...

Τέντες και οι βασικές κατηγορίες τους.

Ο τρόπος σκίασης ενός χώρου (επαγγελματικού ή προσωπικού) αποτελεί σημαντικό παράγοντα τόσο για την λειτουργικότητα του όσο και για την καλαισθησία του. Το ιδανικό όλων είναι να συνδυάζεται αρμονικά ο σχεδιασμός του συστήματος σκίασης μαζί με την πραγματική λύση που προσφέρει. Οι τέντες είναι η πιο παραδοσιακή μέθοδος σκίασης. Είναι εξαιρετικά “έξυπνη” λόγω του ότι διατίθεται σε διαφορετικούς τύπους ως προς τον σχεδιασμό. Παράλληλα, προσαρμόζεται ιδανικά στις απαιτήσεις κάθε χώρου.

Η Εταιρεία Μπραΐμης στο πλαίσιο παροχής λύσεων εξωτερικής σκίασης – πλην των υπόλοιπων δραστηριοτήτων της – σας παρουσιάζει παρακάτω τις πέντε (5) πιο εύχρηστες και δυναμικές κατηγορίες τεντών, των οποίων αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την εγκατάσταση.

1. Τέντες με αντηρίδες

Η συγκεκριμένη κατασκευή προσφέρει απόλυτη σκίαση και προστασία και ενδείκνυται για μπαλκόνια τύπου ρετιρέ, αποτελώντας μία από τις οικονομικές λύσεις της αγοράς.

2. Τέντες με βραχίονες

Η τέντα με βραχίονες αποτελεί ιδανική λύση σκίασης με αυτοματισμό δίνοντας ιδιαίτερη αισθητική στον περιβάλλοντα χώρο.

3. Ριντό

Η κατασκευή μίας τέντας ριντό που προστατεύει τέλεια από ήλιο ή αέρα προσφέροντας την δυνατότητα επέκτασης του επαγγελματικού σας χώρου καθώς μπορεί να κλείνει περιμετρικά με την μορφή κασονέτου.

4. Τέντα σε μπάρα

Προτείνεται κυρίως σε δύσκολες δομικές συνθήκες χάρη στην ανεξάρτητη στήριξη της κατασκευής της. Σημειώνεται πως η κατασκευή της τέντας σε μπάρα συμπληρώνεται με ένα σκέπαστρο αλουμινίου αποσκοπώντας στην μεγαλύτερη δυνατή προστασία από τις βροχές και την έντονη κακοκαιρία.

5. Τέντα καποτίνα

Η εν λόγω επιλογή αφορά κυρίως ημιυπαίθριους χώρους. Ωστόσο, η τέντα καποτίνα είναι κατάλληλη και για κάλυψη παραθύρων. Αξίζει να αναφερθεί ότι η κατασκευή της μπορεί να έχει τρεις εκδοχές (σταθερή, χειροκίνητη και ηλεκτροκίνητη λειτουργία).

Αν έχετε ενδοιασμούς σχετικά με το ποια από τις παραπάνω κατηγορίες είναι η ιδανική για τον χώρο σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς στα παρακάτω τηλέφωνα: 210 95 21 819 – 693 66 73 127 ή να περάσετε από το κατάστημα μας, που εδρεύει στην Καλλιθέα, Δημοσθένους 27.

Βρείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook.