τους;

 

Τα πλεονεκτήματα της τεντοπέργκολας αλουμινίου

Η τεντοπέργκολα αλουμινίου είναι εξαιρετικά ανθεκτική και παρουσιάζει τεράστια αντοχή σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Προσφέρει πλήρη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, τη ζέστη αλλά και τη βροχή, εξαιτίας του αντιπυρικού και αδιάβροχου πανιού PVC Blackout, τριών στρωμάτων που διαθέτει. Επίσης, συνοδεύεται από στηθαίο υδρορροής, σκοπός του οποίου είναι να μαζεύει το νερό της βροχής που κυλάει και να μην το μεταφέρει στις κολώνες αλουμινίου όπου γίνεται και η απορροή των υδάτων προς ένα μέρος.Λειτουργεί μόνο ηλεκτρικά με κιβώτιο κίνησης somfy και υπάρχει επίσης η δυνατότητα τοποθέτησης φωτισμού led somfy με dimmer.

Η τεντοπέργκολα αλουμινίου είναι ιδανική τόσο για κατοικίες, όσο και για επαγγελματικούς χώρους, καθώς μπορεί να καλύψει έως και 150 m². Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η συγκεκριμένη τεντοπέργκολα της εταιρείας μας είναι κατασκευασμένη από αλουμίνια και ανοξείδωτα υλικά.

 

Τα πλεονεκτήματα της βιοκλιματικής πέργκολας

Το βασικό χαρακτηριστικό της βιοκλιματικής πέργκολας είναι η δυνατότητα περιστροφής των περσίδων αλουμινίου που διαθέτει. Προσαρμόζεται στις εκάστοτε συνθήκες του περιβάλλοντος, με σκοπό να προσφέρει σκιά σε όποια θέση και να βρίσκεται ο ήλιος.

Τα πλεονεκτήματα της είναι πολλά. Αποτελεί μία πρόταση σκίασης που σέβεται το περιβάλλον, πράγμα αρκετά σημαντικό ειδικά στην περίοδο που διανύουμε. Εξασφαλίζει σημαντική εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας και κατασκευάζεται από 99% ανακυκλώσιμα υλικά. Πέρα από τον minimal σχεδιασμό της και το υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα που προσφέρει είναι επίσης πολύ ανθεκτική και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Προστατεύει τον χώρο από τις έντονες βροχοπτώσεις και τον δυνατό αέρα, γεγονός που την καθιστά κατάλληλη για όλες τις εποχές του χρόνου. Είναι κατασκευασμένη ολοκληρωτικά από αλουμίνιο και ανοξείδωτα,διαθέτει περιμετρική υδρορροή και λειτουργεί μόνο ηλεκτρικά με κιβώτιο somfy Γαλλίας.

 

Αν χρειάζεστε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την καλύτερη επιλογή εσωτερικής σκίασης για το χώρο σας, οι ειδικοί της σκίασης είναι διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 95 21 819 ή κάντε μια βόλτα από το κατάστημά μας, Δημοσθένους 27, Καλλιθέα.

Βρείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook.

Μπραΐμης, οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης!