...
προτασεις για σκιαση χωρου

Προτάσεις για την κατάλληλη σκίαση του χώρου σας.

Το οποιοδήποτε σύστημα σκίασης  που θα διαλέξετε ανάμεσα σε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, είναι ένα σημαντικό στοιχείο για να έχετε το τελικό αποτέλεσμα που θέλετε. Η κάθε σας επιλογή προσφέρει ποιοτική σκίαση όταν υπάρχει έντονη ηλιοφάνεια, του προσωπικού σας χώρου από την ηλιακή ακτινοβολία. Επιπλέον, προστατεύει τη βεράντα σας από τη βροχή και τον αέρα, λειτουργώντας σαν ασπίδα, γι’ αυτό και είναι απαραίτητο να γίνεται, η αδιαβροχοποίηση της. Διατηρεί σταθερή τη θερμοκρασία του χώρου, είτε είναι χειμώνας, είτε καλοκαίρι το οποίο αποτελεί σημαντικό κριτήριο για την εξοικονόμηση ενέργειας του κτηρίου. Χωρίς να παραλείψουμε φυσικά το γεγονός ότι προσδίδει στην εικόνα της οικείας ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα. Η εξωτερική εικόνα του χώρου σας μπορεί να μην αποτελεί βασική προτεραιότητά σας, ωστόσο κάθε σύστημα αποτελεί μία όμορφη αισθητικά προσθήκη, το οποίο προσφέρει ομοιομορφία στο χώρο.

Δείτε παρακάτω 3 διαφορετικούς τύπους σκίασης εκτός της κλασικής τέντας…

Τέντα Κασετίνα

Η Κασετίνα είναι ένα σύστημα σκίασης που χαρακτηρίζεται από καινοτομία και ιδιαίτερη τεχνολογία, και συνδυάζει τη λειτουργικότητα με το εξαιρετικό design, κάτι που την κατατάσσει στις πλέον εξειδικευμένες και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Με γνώμονα τις δυνατότητες που έχει, προσφέρει μία ευρεία γκάμα πλεονεκτημάτων. Ορισμένα από αυτά είναι τα εξής: ξεχωριστό design, δυνατότητα βαφής των εξαρτημάτων στο Ral που εσείς επιθυμείτε, στεγανή αποθήκευση, δυνατότητες αυτοματισμού, ευκολία καθαρισμού και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Κάθετες τέντες

Οι κάθετες τέντες ή τέντες ριντό μπορεί να αποτελούν την ιδανική λύση για τον χώρο σας αν επιθυμείτε να έχετε μία πλήρη προστασία του μπαλκονιού ή της βεράντας σας. Είναι μία ιδιαίτερα κομψή, διακριτική και πολύ ποιοτική πρόταση για τον χώρο σας. Αποτελεί μία κάθετη κατασκευή, η οποία κατεβαίνει μέχρι και το κάγκελο του μπαλκονιού ή ακόμη και το δάπεδο, καθώς επίσης εφαρμόζεται και σε κασονέτο.   Μπορείτε να επιλέξετε να τοποθετήσετε πανί σκίασης (τεντόπανο),διάτρητο πανί σε διάφορα χρώματα ή διάφανη μεμβράνη νάιλον (ζελατίνα), ανάλογα με τις προσδοκίες σας αλλά και την αισθητική του χώρου σας.

Πέργκολα αλουμινίου

Η πέργκολα  αλουμινίου αποτελεί μία ιδιαίτερα φιλική προς το περιβάλλον πρόταση σκίασης, απόλυτα προσαρμοσμένη στις βιοκλιματικές μεταβολές,   με χαμηλό το κόστος κατανάλωσης ενέργειας. Η ιταλικής κατασκευής  πέργκολα,  θα χαρίσει στον χώρο σας μία ιδιαίτερα minimal αισθητική, προσαρμοσμένη σε κάθε αρχιτεκτονικό στυλ. Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ότι σαν κατασκευή στηρίζονται σε αυτόνομες δοκούς, επομένως, δεν χρειάζεται να επέμβουμε στην αρχιτεκτονική δομή του εκάστοτε χώρου, κάτι που μας χαρίζει μία μεγάλη γκάμα επιλογών διαμόρφωσης, ανάλογων των αισθητικών και λειτουργικών απαιτήσεων μας.