...

Πέργκολες με Ανοξείδωτες Ντίζες

Τι καινοτομία φέρνουν και που διαφέρουν σε σχέση με τις υπόλοιπες;

Με το πέρασμα των χρόνων οι αρχιτεκτονικές δομές αλλάζουν, δημιουργώντας καινούργιες απαιτήσεις τόσο δομικά/κατασκευαστικά όσο και διακοσμητικά. Πολλοί από μας έχουμε ταυτίσει την λέξη πέργκολα με μια ρομαντική δομή στηριζόμενη σε δοκούς, συχνά κατασκευασμένη από ξύλο. Αυτές όμως οι κατασκευές μένουν εκτεθειμένες στις δύσκολες καιρικές συνθήκες και υπόκεινται μοιραία την αντίστοιχη φθορά. Απαιτούν λοιπόν συντήρηση, η οποία πέρα από το ότι είναι χρονοβόρα δημιουργεί και ένα πάγιο έξοδο, γεγονός καθόλου ελκυστικό στην εποχή μας.

Η εταιρεία μας ακολουθώντας πιστά τις εξελίξεις τόσο στον τομέα τόσο της αρχιτεκτονικής όσο και της εξωτερικής διακόσμησης, έρχεται να σας προτείνει μια πολύ συμφέρουσα εναλλακτική.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τις πέργκολες με ανοξείδωτες ντίζες.

Τι σημαίνει πέργκολα με ανοξείδωτες ντίζες;

Σε αντίθεση με τις κλασικές μορφές πέργκολας, η συγκεκριμένη στηρίζεται σε μηχανισμούς που εφάπτονται στον τοίχο χωρίς να χρησιμοποιεί άλλου είδους επιδαπέδια στηρίγματα. Αυτή η λειτουργική ιδιαιτερότητα η οποία χαρακτηρίζει τις συγκεκριμένες τέντες, τους εξασφαλίζει κάποια σημαντικά ομολογουμένως προνόμια.

O μηχανισμός της πέργκολας με ανοξείδωτες ντίζες είναι δυνατόν να διπλώνει με μια λειτουργία παρόμοια με αυτή της τέντας προφυλάσσοντας την έτσι από τις δυσχερείς καιρικές συνθήκες και προστατεύοντας την από μελλοντικές φθορές.

Η πέργκολα πέρα από ένα στοιχείο διακόσμησης είναι και ένα στοιχείο που εξασφαλίζει τη παραμονή μας σε εξωτερικούς χώρους ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, οι ανοξείδωτες ντίζες εξασφαλίζουν την διατήρηση της καλής κατάστασης της πέργκολας για περισσότερο καιρό. Συμπληρωματικά, μπορούν να τοποθετηθούν λάμπες ledγια έναν διακριτικό φωτισμό. Τα LED που τοποθετούνται δεν επιβαρύνουν την κατασκευή αφού έχουν πολύ μικρό βάρος, επιπλέον συντελούν στην εξοικονόμηση ενέργειας του οικοδομήματος καταναλώνοντας ελάχιστη ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας κατά τη λειτουργία τους.

Αν επιθυμείτε κι εσείς να προσθέσετε design και στυλ στο σπίτι σας με την κατασκευή κια την τοποθέτηση μίας πέργκολας με ντίζες, απευθυνθείτε στους ειδικούς!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο ☎️ 210 95 21 819 ή επισκεφθείτε μας στο κατάστημά μας στην Καλλιθέα, Δημοσθένους 27.

Μπραΐμης. Οι ειδικοί στις λύσεις σκίασης!