...
εξωτερικα συστηματα σκιασης

Εξοικονομήστε πολύτιμο χώρο δίνοντας στυλ στην επιχείρηση ή τη βεράντα σας.

Τα εξωτερικά συστήματα σκίασης είναι ένα σημαντικό στοιχείο επιλογής για τον χώρο σας αφού πέραν της χρησιμότητας που προσφέρουν, συμβάλλουν και αισθητικά σε αυτόν. Προτεραιότητα μας είναι η προστασία και ασφάλεια σας από τα καιρικά φαινόμενα αλλά και η καλαισθησία του χώρου σας.

Με δεδομένο ότι o κάθε χώρος έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες, σας παρουσιάζουμε τα παρακάτω 3 επικρατέστερα συστήματα εξωτερικής σκίασης, με κριτήριο την Καινοτομία, τη Λειτουργικότητα και το Γούστο.

Τέντες, Πέργκολες, Κασετίνες!

  1. Τέντες

Οι τέντες παρέχουν απόλυτη σκίαση και προστασία από τον ήλιο και τη βροχή, προφυλάσσοντας την εξωτερική επιφάνεια του χώρου που σας ενδιαφέρει. Γνωρίζουμε τη σημασία που έχει η επιλογή του κατάλληλου τεντόπανου και σας παρέχουμε υφάσματα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Το ύφασμα πρέπει να εναρμονίζεται απόλυτα με την αισθητική και την αρχιτεκτονική του οικήματος. Επιλέγοντας, μέσα από μία ευρεία γκάμα χρωμάτων και σχεδίων, μπορείτε να δώσετε το κατάλληλο ύφος και διάθεση στο διαμέρισμα, την αυλή σας ή και την επιχείρησή σας.

  1. Πέργκολες

Οι πέργκολες είναι μία ιδιαίτερη κατασκευή, η οποία έχει τη δυνατότητα να καλύψει μία επιφάνεια πολλών τετραγωνικών και αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της που τη διαφοροποιεί από τις άλλες επιλογές. Προτείνεται για βεράντες, μπαλκόνια και χώρους εστίασης αφού η κατασκευή της είναι πολύ σταθερή, με υψηλή αντοχή σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, ποικιλία χρωμάτων, σίγουρη και εξαιρετική εφαρμογή.

  1. Κασετίνες

Οι κασετίνες ξεχωρίζουν για τον καινοτόμο σχεδιασμό και τη τεχνολογία τους αλλά και για τη μεγάλη διάρκειας ζωής τους. Η τέντα κασετίνα, λόγω του υψηλού βαθμού προσαρμοστικότητας της, μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε χώρο, επαγγελματικό και μη, με σύγχρονη αισθητική. Η δυνατότητα ηλεκτροκίνητης λειτουργίας της, καθώς και το πλήθος των εναλλακτικών στο υλικό σκίασης, σας δίνουν την επιλογή να την προσαρμόσετε στα γούστα και τις απαιτήσεις σας.