...
ιδεες σκιασης χωρου

2+1 Ιδέες για τον χώρο σας.

Η αγορά σήμερα προσφέρει πολλές και διαφορετικές λύσεις, οι οποίες ικανοποιούν κάθε ανάγκη σκίασης, γούστο, αλλά και budget. Στο παρακάτω άρθρο θα αναφερθούμε στην τεντοπέργκολα αλουμινίου και θα δείτε  2+1 ιδέες που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε τι ταιριάζει καλύτερα στην αισθητική και τις ανάγκες του χώρου σας.

 

Τεντοπέργκολα αλουμινίου

 

Με υψηλή αντοχή απέναντι στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, αλλά και μεγάλη ευκολία προσαρμογής σε κάθε χώρο, η τεντοπέργκολα αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές σκίασης. Βρίσκεται στην κορυφή των αξιόπιστων και αποτελεσματικών συστημάτων σκίασης, λόγω της στιβαρότητάς και της ανθεκτικότητας που τη διακρίνει. Ανάλογα με το χώρο και τις ανάγκες σας υπάρχουν διαφορετικές επιλογές, καθεμία από τις οποίες προσφέρει ξεχωριστά πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά. Με δυνατότητα κάλυψης ενιαίων χώρων η τεντοπέργκολα είναι ικανή να «θωρακίσει» ακόμη και τις πιο δύσκολες και μεγάλες σε έκταση επιφάνειες. Προσαρμόζεται στις διαστάσεις και τις ανάγκες του δικού σας χώρου, με τη δυνατότητα βαφής όλων των εξαρτημάτων της σε όποιο χρώμα επιθυμείτε. Ομορφαίνει τον χώρο σας και προσφέρει την απόλυτη σκίαση των προσδοκιών σας.

 

  1. Περιμετρική κάλυψη

 

Απαράμιλλη αισθητική και άνεση!

Με την υψηλή αισθητική και τον minimal σχεδιασμό που χαρακτηρίζει κάθε αποτέλεσμα, μπορείτε να φτιάξετε στον χώρο σας με κορυφαία αξιοπιστία και λειτουργικότητα ένα σύστημα περιμετρικής κάλυψης. Η περιμετρική κάλυψη με τη χρήση του κασονέτου προσφέρει απεριόριστη άνεση και εξαιρετικό αποτέλεσμα. Καθαρές γραμμές και λύσεις σκίασης προσαρμοσμένες στον δικό σας χώρο με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων που έχει, αναβαθμίζοντας έτσι το περιβάλλον σας.

 

 

  1. Τοποθέτηση φωτισμού

 

Φωτισμός led somfy που δίνει μία διαφορετική αίσθηση στον χώρο σας. To σύστημα που έχετε επιλέξει μπορεί να γίνει ακόμα πιο λειτουργικό και ενώ σας προσφέρει σκιά αλλά και δροσιά στη διάρκεια της ημέρας, μπορεί να σας προσφέρει βραδινές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας με την προσθήκη  φωτισμού.

 

Bonus! Διαφορετική στήριξη στον χώρο σας.

 

Η κρεμαστή σε αντίθεση με την κλασική τεντοπέργκολα, χρησιμοποιεί ειδικά επιτοίχια στηρίγματα (ανοξείδωτες ντίζες), οι οποίες δίνουν μία εικόνα σχεδόν «αιωρούμενης» κατασκευής, αφού απουσιάζουν εντελώς τα επιδαπέδια στηρίγματα. Αυτή η κατασκευαστική της ιδιαιτερότητα, της προσφέρει έναν ξεχωριστό αισθητικό χαρακτήρα που σίγουρα εντυπωσιάζει.

Από πρακτικής πλευράς, είναι απόλυτα στιβαρή και ανθεκτική απέναντι σε κάθε καιρική συνθήκη. Διαθέτει ειδικό ηλεκτροκίνητο μοτέρ, για εύκολο και γρήγορο άνοιγμα, με το πανί της να προσφέρει απόλυτη σκίαση. Με την προσθήκη της συγκεκριμένης κατασκευής προσφέρετε στον χώρο σας προστασία από ήλιο και βροχή,αλλά και εξαιρετικό design.