...

Νέα Βιοκλιματική Πέργκολα Formula

Η νέα  βιοκλιματική πέργκολα αλουμινίου FORMULA έχει σαν ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την κίνηση των περσίδων προς τα πίσω και κατά συνέπεια το άνοιγμα της οροφής της,έτσι ώστε να απολαμβάνετε το φυσικό φως του ουρανού,όταν και εφόσον το επιθυμείτε.

Όλη η κατασκευή της είναι από αλουμίνιο και υπάρχει η δυνατότητα να γίνει με στήριξη πίσω στον τοίχο και κολώνες μπροστά ή ακόμη και αυτοστήρικτη εάν υπάρχει δομική δυσκολία ή επιθυμείτε να τοποθετηθεί σε έναν ανεξάρτητο χώρο του οικήματος π.χ. στον κήπο ή δίπλα σε πισίνα ή ακόμη και να λειτουργήσει και σαν χώρος υποδοχής πρωινού σε κάποιο χώρο ξενοδοχείου.

Επίσης μπορεί να προσαρμοστεί και μόνο το επάνω μέρος της χωρίς κολώνες δηλαδή,αν και εφόσον έχετε ήδη υπάρχουσα κατασκευή με τσιμεντένιες κολώνες π.χ. κάποιο αίθριο.

Έχει περιμετρική υδρορροή για την απομάκρυνση των υδάτων και ο τρόπος λειτουργίας της είναι μόνο ηλεκτρικός με κιβώτιο κίνησης somfy Γαλλίας 5ετούς εγγύησης.

Δυνατότητα τοποθέτησης και φωτισμού με την επιλογή spot led κάτω από τις περσίδες ή και περιμετρικού φωτισμού με ταινία led,με εναλλαγή 4 χρωμάτων.

Η μέγιστη διάσταση που καλύπτεται με μια μόνο κατασκευή της είναι 5,89μ.Χ5,00μ.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε μεγαλύτερη κάλυψη τετραγωνικών,μπορούν να τοποθετηθούν περισσότερα κομμάτια ανάλογα με τα μέτρα που θέλετε.

Αν επιθυμείτε μια ενδεικτική προσφορά θα πρέπει να γνωρίζουμε μήκοςXπλάτος του χώρου σας,καθώς δεν κοστολογείται με το τετραγωνικό,όπως φυσικά κοστολογούνται και  όλες οι πέργκολες της εταιρείας μας.